ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθαρές κουβέντες όχι ανακοινώσεις χρησμούς και λάσπη χωρίς στοιχεία

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Καθαρές κουβέντες όχι ανακοινώσεις χρησμούς και λάσπη χωρίς στοιχεία



Δεν ξέρω γιατί κάποιοι νομίζουν πως μπορούν να ξεγελάσουν πάνω από 37.000 συνδημότες μας χωρίς να ξέρουν καν να μιλάνε.
Δεν έχουν το χάρισμα του Τσίπρα (που δεν εξαφανίστηκε παρά την χθεσινή του πανωλεθρία) και δεν έχουν καν την λογική να μην μιλάνε για πράγματα που δεν κατέχουν. Τις επόμενες τρεις μέρες θα τοποθετηθούμε όπως κάνουμε πάντα και δημόσια για την στάση που θα κρατήσουμε στον δεύτερο γύρο. Γιατί εμείς δεν πιστεύουμε ούτε στην ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ούτε στις απολιτίκ επιλογές. 

Έχουμε διαβάσει τα προγράμματα και των δύο παρατάξεων. Έχουμε πει τις δικές μας απόψεις για βασικά ζητήματα της πόλης. Εμείς δεν θα ψηφίσουμε ποτέ κόντρα σε όσα πιστεύουμε , ούτε θα σας πούμε κάντε αυτό ή το άλλο. Παραθέτουμε τα ζητήματα, λέμε καθαρά την άποψή μας και σας καλούμε απλά να περιμένετε για να δείτε πως θα δικαιωθούμε. 

Βλέπουμε με λύπη πως οι δημότες μας ψήφισαν και πάλι πολλά πρόσωπα που μέχρι χθες έβριζαν! Είδαμε πολλούς συνδημότες μας να αποφασίζουν και πάλι με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα. Το κυριότερο διαπιστώσαμε πως η "Δημοκρατία" έχει γίνει λάστιχο , και λυπηθήκαμε πάρα πολύ που ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ συμπεριφορές που προσβάλλουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων σας , ακόμα και εάν χρειαστεί να γίνουμε ακόμα πιο δυσάρεστοι σε κάποιους. Ακόμα και εάν αυτοί οι "κάποιοι' είναι οι περισσότεροι. Άλλωστε έχουμε συνηθίσει χρόνια τώρα να ακολουθούμε τον "μοναχικό" μας δρόμο. Έναν δρόμο σκληρής αλήθειας , και στηλίτευσης όσων οδηγούν την πόλη μας  σε "περιπέτειες".

Και σε αυτή την προεκλογική περίοδο φάνηκε πως τα στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης είναι πολύ λίγα. Φάνηκε πως το "πάρτι" του 2006- 2010 έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του σε κάποιους που ακόμα και σήμερα θεωρούν δικαίωμα τους να μην απαντούν στον ενοχλητικό δημοσιογράφο που λέει το αυτονόητο.

Μα πως χάθηκαν τόσα εκατομμύρια; 

Όσο τα στελέχη μας εμμένουν στο να μην απαντούν , τόσο πιο δύσκολο είναι να πάμε σε ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες και διοικήσεις που θα καταπολεμούν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και δεν θα την ενισχύουν. 

Με ενδιαφέρον περιμένουμε από τους επικεφαλής των παρατάξεων να πάρουν θέση για την δεύτερη Κυριακή. Ήδη βλέπετε πως έχουμε βάλει τα μηνύματα των δύο βασικών μονομάχων.

Ασχολίαστα για να τοποθετηθούν και να "εκτεθούν" όλοι όσοι εδώ και εννέα χρόνια ομιλούν για πράγματα που δεν βλέπουν οι περισσότεροι. Για πόλεις - φαντάσματα , για έλλειμμα Δημοκρατίας στα της διοίκησης του δήμου και πολλά "ωραία" και υποκριτικά και μετά  αναρωτιόμαστε.

Πως αυτοί αύριο θα συνεργαστούν με τους 13 δημοτικούς συμβούλους του "αυταρχικού" νυν δημάρχου; Αυτοί που θέλουν την απλή αναλογική πως θα κάνουν και πόσο θα σκούζουν όταν εμείς θα αποκαλύπτουμε πως στην ουσία το μόνο που θα προσφέρει είναι η ανεκτικότητα και άλλων μικρών συμφερόντων ;

Η πολιτική εξυπηρετεί συμφέροντα και γίνεται σωστά όταν αυτά δεν επιβάλλουν την πολιτική τους. Στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν "ανθίσει" μέχρι σήμερα πολλά αγκάθια , αύριο αυτά θα είναι περισσότερα..

Αύριο οι λακκούβες δεν θα είναι μια απλή παρατήρηση ή η αγωνία του δημότη,  αλλά θα είναι έργο αυτών που θέλουν να φτιάξουν και πάλι τον δρόμο!

Ο "δρόμος" της απλής αναλογικής δεν θα οδηγήσει σε περισσότερο δημοκρατικές διοικήσεις αλλά σε πιο διαπλεκόμενες. Γιατί αυτόν που φεύγει από την παράταξη και τον βλέπεις πως το κάνει για προσωπικό όφελος μπορεί να τον αντιμετωπίσεις πολιτικά. 

Πως θα αντιμετωπίσεις όμως τον "σύντροφο" που θα θέλει μερίδιο για την κάθε του ψήφο;

Δεν θα τον αντιμετωπίσει κανείς και το λέω με την βεβαιότητα του τι συμβαίνει στην αυτοδιοίκηση. Γιατί ο Μπέος δεν είναι ο κακός δήμαρχος αλλά ο Δήμαρχος που εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ και τους χρεώνει στο τέλος τον λογαριασμό.

Όχι δεν φταίνε οι Βολιώτες που του έδωσαν την ΔΥΝΑΜΗ, φταίει ένας μηχανισμός που επί δεκαετίες δημιουργεί τέτοια φαινόμενα.

Γιατί οι πολίτες στηρίζουν πάντα την τσέπη τους και ο Μπέος ξέρει πολύ καλά πως θα την έχει γεμίσει φεσώνοντας το Ελληνικό Κράτος με κάποια εκατομμύρια ευρώ!!

Γιατί τους κλέφτες δημάρχους τους εκλέγει ευχάριστα η τοπική κοινωνία και τους πληρώνουν ΟΛΟΙ. Τους στήνουν και αγάλματα , δίνουν τα ονόματά τους σε δρόμους και γενικά κάνουν ότι μπορούν για να μην τους ξεχάσουμε.

Για ρωτήστε από το Ελληνικό Χρέος πόσα εκατομμύρια είναι αυτό που μας φόρτωσαν οι δήμοι; 

Ρωτήστε τον κ. Πατούλη να σας απαντήσει ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, και μονίμως διεκδικών κονδύλια από την κεντρική διοίκηση  γνωρίζει πάρα πολλά.

Την δεύτερη Κυριακή που θα είναι και Περιφερειάρχης θα έχει αναγνωριστεί η προσπάθεια του στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως αναγνωρίστηκε και αυτή του Μπέου . Τι σχέση έχουν θα πείτε; Καμία απολύτως , ο Μπέος μας κάνει με τις πράξεις του και την συμπεριφορά του  να παίρνουμε "φάρμακα" και ο Πατούλης απλώς  μας τα δίνει !!

Όχι δεν είναι συγκεκριμένης εταιρίας που απασχολεί την Δικαιοσύνη ,για να μην πάει ο νους σας στο κακό. Άλλωστε τι είναι πιο πολύ κακό ο Μπέος δήμαρχος ή ο Πατούλης Περιφερειάρχης; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: