ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αναφορά στην Τροχαία για παραβάσεις απορριματοφόρου του δήμου μας

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Αναφορά στην Τροχαία για παραβάσεις απορριματοφόρου του δήμου μας



Οι υπάλληλοι της καθαριότητας που σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κάνουν ΤΙΤΑΝΙΟ αγώνα, δεν σέβονται  όμως πάνω στη "ζέση" τους για να έχουμε καθαρή πόλη (κάποιοι εξ αυτών) τα σήματα της Τροχαίας όπως κατήγγειλε συνδημότισσά μας που μένει στην περιοχή των Αστυνομικών. 

Επικοινωνήσαμε με την Τροχαία που μάλλον δεν κατάλαβε πως το γραφείο τύπου της έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώνει ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ δημοσιογράφους για κάθε περιστατικό ή να τους παραπέμπει σε μελλοντικό δελτίο τύπου εάν είναι σοβαρό το θέμα , και έτσι αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου μας ενημέρωσαν πως η συνδημότισσά μας θα πρέπει να στείλει και σε αυτούς την αναφορά που έκανε στο παρακάτω mail για να μην "παραπέσει" . 

Το mail είναι το kepik@astynomia.gr και φυσικά μόλις παρέλθει μία εβδομάδα και η Τροχαία δεν έχει αναζητήσει τον οδηγό του απορριματοφόρου που φέρει τα διακριτικά του δήμου μας είναι χρήσιμο να ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο που μας ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως η παράβαση θα βεβαιωθεί και θα πληρωθεί από τον δήμο μας ενώ εάν υπάρχει και υλική ζημιά αυτή θα δοθεί από την ασφάλεια που έχουν όλα τα οχήματα των δήμων της χώρας μας. 

Το πρόβλημα που υπάρχει (επειδή κάποιοι αντιδρούν για τις κάμερες ΠΑΝΤΟΥ) είναι πως δεν υπάρχει καταγραφή της παράβασης ( βίντεο ή φωτογραφικό υλικό) και άρα πρέπει αυτό να συμβεί για να μπορεί και η τροχαία να κάνει την δουλειά της. 

Στα θετικά πως ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντζινάς ενδιαφέρθηκε για το θέμα όμως αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου και να φέρει παρά μόνο πρόσκαιρο αποτέλεσμα αφού τα οχήματα του δήμου δεν φέρουν όπως άλλων δήμων συστήματα καταγραφής κίνησης και φυσικά ακόμα και εάν ο πολίτης έχει δίκιο το βρίσκει με "ανορθόδοξες" μεθόδους αφού ΟΥΔΕΙΣ ούτε φυσικά εμείς μπορούμε να γνωρίζουμε εάν το απορριματοφόρο έκανε την συγκεκριμένη παράβαση και βέβαια εάν από άτσαλη κίνηση προξένησε ζημιά στο αυτοκίνητο της συνδημότισσάς μας. 

   Άρα και επειδή καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σωρεία παραβάσεων από ΙΧ αυτοκίνητα στην πλατεία Ιωάννη Καποδίστρια ( πρώην Παραθύρα) όπου κάποιοι παραβιάζουν στρίβοντας αριστερά για την Ελευθερίου Βενιζέλου για να μην κάνουν ένα μικρό κύκλο προφανώς και δεν θα τα βάλουμε με έναν οδηγό που με δική του πρωτοβουλία ή κάτω από τις οδηγίες του προϊσταμένου του κάνει αυτή την παρανομία ( εάν την κάνει) για να μαζέψει προφανώς πιο γρήγορα τα σκουπίδια από τους κάδους. 

Για τις παραβάσεις στην πλατεία Ιωάννη Καποδίστρια η Τροχαία που έχει έρθει 2-3 φορές έχει βεβαιώσει παραβάσεις σε οδηγούς που ακόμα και παρουσία της έστριβαν σαν να μη συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ και πήραν τις ανάλογες κλήσεις! 

Σε κάθε περίπτωση το θέμα θεωρούμε πως θα λυθεί ,αλλά ουδείς θα μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ που προφανώς και χρειάζεται και κάμερες όσο και εάν κάποιοι αντιδρούν σε αυτές. Βέβαια στην γειτονιά όλες και όλοι θα έχουν δει το απορριματοφόρο εάν μπαίνει συστηματικά ανάποδα αλλά ποιος θα μιλήσει; 

ΥΓ: Ο γράφων προφανέστατα και δεν βγήκε να κάνει μαθήματα καλής οδηγικής συμπεριφοράς . Πλήρωσε και έμαθε και αυτός για παραβάσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας  γιατί "δυστυχώς" για την τσέπη μας  οι κάμερες διαχείρισης των Εθνικών οδών κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: