Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε μόλις ένα λεπτό



  • Ευχαριστούμε για τα μηνύματα συμπαράστασης το οποίο αντιμετωπίζει συγγενής συνεργάτη μας. Εάν θελήσουμε κάτι θα το ζητήσουμε είσαστε καταπληκτικοί αναγνώστες και ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη που επιδεικνύεται. 

  • Όχι δεν ξεχάσαμε τον κ. Μωραίτη και τους οπαδούς του απλώς ψάχνουμε τρόπο για να δημοσιοποιήσουμε όλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στην κατοχή μας αφού ως γνωστόν κάποια από αυτά προσκρούουν στον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αφελείς δεν είμαστε τέτοια στοιχεία δημοσιοποιούνται σε περιπτώσεις όπου το αδίκημα που καταγγέλλεται είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που αναγκάζει τον δημοσιογράφο να τα δημοσιοποιήσει προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Επειδή ο κ. Μωραίτης δεν είναι δημόσιο πρόσωπο ούτε κατέχει κάποιο δημόσιο αξίωμα υπάρχουν εμπόδια. Είναι ένας ιδιώτης που μπορεί να καθυβρίζει αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για να υβρίζουμε κανέναν παρουσιάζουμε με στοιχεία πάντα την πραγματικότητα. Από την αρχή της δημιουργίας αυτού του ιστολογίου μαθαίνετε μόλις το 10% των θεμάτων που έχουμε στην κατοχή μας. Δεν μας αρέσουν τα αόριστα και τα γενικά επομένως υπομονή άλλωστε το ιστολόγιό του πλέον είναι ανενεργό ανεβάζει μία "είδηση" κάθε 10 μέρες και αυτή αφορά τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη. Υπομονή και επιμονή να έχετε ο φασισμός του ιστολογίου "Η Θέση της Ηλιούπολης" από εμάς τουλάχιστον θα καταδικάζεται σθεναρά. Άλλωστε ούτε τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες δεν συμμετέχουμε μπορούμε να βγάλουμε αφού ο νόμος Βενιζέλου μας "δένει" προς το παρόν τα χέρια. Αναμένοντας και το δικαστήριο που αφορά δημοσιοποίηση υποκλαπέντων συνομιλιών που έχει υποβάλλει κατά της εφημερίδας "Καθημερινής" ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς και φυσικά προσδοκώντας πως η πανδημία θα βοηθήσει ώστε να αρθεί το κατάπτυστο νομοθέτημα του Ευάγγελου Βενιζέλου που αφορά τα προσωπικά δεδομένα αλλά στην ουσία περιορίζει την λειτουργία του τύπου να ασκήσει έλεγχο σε ποινικά αδικήματα. Μαθαίνουμε πως ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς θα υποχωρήσει ως προς τις νομικές του αξιώσεις προς την εφημερίδα "Καθημερινή" το μέσο δεν έκανε τις υποκλοπές αλλά ο επιχειρηματίας που συνάντησε τον κ. Παππά και άρα η "Καθημερινή" δεν φέρει ευθύνη για την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ. Και αυτή θα λάμψει ό,τι και εάν κάνουν οι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  • Το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις οδηγεί σε εκλογές το ερχόμενο φθινόπωρο ή και μέσα στο καλοκαίρι του 2021. 

  • Νωρίς η κουβέντα για τις εσωκομματικές της ΝΔ αφού για τους επόμενους 5 μήνες δεν θα στηθούν κάλπες στις ΔΗΜ ΤΟ της ΝΔ ανά την επικράτεια. Πρώτα θα αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός και ύστερα βλέπουμε. Για την ουσία της υπόθεσης οι εκλογές κρίνονται στις κάλπες και εκεί αναδεικνύεται νικητής ο πιο δυνατός και κυρίως ο πιο ΔΕΞΙΟΣ . 

  • Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Αναγνώστου θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 και θεωρούμε πως εάν το επιθυμεί θα είναι. Άλλωστε το 2014 που όλοι έτρεχαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ είχε βγει μπροστά από τις δύο άλλες τότε κεντροδεξιές υποψηφιότητες του κ. Ευσταθίου και της κ. Πίκουλα. 

  • Δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρχει δημιουργία άλλης κεντροδεξιάς παράταξης και κυρίως παράταξης που να έχει την δική μας ατζέντα για τις δημοτικές εκλογές του 2023. Αυτό που ξέρουμε είναι πως όπως και το 2019 θα παλέψουμε με βάση τα δεδομένα για κοινή κάθοδο όλων των κεντροδεξιών. Εμείς είναι δεδομένο πως προσπαθούμε για ΔΕΞΙΑ φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και μπορεί ό,τι δεν πετύχαμε το 2019 αφού στράβωσε η υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη να το πετύχουμε το 2023. Προέχει για εμάς η ΝΙΚΗ της ΝΔ στις επόμενες εκλογές όποτε και εάν γίνουν και μετέπειτα θα ασχοληθούμε και με πράγματα που χωρίς την κατάλληλη κεντρική διοίκηση δεν πρόκειται να λυθούν για την πόλη μας. Άλλωστε ένα τραγικό γεγονός δηλαδή ο θάνατος του Δημήτρη Παρρά οδήγησε στην ουσία στη μη υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη που θα το πάλευε αφού άλλωστε και στο δήμο Ζωγράφου ο κ. Θώδας υπερκέρασε άλλες δύο κεντροδεξιές υποψηφιότητες και βγήκε τελικά δήμαρχος. Εδώ βγήκα ο Γιώργος Χατζηδάκης περίπατο έχοντας από ό,τι φάνηκε τελικά τους περισσότερους Κιναλίτες μαζί του και βέβαια ικανό αριθμό ψηφοφόρων που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δεν υπάρχει γερή υποψηφιότητα από τα δεξιά θα ξαναβγεί από τα αριστερά δεν χάνει με ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και εάν του φύγουν και 1-2 Αντιδήμαρχοι. 

  • Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το άρθρο του ilioupolinews.gr για την κεντροαριστερή υποψηφιότητα του 30αρη με καταγωγή από τα Επτάνησα. Θεωρούμε βέβαια πολύ δύσκολο να προχωρήσει αλλά αυτή είναι η δική μας εκτίμηση. Δεν μας αφορά ο χώρος της κεντροαριστεράς άλλωστε άρα μακάρι να κατέβει και αυτός και ακόμα καμία 10αρια αριστεροί για να υπάρξει πολυδιάσπαση του χώρου. Γιατί Λαϊκή Συσπείρωση και ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα έχουν σίγουρα τους υποψηφίους τους όπως και η παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου που θα κατέβει όπως και να έχει. 

  • Μην μας στέλνετε τώρα φωτογραφίες με σκουπίδια δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο άλλωστε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι έχετε καιρό να μας στείλετε ανάλογες φωτογραφίες ιδίως τώρα που θα ξεκινήσουν και οι άδειες των εργαζομένων της καθαριότητας. 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...