ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τώρα βγείτε στα μπαλκόνια και χειροκροτείστε τους ανίκανους δημοσίους υπαλλήλους που επί χρόνια διορίζατε

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Τώρα βγείτε στα μπαλκόνια και χειροκροτείστε τους ανίκανους δημοσίους υπαλλήλους που επί χρόνια διορίζατε


 Δύο κρατικοί οργανισμοί η ΗΔΙΚΑ και ο ΕΟΔΥ δίνουν διαφορετικό αριθμό νεκρών εν μέσω πανδημίας. Το ΝΠΙΔ ΗΔΙΚΑ δίνει τους μισούς νεκρούς προφανώς και επειδή θέλει περισσότερους υπαλλήλους αφού με τους χιλιάδες που έχει δεν μπορεί ούτε να καταγράψει τους νεκρούς από την covid-19 . O ΕΟΔΥ έχει τόσους εργαζόμενους που μπορούν έστω να παρακολουθούν επίσημα διεθνή site που καταγράφουν τους νεκρούς σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. 

Και φυσικά οι νεκροί έως σήμερα 13/12/2020 στην χώρα μας από τον κορωνοϊό είναι 3.540  αλλά η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ ( το ΑΕ προφανώς και για νομίζει κάποιος πως το ΝΠΙΔ δεν πληρώνεται από τον δημόσιο προϋπολογισμό κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει) δεν μπορεί ΟΥΤΕ τους νεκρούς να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο έχει μείνει στους μισούς. 

Για τους οπαδούς θεωριών συνωμοσίας και γενικά για όλους τους "ψεκασμένους" θα είναι άλλη μια απόδειξη πως πανδημία δεν υπάρχει. Για το Documento και τον συνάδελφο Κώστα Βαξεβάνη μια ακόμα ευκαιρία να βάλλει κατά της κυβέρνησης για την όντως ΑΝΟΧΗ της σε δημοσίους υπαλλήλους που δεν αποδίδουν εδώ και δεκαετίες τα αναμενόμενα .

Το θέμα προφανώς και δεν είναι αστείο αλλά δείχνει το μέγεθος μιας Σοβιετίας που θα καταρρεύσει όσο οι κυβερνώντες δεν αλλάζουν ένα κράτος που χρειάζεται άμεσα μεταρρυθμίσεις. 

Γιατί μπορεί κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι να υπερβάλλουν εαυτούς αλλά η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ παραμένει ένα τεράστιο "βαρίδι" που απειλεί να μας βουλιάξει εκ νέου. 

Η εικόνα αυτού του κρατικού μηχανισμού δεν κάνει κανέναν ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ πως μπορεί αυτό το ΚΡΑΤΟΣ μετά το τέλος της πανδημίας να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή που έρχεται. 

Δεν είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση της η διοίκηση της ΗΔΙΚΑ ΑΕ και μετά από αυτό το πρωτοσέλιδο να εμμένει η κυβέρνηση πως ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε . 

Η χώρα εκτίθεται διεθνώς ,και φυσικά δεν μπορεί ο Έλληνας φορολογούμενος να εξακολουθεί να πληρώνει 95 δισ ευρώ τον χρόνο για ένα κράτος που δεν μπορεί να καταγράψει ΟΥΤΕ τους ΝΕΚΡΟΥΣ του από την covid-19.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: