ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη



  • Η ομάδα "ψεκασμένη Ηλιούπολη" των "ενεργών" τάχα πολιτών  προσπαθεί να μιμηθεί τον κατά φαντασίαν υποψήφιο δήμαρχο της πόλης και μιλάει για "ξαναζεσταμένο φαγητό" υβρίζοντας και απαξιώνοντας το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό των παρατάξεων και βάζοντας στο "φασιστικό της τσουβάλιασμα" όλες τις δημοτικές παρατάξεις.
  • Ο καραβανάς φασίστας θεωρεί πως η χώρα ή η πόλη μας ψάχνει για "άφθαρτους" που βρωμάνε "ερπύστριες"!  Απορούμε με το θράσος και με την ανοχή των τάχα άλλων "δημοκρατών" "ενεργών" πολιτών που αναπαράγουν τις επικίνδυνες για την Αστική μας Δημοκρατία θέσεις του. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προστατέψουμε την Αστική μας Δημοκρατία από τέτοια αποβράσματα. 

  • Ας εξηγήσει κάποιος στην παχύσαρκη κρατικοδίαιτη πως δεν είναι ΤΟ ΘΥΜΑ αλλά ο θύτης. Με τραγούδια και μισές κουβέντες δεν θα σταματήσει το δικό μας ρεπορτάζ. Έχει κατασυκοφαντήσει σαν κοινή κατίνα αξιόλογους συνδημότες μας και προφανώς θα υποστεί την κριτική που τους αξίζει. Άλλωστε τα πολιτικά "ζώα" όπως αυτή που είναι ΟΦΑ τους αρέσει να παίζουν υποκριτικά το ρόλο του θύματος. Ας αναζητήσει "προστασία" στους οπαδούς του "Μεσσία" και υβριστές κάθε ΔΕΞΙΟΥ και πατριώτη της πόλης , και φυσικά στους "νταλικιέρηδες" που τα επιχειρήματά τους είναι απλή "λάσπη" . Μέχρι τέλους με όσους "βρωμίζουν" και προσπαθούν να απαξιώσουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Όταν ανοίξουν οι πλατείες ας πάει μαζί με τους άλλους "αγανακτισμένους" να χορέψει μπας και χάσει και κανένα κιλό για να έχει καλύτερη υγεία και να κάνει τις εξ΄απόστασεως "ιατρικές" της διαγνώσεις με μεγαλύτερη επιτυχία. Έως τώρα έχει καταφέρει να μας διασκεδάσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. 

  • Το θέμα με το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης που ανακινήθηκε μετά από ερώτηση της παράταξης του κ. Αραμπατζή "Η πόλη που θέλω" και αφορούσε τα έξοδά του δεν βλέπουμε να έχει απαντηθεί και από την νέα διοίκηση. Μάλλον είναι και αυτοί κομμουνιστοαναθρεμμένοι που έλεγε και ο μακαρίτης ο Παρράς και φοβούνται μην θιγούν τα "συντρόφια" τους. Μια δομή που έχει στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ στην πόλη και δεν έχει προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στην τοπική μας κοινωνία. 

  • Το ιστολόγιο ήταν και θα παραμείνει ΔΕΞΙΟ και προφανώς θα στηρίζει τις επιλογές με ΔΕΞΙΟ πρόσημο μιας κεντροδεξιάς και φιλελεύθερης κυβέρνησης. Για όσους βλέπουν "χούντες" και μιλάνε απαξιωτικά για τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα συνεχίσουν να βρίσκουν βήμα σε όσους τιμούν τους αγώνες της Αριστεράς. Εμείς με τρομοκράτες και θιασώτες δικτατορικών καθεστώτων δεν είχαμε ούτε θα έχουμε καμία σχέση. Ας συνεχίσουν λοιπόν τον διαδικτυακό τους κατήφορο και ας μην αναρωτιούνται γιατί το 50% των συνδημοτών μας που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της ΔΕΞΙΑΣ τους έχει γυρίσει την πλάτη. Όταν αναρτάς κομμουνιστική προπαγάνδα, όταν δεν βλέπεις πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με κόκκινες ή μαύρες χούντες τότε τι άλλο παρά φασίστας είσαι; Το να φιλοξενείς στις σελίδες σου σφυροδρέπανα προφανώς και δεν σε κάνει δημοκράτη εάν αναζητούν τα εύσημα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ για να νιώσουν ωραία. Εμείς τιμές σε φασίστες δεν θα αποδώσουμε ΠΟΤΕ σε λίγα χρόνια τα σύμβολα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ και του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού θα απαγορευτούν και στην χώρα μας εάν ακόμα δεν το έχουν αντιληφθεί. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: