ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανέξοδη κριτική στην κυβέρνηση από τους κατά επίφαση "αλληλέγγυους" του Αντιμνημονίου αλλά και "ανεμελιά" από όσους στηρίζουν ακόμα την γαλάζια Σοβιετία

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ανέξοδη κριτική στην κυβέρνηση από τους κατά επίφαση "αλληλέγγυους" του Αντιμνημονίου αλλά και "ανεμελιά" από όσους στηρίζουν ακόμα την γαλάζια Σοβιετία

 


Ντύθηκαν και πάλι τον μανδύα του "αγανακτισμένου" οι βολεμένοι για δεκαετίες του συστήματος και άρχισαν την ανέξοδη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Γιατί καλές οι σκέψεις και η κριτική για την μετά Covid-19 εποχή αλλά η πανδημία όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά το τρίτο και χειρότερο κύμα είναι μπροστά μας. 

Το ό,τι έχει παραλύσει η αγορά το γνωρίζουμε όλες και όλοι. Άλλωστε η δική μας οικονομία δεν ήθελε και πολλά αφού συνέχιζε στους κρατικοδίαιτους ρυθμούς που οι πολλοί στήριζαν με την ψήφο τους για δεκαετίες. 

Και βέβαια και από την πανδημία καλείται να μας σώσει η ιδιωτική πρωτοβουλία που έβγαλε ήδη ένα εμβόλιο και συνεχίζει να παλεύει για την θεραπεία μέσω φαρμακευτικών σκευασμάτων που θα παραχθούν και αυτά από τους ιδιωτικούς φαρμακευτικούς κολοσσούς. 

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα τα δισ. ευρώ που δίνονται για να στηριχθεί η αγορά και η κατανάλωση ΕΙΝΑΙ νέοι φόροι που θα επιβληθούν αμέσως μετά την λήξη της πανδημίας. 

Τους το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Σκυλακάκης και έπεσαν να τον φάνε όσοι παίρνουν πάνω από 1000 ευρώ σύνταξη ενώ δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να παίρνουν ούτε την μισή από αυτή. 

Οι εισφορές που έδωσαν τόσα χρόνια προφανώς και έγιναν PSI για να σωθούν ΟΛΟΙ και αυτοί που πλήρωναν και όσοι δεν πλήρωναν γιατί αυτό επιβάλλει η αρχή της πλειοψηφίας. 

Και αυτή οδήγησε την χώρα μας στη χρεοκοπία γιατί κάθε φορά που ένας πολιτικός έλεγε την ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή πως λεφτά δεν υπάρχουν και πως ζούμε πάνω από τις δυνάμεις μας η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ επέλεγε αυτόν που κόντρα στην ΛΟΓΙΚΗ έλεγε πως λεφτά υπάρχουν. 

Στην χώρα όπου ανθεί η  φαιδρά πορτοκαλέα μας χρεοκόπησαν οι οπαδοί του κομμουνισμού, του Ανδρέα Παπανδρέου και βέβαια όσοι εάν και δηλώνουν κεντροδεξιοί απεχθάνονται τον ιδιωτικό τομέα και στηρίζουν Σοβιετίες. 

Τα παραδείγματα πολλά κοιτάξτε και δίπλα σας πόσοι πολλοί δεν κατανοούν πως το άνοιγμα της αγοράς θα οδηγήσει το ΕΣΥ σε κατάρρευση αφού έτσι και αλλιώς το σύστημα αυτό ΠΟΤΕ δεν δούλεψε αφού χρησιμοποιεί την λάθος συνταγή. 

Την συνταγή του κρατισμού που θεωρεί πως όλος ο κόσμος πρέπει να δανείζει την χώρα μας για να παίρνει ο Μιχάλης , ο Τάκης και ο Σάκης πρόωρη σύνταξη στα 50 του επειδή ως κομματόσκυλο βολεύτηκε σε μια καρέκλα στο δημόσιο και επί μία 15ετία ή 20ετία πήγαινε απλώς έως την δουλειά του εάν πήγαινε βέβαια αφού ουδείς αξιολογεί ή ελέγχει ακόμα και τώρα τους δημοσίους υπαλλήλους. 

Αυτός λοιπόν ο ενεργός τάχα πολίτης που ψήφισε Τσίπρα το 2015 , Παπανδρέου παλιότερα ή ΚΚΕ και άλλα φασιστικά κόμματα διαχρονικά έρχεται να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως είναι τάχα φασίστας επειδή δεν του ανοίγει το μαγαζί να πεθάνει η ΜΙΣΗ Ελλάδα από την cocid-19. 

Η μοναδική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι που δεν προχωράει στις απαραίτητες για την χώρα μεταρρυθμίσεις αλλά που οδηγεί με την ΑΤΟΛΜΙΑ της την χώρα σε μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει την χώρα μας μετά από ακόμα 10 χρόνια να είναι καταχρεωμένη επειδή οι πολλοί αποφάσισαν πως δεν πρέπει να πειραχτεί το ραχάτι όσων ακόμα και σήμερα θεωρούν πως υπάρχει ουδείς στον κόσμο που να μας ζηλεύει για την κατάντια μας. 

Γιατί κατάντια είναι να μην είσαι σε θέση να διαχειριστείς ένα ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ επί τόσες δεκαετίες, να μην γνωρίζεις ως Κράτος ούτε την περιουσία σου και να θεωρείς πως ανοίγοντας και κλείνοντας την αγορά θα ικανοποιήσεις και τους "ψεκασμένους" αλλά και όσους ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ αλλά γνωρίζουν πως και το click away είναι ένα ΛΑΘΟΣ που θα πληρώσουμε με ανθρώπινες ζωές στο τρίτο και πιο θανατηφόρο κύμα της πανδημίας τον Φεβρουάριο. 

Πλέον είναι βέβαιο πως η χώρα μας θα χρειαστεί στα μέσα του 2022 νέο πακέτο στήριξης , δηλαδή νέα μνημόνια και περικοπές σε μισθούς που έχουν καταντήσει φιλοδωρήματα και όλα αυτά για τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και τους ΜΥΘΟΥΣ που η πλειοψηφία υιοθετεί για δεκαετίες. 

Όχι καμία επιχείρηση δεν θα σωθεί δανειζόμενη, κανένα σπίτι δεν θα μείνει που να μη βγει σε πλειστηριασμό όσο το επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ τον χρόνο εξακολουθεί και υπάρχει. 

Άρα όσο η κριτική προς την κυβέρνηση είναι πως δεν δίνει και άλλα χρήματα ή πως δεν ανοίγει την αγορά να πεθάνουμε ΟΛΟΙ η χώρα θα βουλιάζει αφού και πολύ ισχυρότερες οικονομικά γονάτισαν από μια "γριπούλα" όπως σας έλεγαν οι "ψεκασμένοι" που αναζητούν "επαναστάσεις" που θα μας κάνουν μια "ωραία" Βενεζουέλα.

Εκεί έξω υπάρχουν πάνω από 200.000 ασυμπτωματικοί  ασθενείς από την covid-19 και το επιτελικό κράτος ετοιμάζεται να κάνει τα εμβόλια χωρίς την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα ώστε να φτάσει Αύγουστος και να μην έχει εμβολιαστεί ούτε το 50% του πληθυσμού. Γιατί ο στόχος των 150.000 εμβολιασμών μέσα στον Ιανουάριο ακόμα και εάν επιτευχθεί σημαίνει απλά πως και το Πάσχα θα το κάνουμε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας ενώ το να ανοίξεις για να υποδεχθείς και τουρίστες θα είναι όχι απλώς ανοησία αλλά και παραδοχή της ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ του εν μέσω πανδημίας να κάνεις ποδήλατο στην Πάρνηθα και η σύζυγός σου moto kross . 

Γιατί προφανώς το να μοιράζεις δανεικά δεν σε κάνει σε καμία περίπτωση μεγάλο ηγέτη πόσο μάλλον Μωϋσή όπως σε αποκαλούν τα νεοφιλελεύθερα φερέφωνα που αρθρογραφούν εδώ και δεκαετίες εις βάρος των συμφερόντων των  ΗΠΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: