ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μόνο για την "κοινωνική πολιτική" της ομάδας της κ. Τσακογιάννη δεν ανέφερε χθες ο Αντιδήμαρχος κ. Πούλος στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Μόνο για την "κοινωνική πολιτική" της ομάδας της κ. Τσακογιάννη δεν ανέφερε χθες ο Αντιδήμαρχος κ. Πούλος στο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο

 


300 περίπου οικογένειες συνδημοτών μας παίρνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας. Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν θα μάθουμε ποτέ εκτός και ο "κακός" δημοσιογράφος ανακαλύψει πως κυκλοφορούν με Ferrari και κάνουν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις αφού για εμπόριο κοκαϊνης δεν υπάρχει αντίστοιχος κωδικός -ΚΑΔ Σε κανέναν δεν αρνούμαστε βοήθεια είπε χθες ο Γιάννης Πούλος στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν δύναται να υποκαταστήσουμε το κράτος. Να το υποκαταστήσεις με δικά του χρήματα είναι όντως δύσκολο. 

Δίνουμε είπε ο κ. Πούλος  χρήματα στις ενορίες ως ετήσια επιχορήγηση και τρόφιμα από τους "χορηγούς" μας. Οι χορηγοί είναι ιδιώτες που δίνουν ό,τι επιθυμούν και όπως όλοι οι "ευεργέτες" πουλάνε και αυτοί αλληλεγγύη σε εποχές κρίσης. Μπορεί να είναι φοροφυγάδες ή Χρυσαυγίτες  αλλά εμάς τι μας νοιάζει; Ας κάνει τον "κακό" ο δημοσιογράφος εμείς δεν βλέπουμε πως π. χ στις λαϊκές αγορές πρέπει να ζητήσεις για να σου δώσουν απόδειξη. Εμείς δεν παίρνουμε αφού μας είναι ΑΧΡΗΣΤΗ . Εάν δεν πληρώνεις με κάρτα το κράτος δεν αναγνωρίζει την ΔΑΠΑΝΗ! 

Κρίσης για τους πολλούς και εποχή "παχιών αγελάδων" για τους ίδιους αφού η κρίση είναι ευκαιρία για κάποιους. Τι και εάν φωνάζουμε εμείς για να ελέγχονται από την Πολιτεία όσοι θεωρούν πως εν μέσω πανδημίας έχει καταλυθεί το κράτος - δικαίου. Πρόστιμα "χάδια" που δεν έχουν πληρωθεί έως αυτή την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο και φοροδιαφυγή όσο "αντέξει" μια χρεοκοπημένη οικονομία που δεν πρόκειται να ορθοποδήσει όσο δεν παράγεται πλούτος ικανός να καλύψει τις ανάγκες της χώρας. 

Η αντιπολίτευση ενώ "φωτογραφίζει" μια νοσηρή κατάσταση έχει λάθος στόχο. Στόχος των δημοτικών μας παρατάξεων είναι η κεντρική κυβέρνηση που παρόλα τα λάθη και τις παραλείψεις της δρα με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα δικά της έξοδα. 

Και τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα από την καμπάνια για το "Μένουμε Σπίτι" μάθατε και όλες οι δαπάνες της γίνονται φύλλο και φτερό από τον τύπο. Αυτόν που στην πόλη μας δεν ρωτάει ή μάλλον δεν παίρνει απαντήσεις για τα παρακάτω ερωτήματα. Καλούμε τον Γαβριήλ Αραμπατζή να τα κάνει για να έχει αυτός την ικανοποίηση πως δεν τον δουλεύει ο μέχρι χθες υβριστής του σημερινού μας δημάρχου. 

Και επειδή το πράγμα έχει κουράσει και εμάς δείτε και εσείς πως σας δουλεύουν αφού καμία διάθεση δεν έχουν να μάθετε για το πως λειτουργεί διαχρονικά ο δήμος μας . 

- Πόσοι υπάλληλοι μισθοδοτούνται από τον δήμο μας σε ποιες υπηρεσίες και ποιο είναι το μηνιαίο και ετήσιο μισθολογικό τους κόστος; 

- Τι εισπράττουμε ως δήμος από τις τέσσερις εβδομαδιαίες λαϊκές -αγορές ;

- Πόσα ήταν τα έσοδα για κατάληψη δημόσιων χώρων από επιχειρηματίες της πόλης μας ; Και βέβαια όχι πόσα έχουν καταγραφεί ως υποχρεώσεις αλλά πόσα έχουν εισπραχθεί έως σήμερα. 

- Πόσους πράσινους κάδους έχει ο δήμος μας; Δεν ρωτάμε για τους μπλε γιατί ο ιδιώτης που τους έχει μας έχει ενημερώσει και για τις ελλείψεις που έχουμε και κυρίως για τις απώλειες που έχει ο ίδιος στο θέμα ανακύκλωσης όπου ο δήμος μας έχει τραγικά ποσοστά αφού δυστυχώς ουδείς ανακυκλώνει χωρίς κίνητρο. Και αυτό σε μια πόλη με τόσες Συλλογικότητες που "αγαπάνε" το περιβάλλον και με ενορίες που συμμετέχουν σε δράσεις φιλικές προς το περιβάλλον 

- Επειδή το παραμύθι με την κάρτα δημότη που μας είπε και χθες η κ. Σκλαβενίτη δεν έχει "δράκο" και θυμίζει τις κάρτες γνωστής ομάδας στο facebook πότε επιτέλους θα την μοιράσουν γιατί να σου προσφέρει κάτι αυτή η κάρτα δεν παίζει. Ποιο πολλά σου προσφέρει η κάρτα του ΑΒ που τουλάχιστον στους 200 πόντους σου δίνει 6 ευρώ τρόφιμα και βέβαια αντίστοιχες δράσεις άλλων super market. 

- Επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε για το ΚΥ της πόλης μας να γίνει κέντρο για covid-19 και μετέπειτα εμβολιαστικό κέντρο ας ρωτήσει ο κ. Αραμπατζής πόσα ξόδεψαν για μέτρα προστασίας εναντίον της covid-19 από το πάνω 1.000.000 που θα λάβουμε ως δήμος όπως μας ενημέρωσαν από το υπουργείο Εσωτερικών. 

Και στα πιο σοβαρά τώρα 

Γιατί αγοράζουμε συνεχώς ανταλλακτικά για τα οχήματα του δήμου μας; 

Είναι άδειες οι αποθήκες από ανταλλακτικά; Έχει γίνει καταγραφή σε αυτές όπως κάνουν όλες οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στο τέλος κάθε έτους; 

Επειδή βαρεθήκαμε να ακούμε για τους άμισθους δεν ρωτάει ο κ. Αραμπατζής που ως δημόσιος υπάλληλος θα ξέρει πόσα ήταν τα έξοδα μετακίνησης της δημοτικής αρχής μόνο το τελευταίο εξάμηνο; 

Μπαίνοντας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπει ο καθένας ( εμείς πραγματικά βαριόμαστε και να σας το κάνουμε λιανά) πόσα έξοδα έχουμε για καύσιμα αυτοκινήτων, θέρμανσης κλειστών λόγω covid-19 δομών κ.ο.κ σε αυτά που μας έδωσε δημοτικός σύμβουλος ως κωδικούς δαπανών άκρη δεν βγάζουμε και δεν βγάζουμε γιατί προφανώς και υπάρχει σπατάλη. 

Δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη θα έπρεπε να κριθεί χθες από όσους ψήφισαν τον προϋπολογισμό και συμμετείχαν σε μια συζήτηση άνευ ουσίας αφού κάποιοι από την αντιπολίτευση επέλεξαν να ασχοληθούν με μελομακάρονα και στολισμούς αλλά δεν είπαν λέξη για τα πάνω από 10 εκ. ευρώ που μας στοιχίζει ο τομέας καθαριότητας χωρίς να έχουμε ΚΑΘΑΡΗ πόλη. 

Δεν είπαν λέξη για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που μας έχει στοιχίσει διαχρονικά πέντε νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά ακόμα η διοίκηση δεν έχει φέρει ούτε τον προϋπολογισμό του 2020 προς ψήφιση. Εξήγησε βέβαια ο δήμαρχος τους λόγους να δούμε πως θα εξηγήσει και τα διαχρονικά έξοδα όταν στο τέλος της θητείας του θα πιεστεί να φέρει κάποια στοιχεία για αυτό. 

Γιατί εντάξει εάν σύρεται κάποιος για την ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ που απασχολούσε πολυπληθή προσωπικό να δούμε πως θα δικαιολογηθεί ένα ΝΠΔΔ που τώρα αποκτά δικό του ολιγομελές προσωπικό ( και δεν βλέπουμε να φωνάζει και κανέναν για αυτό) και έχει στοιχίσει κάποια εκατομμύρια ευρώ μόνο τα τελευταία 10 χρόνια. 

Τι θα απαντήσουν μα προφανώς βρείτε δημοτικό υπάλληλο που να διαφωνεί και να σας δώσει στοιχεία. Θα βρούμε πλέον είναι εύκολο σε μια πόλη όπου οι ΜΥΘΟΙ της Αριστεράς έχουν καταρρεύσει και τότε προφανώς και δεν θα απευθυνθούμε σε κανένα επικεφαλής της αντιπολίτευσης αλλά στην κεντρική διοίκηση όπως κάναμε και με το θέμα των λαϊκών αγορών της πόλης. 

Τι θα πετύχουμε; Πρόστιμα "χάδια" αλλά την αίσθηση πως δεν μας κοροϊδεύουν όσοι είναι "φιλάνθρωποι" διατηρώντας προνόμια που οδήγησαν την χώρα στη χρεοκοπία. 

Για τα 74.000 ευρώ του στολισμού εάν ο στολισμός ολοκληρώθηκε μιλάμε για ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Δώστε κάτι παραπάνω δεν μένουν όλες και όλοι πέριξ της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως ή βάλτε τους "μάχιμους" δημοτικούς μας υπαλλήλους να στολίσουν και να ξεστολίσουν αφού ο αριθμός των στολιδιών είναι μικρός για μια πόλη όπως η δική μας. 

Πάρτε και κανέναν Άγιο Βασίλη εντυπωσιακό όπως στην Γλυφάδα γιατί τελικά όλα είναι εντυπώσεις αφού η ΟΥΣΙΑ είναι πως 41 κρατιστές συζητάνε στα δημοτικά μας συμβούλια επιρρίπτοντας ευθύνες σε μια κυβέρνηση που δίνει μάχη με την covid-19 και με γείτονες που θεωρούν πως είναι υπερδύναμη! 

Εκεί καλά τα πάμε αφού οι Αμερικανικές κυρώσεις θα γονατίσουν τον φασιστικό καθεστώς του Ερντογάν , το θέμα είναι όταν πέσει αυτός πως θα γλιτώσουμε...... 

Ευχόμαστε τέλος σε όλους τους δημοτικούς σύμβουλους καλές γιορτές και φυσικά να μην ξεχνάνε πως για όλα τα δεινά της πόλης φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν μας δίνει 100 εκ ευρώ τον χρόνο να έχουν 2000 δημοτικούς υπαλλήλους και να λειτουργούν όλα "ρολόϊ". Ελβετικό βέβαια όπως και οι καταθέσεις των "χρεοκοπημένων"     Ελλήνων που σκεπτόμενοι "πατριωτικά" έβγαλαν το 2010 και έως και το 2012 κάποια δισ. ευρώ στο εξωτερικό. 

Ο σκοπός τους ήταν και είναι η ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας και φυσικά με τα χρήματα αυτά μετά θα αποπλήρωναν τα τεράστια χρέη τους. Γιατί ναι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί με Ferrari που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο ενώ είμαστε πρωταθλητές στην φοροδιαφυγή και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Μην κοιτάτε που εδώ στην Ηλιούπολη έχουμε πέσει σε "Άγιους" που διαχειρίζονται και το τελευταίο ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης προς όφελος των δημοτών κάνοντας αγώνες για να έρθει επιτέλους στα χέρια του κάθε δημότη η "δημόσια" περιουσία . 

Ποια είναι αυτή ; Μα η περιουσία ενός βοσκού που αφαίρεσε το Κράτος από κάποιον που είχε τα ίδια συμβόλαια με την Ελλαδική Εκκλησία και με επιφανείς επιχειρηματίες ανά την ελληνική επικράτεια. 

Γιατί στην Ελλάδα άμα δεν σε λένε Βαρδινογιάννη , Μαρινάκη κ.ο.κ αλλά Νάστο σου παίρνουν ακόμα και αυτά που με συμβόλαια έχεις αγοράσει . 

Από αυτούς λοιπόν που συμμετείχαν σε αυτό το "έγκλημα" το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να χάσεις και το δικό σου σπίτι. 

Άλλωστε εάν δεν ήμασταν com θα κοιμόμασταν ήδη  στα παγκάκια της πλατείας αφού δεν έχουμε και δομή για αστέγους. Ευτυχώς έχουμε "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" για να τιμούμε όσους ήθελαν να καταστρέψουν την περίοδο 1946-1949 την χώρα. 

ΥΓ: Με το νέο έτος 2021 θα έχουμε νέο Αντιδήμαρχο μια θετική για εμάς αλλαγή που θα συζητηθεί και θα δώσει πόντους στη διοίκηση . Να δούμε μετά τι θα λέει η αντιπολίτευση όταν απομακρυνθεί ο "αγαπητός" της γκαφατζής. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: