ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Έπεσε πεύκο στην Ηλιούπολη και κατέστρεψε αυτοκίνητο- Εάν υπήρχε άνθρωπος τώρα θα έχυναν κροκοδείλια δάκρυα οι "οικολόγοι" της πόλης

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Έπεσε πεύκο στην Ηλιούπολη και κατέστρεψε αυτοκίνητο- Εάν υπήρχε άνθρωπος τώρα θα έχυναν κροκοδείλια δάκρυα οι "οικολόγοι" της πόλης

 


Η φωτογραφία από το facebook του συνδημότη μας Δημήτρη Ανδρικόπουλου και όπως γράφει είναι από την οδός Πολυζωίδου.

Κάτω από το ποστάρισμα διάφοροι συνδημότες μας λένε την άποψή τους και φυσικά η δική μας είναι πως τα πεύκα είναι για τα δάση και όχι για τα πεζοδρόμια. 

Δεν ξέρουμε τον συνδημότη μας του οποίου καταστράφηκε το μπροστινό μέρος του αυτοκίνητού του και θεωρούμε υποχρέωση του δήμου να αποκαταστήσει την υλική ζημιά ή να στείλει τον "λογαριασμό" σε όσους δεν τον αφήνουν να κόψει "ΣΥΡΙΖΑ" τα πεύκα από τα πεζοδρόμια της πόλης και να τα αντικαταστήσει με χαμηλότερα δένδρα και φυσικά όχι πεύκα που δεν κάνουν για πεζοδρόμια. 

Σπάνε τις πλάκες και με τις πευκοβελόνες τους δημιουργούν θέματα ενώ το όφελος και το οξυγόνο που προσφέρουν για εμάς έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην ΑΠΩΛΕΙΑ μιας ανθρώπινης ζωής. 

Η εικόνα δείχνει πως εάν κάποιοι παιδάκι ή ηλικιωμένος κάποιος που δεν αντιλαμβανόταν την πτώση του ψηλού δένδρου περνούσε από το σημείο τώρα θα ήταν σοβαρά τραυματισμένος ή νεκρός! 

Αφιερωμένη η φωτογραφία και στον τομέα Πρασίνου της πόλης μας που διατηρεί την "ζούγκλα" μέσα στην πόλη. Σε περίπτωση θανάτου φυσικά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν θα είχε καμία τύχη στα ποινικά δικαστήρια. Εμείς το γράφουμε θέση ευθύνης δεν έχουμε όσοι έχουν θα καταλάβουν πως εξαίροντας το προσωπικό τους προφανώς και δεν θα αποφύγουν στο μέλλον αργά ή και πολύ γρήγορα ευθύνες που έχουν να κάνουν με την θέση που κατέχουν. 

Και βέβαια στα δικαστήρια οι καταθέσεις των "οικολόγων" δεν θα τους σώσουν όπως δεν έσωσαν σε ανάλογη περίπτωση δήμους από τις ποινικές τους και αστικές τους ευθύνες. 

Ας ρωτήσουν για να μάθουν μάλιστα η ειρωνεία είναι πως ο Αντιδήμαρχος που έχει πρωτόδικα τιμωρηθεί ήταν κόκκινο πανί για τους "οικολόγους" αφού είχε κόψει πολλά επικίνδυνα δένδρα πριν το θλιβερό περιστατικό που άφησε πριν ακριβώς 15 χρόνια μια γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Αυτά προς το παρόν το θετικό πως δεν θρηνήσαμε θύματα το αρνητικό πως υπάρχουν πολλοί που θεωρούν φυσιολογικό να έχουμε πεζοδρόμια με σπασμένες πλάκες για να χτίσουν οι ίδιοι πολιτικές καριέρες. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: