Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σημαντική συμφωνία με τους φίλους και συμμάχους μας Αμερικανούς που θωρακίζει την χώρα μας αμυντικά και μας ανεβάζει επίπεδο σε θέματα ασφάλειας

 


Μην χάσετε αύριο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και το αποκλειστικό τους θέμα για την νέα συμφωνία της χώρας μας με τους φίλους και συμμάχους μας Αμερικανούς.

Και για τις ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και των Βαλκανίων έχουν ενημερωθεί από αυτό εδώ το ιστολόγιο εδώ και μήνες οι αναγνώστες μας. 

Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο αμυντικά και προφανώς οι αντιδράσεις των Φιλορωσο-φασιστών θα είναι για ακόμα μια φορά μεγάλες. 

Η συμφωνία ετοιμάζονταν μεθοδικά εδώ και δεκαετίες και είναι θετικό πως τελικά υλοποιείται αναβαθμίζοντας την αποτρεπτική δυνατότητα της χώρας έναντι της Ρωσικής απειλής. 

Μιας απειλής που δεν έχει εκλείψει αφού η Ρωσία αρνείται να γίνει δημοκρατικό κράτος και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο κομμουνιστικό της παρελθόν και το σημερινό της που καταπατά τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα όσων διαφωνούν με τις επιλογές ενός φασιστικού καθεστώτος δημιουργώντας προβλήματα για την σταθερότητα της περιοχής των Βαλκανίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...