Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Η κοινωνία θα προχωρήσει με όσες και όσους θέλουν να συνεχίσει αυτή η χώρα την δημοκρατική της πορεία. Με γνώμονα τα Δεκεμβριανά του 1944 όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς πρεσβεύουν τα φασιστοειδή της Αριστεράς και οι "συμπαραστάτες" τους. Μέσα στα νοσοκομεία το ιατρικό προσωπικό δίνει μια άνιση μάχη με την πανδημία και απέξω οι τάχα επαναστάτες με τους γνωστούς "αγώνες" διάλυσης της πατρίδας μας στήνουν τον νέο εμφύλιο. Κατηγορούν επιστήμονες και την νόμιμα εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση πως παρανομεί! Ανεύθυνοι , πάντα ανθέλληνες και εμπόδιο σε κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας που βαρέθηκε τους ΜΥΘΟΥΣ τους. Η Αστική μας Δημοκρατία είναι ισχυρή και προφανώς καλύτερη από κάθε κόκκινη ή μαύρη χούντα. Πριν ήταν αντιμνημονιακοί τώρα είναι κατά της μάσκας και του εμβολίου ενώ μονίμως δρουν εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας. Δεν αγαπάνε την Δημοκρατία τα ορφανά του Στάλιν και του Παπαδόπουλου στην πόλη μας απλώς ενώνουν τις πενιχρές τους δυνάμεις για να καθυστερήσουν την χώρα μας από το να περάσει την τρομερή πανδημία. Οι πολλοί τους "φτύνουν" γιατί άλλωστε δεν αξίζουν και κάτι παραπάνω οι λίγοι τους επευφημούν αφού βρήκαν "ηγέτες" να ακολουθήσουν στον ανελέητο πόλεμό τους εναντίον όσων κρατούν την χώρα μας όρθια. Των "νοικοκυραίων" που ασφαλώς και δεν μπορούν να συγχρωτίζονται με τα "σκουπίδια" της Αριστεράς που ηττήθηκαν στα Δεκεμβριανά από όσους τιμούμε εμείς στους τόπους θυσίας τους. Με εκλογές δεν βγαίνουν οι "επαναστάσεις" τους δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την συνταγματική νομιμότητα. Σε αυτή την πόλη οι "συνήθεις ύποπτοι" δεν μας εκπλήσσουν για δεκαετίες δρουν με τον ίδιο καταστροφικό τρόπο για την πόλη μας. Ευτυχώς δεν έχουμε διοίκηση "ψεκασμένων" και απομακρύνονται σταθερά από αυτήν όσοι την στήριξαν ελπίζοντας σε "λαϊκά δικαστήρια" και "επαναστάσεις". Τα γνωστά σούργελα της πόλης βλέπουν συνταγματική εκτροπή την ώρα που το 1967 δεν έβλεπαν τις ερπύστριες. Ας είναι καλά οι σύμμαχοί μας που μας απάλλαξαν και από αυτές το 1974 με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας από την δεξιά κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Άντε να περάσει η πανδημία για να δώσουμε την απάντησή μας στις κάλπες σε όσους θεωρούν πως υπάρχει χώρος για τις "ψεκασμένες" Ιδέες τους και τις επικίνδυνες για την ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία επιλογές τους. Διαβάζοντας δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να πιστεύουν πως μπορούν να ταίσουν τον σανό του 2015 εκ νέου. 


  • Μια επίσκεψη στην κεντρική πλατεία της πόλης δείχνει πως ο πρώτος στολισμός της είναι διαφορετικός από όσα είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Κρίμα που τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα μπορέσουν να "εκμεταλλευθούν" τους χιλιάδες συνδημότες μας που θα επισκέπτονταν την στολισμένη πλατεία εάν δεν υπήρχε η πανδημία. 

  • Μεγάλες προσφορές από τα super market εν όψει των Χριστουγέννων. Προσφορές που αφορούν εκατοντάδες προϊόντα και που γίνονται για να τονωθεί η μειωμένη για την περίοδο κατανάλωση. Για άλλη μια φορά γίνεται εμφανές πως οι τιμές μπορεί να είναι πολύ μικρότερες γιατί προφανώς και οι επιχειρήσεις αυτές έχουν ΚΕΡΔΟΣ και με τις μειωμένες τιμές. 



  • Το Oβελιστήριο ΒΟΝΙΤΣΑ εξακολουθεί τις προσφορές και τις εκπτώσεις του για online παραγγελίες. Δείτε τις τιμές και συγκρίνετε με τις αντίστοιχες άλλων ψητοπωλείων. Εάν σας συμφέρει κάντε την διαδικτυακή ή τηλεφωνική σας παραγγελία. Η ποιότητα του κρέατος εξαιρετική αφού τα κρέατα είναι επιλεγμένα και στο κατάστημα υπάρχει και κρεοπωλείο για να τα προμηθευτείτε. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ηλία Ηλιού 91 και μπορείτε να το επισκεφθείτε για take away. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...