ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάταια θεωρούν κάποιοι πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ δύναται να φιμωθεί σε δυτικά κράτη - Θα "σπάσουν τα μούτρα" τους όσοι νομίζουν πως ζούμε σε "δημοκρατία" αλά Σοβιέτ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Μάταια θεωρούν κάποιοι πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ δύναται να φιμωθεί σε δυτικά κράτη - Θα "σπάσουν τα μούτρα" τους όσοι νομίζουν πως ζούμε σε "δημοκρατία" αλά Σοβιέτ


 Ο λόγος που το αρχικό δημιούργημα του καλού συναδέλφου Γιώργου Φρίμη δέχεται βολές από την δημοτική αρχή του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης είναι το καρτελάκι της alexa.com παραπάνω. 

Μπορεί πλέον το notia.gr να το διαχειρίζεται εταιρία αλλά οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που εργάζονται σε αυτήν κάνουν ρεπορτάζ που εκθέτει διοικήσεις δήμων και δεν γράφουν ευχολόγια. 

Έτσι που παρόλο ο Γιώργος Φρίμης δεν έχει στην κατοχή του το site αλλά το διαχειρίζεται εταιρία η λάσπη που τρώει από όσους θίγονται από το ρεπορτάζ ενός μέσου που έχει αποδείξει πως κάνει σωστά την δουλειά του εκτοξεύεται συχνά-πυκνά εις βάρος του από όσους θεωρούν πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ μπορεί να φιμωθεί. 

Καμία ιδεολογική συγγένεια δεν έχουμε με τον κ. Φρίμη ούτε βέβαια θεωρούμε το notia.gr δεξιό ΜΜΕ. 

Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να τονίσουμε πως η κορυφαία θέση του οφείλεται στο γεγονός πως κάνει ρεπορτάζ και δεν προβαίνει μόνο σε ευχολόγια και απλή αναδημοσίευση δελτίων τύπου ενώ δεν διστάζει να παίρνει και θέση σε θέματα που αφορούν τους πολλούς. 

Για αυτό όσο και εάν φωνασκούν διάφοροι εναντίον του θα εξακολουθήσει να έχει χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες και θα παραμείνει να συνεισφέρει στην ενημέρωση που αφορά τα Νότια Προάστια και όχι μόνο όταν κάποιοι άλλοι θα αναζητούν "αεροδρόμιο" το 2023 για ταξίδια αναψυχής έχοντας χάσει τις καρέκλες τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: