ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Λαϊκή Συσπείρωση στο δελτίο τύπου τους για τον προϋπολογισμό του δήμου μας ξέχασε να μας πει για τα δικαιώματα των εργαζομένων στη Βόρεια Κορέα!

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο δελτίο τύπου τους για τον προϋπολογισμό του δήμου μας ξέχασε να μας πει για τα δικαιώματα των εργαζομένων στη Βόρεια Κορέα!

 


Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης εξακολουθεί τον ανέξοδο "αγώνα" της κατά του καπιταλισμού και φυσικά μοιράζει μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων και μισθούς σε όσους ακόμα εξακολουθούν να πιστεύουν στα ΨΕΥΔΗ της. 

Χωρίς να έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα των κρατών που εφαρμόζουν τις "ψεκασμένες" ιδεοληψίες της και υποκύπτουν στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ έρχεται σε ένα δελτίο τύπου να μας αραδιάσει ανέφικτες προτάσεις και να μας ανακοινώσει "επαναστάσεις" που εάν υλοποιούνταν θα μας έκαναν Βόρεια Κορέα. 

Κοντά με αυτούς και οι άλλοι κομμουνιστοπληγέντες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξακολουθούν να προτάσσουν τον λαϊκισμό ως λύση στα προβλήματα του λαού. 

Το συνολικό 6% που συγκεντρώνουν σε εθνικό επίπεδο τα δύο αυτά κόμματα θα έπρεπε να προβληματίζει καθώς εν έτει 2020 κάποιοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως η κομμουνιστική τυραννία είναι η λύση στα σύγχρονα προβλήματα. 

Βέβαια και τα άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς δεν είναι άμοιρα ευθυνών αφού δεν μπορείς να τιμάς τον κόκκινο φασίστα Άρη Βελουχιώτη και να συμμετέχεις σε εκλογικές διαδικασίες ενός αστικού καθεστώτος. 

Στην πόλη μας από κοντά σε αυτούς και στελέχη της ΝΔ που προφανώς πιστεύουν στον κρατισμό αλλά παραμένουν σε ένα κόμμα που τον μάχετε αφού είναι η κύρια αιτία της χρεοκοπίας μας. 

Μια χρεοκοπία οικονομική που ήρθε το 2010 ενώ είχε προηγηθεί η ΗΘΙΚΗ αφού κάθε θεσμός υπονομεύτηκε και υπονομεύετε από όσους και την περίοδο 1946-1949 βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας και το ευτύχημα για την χώρα είναι πως δεν επικράτησαν. 

Το δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης είδαμε σε τοπικά ΜΜΕ της πόλης που αναζητούν εν έτει 2020 λύσεις μέσα από απολυταρχικά καθεστώτα και αγνοούν παντελώς την Ιστορία μας. 

Προφανώς και η χωρίς σχολιασμό αναπαραγωγή "ψεκασμένων" ιδεοληψιών δεν κάνει το μέσο πιο δημοκρατικό αφού δίνει χώρο και χρόνο σε σταλινικούς να πλήξουν με τις ανοησίες τους ό,τι χτίστηκε πάνω στο αίμα όσων είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στον κόκκινο φασισμό για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. 

Ατυχώς στην πόλη μας σε θέσεις ευθύνης βρίσκονται και νοσταλγοί κόκκινων δικτατόρων και για τον λόγο αυτό ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο όταν καλούνται να εφαρμόσουν μια πολιτική σωτηρίας για την χώρα πολίτες που δεν την πιστεύουν. 

Έτσι και σήμερα ο καθένας και η καθεμία με μια βόλτα στην πόλη βλέπει τα κομμουνιστικά απομεινάρια ενός δήμου που βλέπει εχθρικά την ιδιωτική πρωτοβουλία και που θεωρεί ως θέσφατο το να μαζεύει τα σκουπίδια το κράτος ή να παρέχει κοινωνική πολιτική μόνο αυτό. 

Βλέπει με καχυποψία όποιον προσφέρει κοινωνικό έργο και φυσικά δεν αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει κράτος "πατερούλης" που να αναγκάσει τον εκάστοτε δήμαρχο να εφαρμόσει συγκεκριμένη πολιτική σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. 

Το 14% της Λαϊκής Συσπείρωσης του 2014 πήγε στο 9% στις εκλογές του 2019 και με την ΔΙΚΗ μας καθημερινή πάλη με τα ΤΕΡΑΤΑ του κόκκινου και μαύρου φασισμού ξημερώνει για την πόλη μια άλλη ΑΥΓΗ . 

Σε αυτό τον νέο κόσμο προφανώς και δεν μπορούμε να πάμε όλες και όλοι μαζί και φυσικά τα προβλήματα όλων μας δεν είναι κοινά ούτε και οι ΛΥΣΕΙΣ είναι άχρωμες και χωρίς ιδεολογική προσέγγιση. 

Τα γράφουμε αυτά γιατί σύντομα θα διαφανεί πως δεν μπορείς να ταυτίζεις τον φασισμό της Αριστεράς με την κοινωνική αλληλεγγύη την οποία άλλωστε ζήσαμε την πενταετία 2015-2019 με μία αριστερή κυβέρνηση με τσόντα τους "ψεκασμένους" της ακροδεξιάς που θεωρούν πως μπορούν ταυτόχρονα να "αγκαλιάζουν" κράτη που αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικούς κόσμους. 

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής με την συνδρομή επιχειρηματιών και τμήματος της Ελληνικής Εκκλησίας απειλεί εκ νέου την χώρα μας αναζητώντας εκ νέου θέσεις ευθύνης. 

Η παρουσία της δημοσιογραφίας υπήρξε διαχρονικά ΕΜΠΟΔΙΟ σε κάθε φασίστα και για τον λόγο αυτό η δική μας προσπάθεια θα ευοδωθεί αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα νικάει από το 1945 έως και τις μέρες μας. 

Πιο πολύ παρά ποτέ ο κόσμος χρειάζεται ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες και ΕΠΙΛΟΓΕΣ με σαφή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ προσανατολισμό γιατί ΠΟΤΕ στην Ιστορία μας δεν ήμασταν όλες και όλοι μαζί όσες αυταπάτες και εάν έχουν κάποιοι. 

Πάντα το ΚΑΛΟ συναγωνίζεται το ΚΑΚΟ και προφανώς ο καθένας από εμάς πρέπει να επιλέξει. Η ψήφος δεν πρέπει να είναι χαλαρή και κυρίως δεν πρέπει να είναι με την λογική του ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ γιατί αυτό είναι μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αντίληψη που απειλεί την Αστική μας Δημοκρατία. 

Αυτές οι αντιλήψεις γέμισαν τα 45αρια της 17 Ν , αυτές δολοφόνησαν και δολοφονούν δημοσιογράφους που σε πείσμα κόκκινων και μαύρων φασιστών τους καταδικάζουν και τους δύο. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: