ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μας ρωτάτε ... απαντάμε

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Μας ρωτάτε ... απαντάμε

 


Ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους αναγνώστες για τις ευχές που μας στέλνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου και στο messeger των ομάδων μας στο facebook. 

Σύντομες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας 

- Δεν χρειάζεται να "κρύψουμε" τις Ιδέες μας για παραπάνω κλικ. Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ και φυσικά υπερήφανοι που είμαστε ΔΕΞΙΟΙ. 

- Δεν θα λύσουμε θέματα που τα έχει λύσει η Ιστορία. Και προφανώς δεν θέλουμε κανέναν συγχρωτισμόο με όσους έχουν ως πρότυπα αιμοσταγείς ανθέλληνες όπως ο Άρης Βελουχιώτης. 

- Δεν τιμάμε κανέναν που έχει φασιστική κόκκινη ή μαύρη Ιδεολογία. Δεν δίνουμε χώρο στο ιστολόγιό μας και στις ομάδες μας σε κόκκινους και μαύρους φασίστες ούτε φυσικά σε "ψεκασμένους" που είναι και πάλι στη μόδα όπως και οι "αγανακτισμένοι" πριν μερικά χρόνια. 

- Δεν θέλουμε ΤΙΠΟΤΑ κρατικό , ούτε καν τον στρατό αφού η πρώτος στρατός στον κόσμο έχει εδώ και χρόνια περάσει σε συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα που τον καθιστούν ΑΤΡΩΤΟ σε όποιον επιβουλεύεται στα συμφέροντα των ΗΠΑ. 

- Πιστεύαμε , πιστεύουμε και θα πιστεύουμε στον φιλελεύθερο εθνικισμό άρα ουδεμία σχέση έχουμε με όσους θεωρούν πανάκεια την Παγκοσμιοποίηση. Φυσικά δεν είμαστε "ψεκασμένοι" να μην κατανοούμε πως δεν μπορείς να υπάρξεις απομονωμένος και χωρίς συμμάχους. Εάν κάποιοι με τον όρο παγκοσμιοποίηση εννοούν την επικράτηση του δυτικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο προφανώς και αυτό θα ήταν ευχής έργο αφού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ υπάρχουν μόνο στα δυτικά κράτη. 

- Είμαστε υπέρ των κοσμικών κρατών και όχι των θεοκρατικών αναγνωρίζουμε όμως το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της Ευρώπης να παραμείνει Χριστιανική ως ανάχωμα στον Ισλαμικό κίνδυνο που απειλεί τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της. 

- Δεν επιθυμούμε την δημιουργία Ευρωπαϊκού στρατού υπάρχει στρατός που υπερασπίζεται τα ΙΔΕΩΔΗ της Δύσης και αυτός είναι ο στρατός του ΝΑΤΟ. Για εμάς είναι ευτυχία που η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ και φυσικά οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις θα έπρεπε να συμμετέχουν ενεργά όπου ο στρατός του επιχειρεί προασπίζοντας τα ιδεώδη του δυτικού πολιτισμού. 

- Για την πόλη μας θεωρούμε πως καμία από τις υπάρχουσες παρατάξεις δεν υπηρετεί τον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο όλες επιθυμούν την διατήρηση της Σοβιετίας που νομοτελειακά θα καταρρεύσει αφού η αποτυχημένη συνταγή της δοκιμάστηκε και είναι καιρός να το καταλάβουν και οι εναπομείναντες νοσταλγοί της και εδώ. 

- Στηρίζουμε τις δεξιές και φιλελεύθερες πολιτικές , δεν δίνουμε στο κράτος το δικαίωμα να επεμβαίνει παρά μόνο εποπτικά στις ελεύθερες αγορές αφού αυτό επιβάλλει το μοναδικό σύστημα που υπηρετεί την Αστική Δημοκρατία . Και το σύστημα αυτό προφανώς και είναι το καπιταλιστικό κάθε ανατροπή του δημιουργεί ΧΑΟΣ ή φέρνει κόκκινες ή μαύρες χούντες όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά. 

- Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε το πρώτο ιστολόγιο αλλά αυτό θα συμβαίνει όσο τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ υπερασπίζονται την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

- Ακούγοντας τους αναγνώστες μας ήρθαμε για να καταλύσουμε τους ΜΥΘΟΥΣ της πόλης και όχι για να αποδώσουμε τιμές σε ανθρώπους που δεν δικαιούνται να τις έχουν. 

- Ο μόνος τρόπος πλέον να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη τον διαδικτυακό μας αγώνα είναι να στηρίζετε όσους και εμείς . Δεν θέλουμε αναγνώστες που δεν τιμωρούν με την στάση τους όσους επί δεκαετίες είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της πόλης. Και φυσικά ουδείς ΔΕΞΙΟΣ δικαιείται να στηρίζει τους αποδεδειγμένα εχθρούς του. 

- Δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν πολιτικές πάνω από κόμματα και χρώματα αφού η ιδεολογία του καθενός είναι οδηγός του στο τι θα πράξει όταν αναλάβει θέση ευθύνης. Δεν πιστεύουμε πως ένας κομμουνιστής θα βοηθήσει την πόλη του ή ένας φασίστας όσο και εάν την αγαπάει. Δεν είναι θέμα αγάπης αλλά ικανότητας και κυρίως επιλογών το εάν η πόλη θα πάει μπροστά ή θα παραμείνει ουραγός των εξελίξεων. Όταν π.χ παλεύεις τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή το 5G τίποτα καλό δεν μπορείς να προσφέρεις για την πόλη. Επίσης όποιος θεωρεί πως θα "σωθεί" από την πανδημία με προσευχή και όχι με το εμβόλιο για το οποίο εργάζονται οι επιστήμονες δεν προσφέρει θετικό έργο στην κοινωνία. Εάν ήθελε ο Θεός να μας σώσει και να επεμβαίνει θα μπορούσε να το είχε κάνει διαχρονικά. 

- Την Πόλη δεν θα την πάρουν "ψεκασμένοι" τάχα πατριώτες που έμαθαν τον Εθνικισμό ή τον πατριωτισμό την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους αλλά όσοι από την εφηβεία τους δεν υπόκυψαν ποτέ στον λαϊκισμό της Αριστεράς και είχαν πάγιες εθνικές απόψεις στηριγμένες στην ΛΟΓΙΚΗ. Οι δήθεν νίκες της Ελλάδας ιστορικά και οι ΜΥΘΟΙ πρέπει να εξαλειφθούν από ένα κράτος που θέλει να μην ζει με αυταπάτες. Όσοι αναζητούν στα πρόσωπα του Κασιδιάρη , του Μιχαλολιάκου ή του Γερμενή τον νέο Κολοκοτρώνη μάλλον ατύχησαν στο να διαβάζουν εμάς. 

- Στις εκλογές που έρχονται μέσα στο 2021 πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους λαϊκιστές και να στηρίξουμε όσους διαχρονικά κράτησαν την χώρα μας σε οργανισμούς που η εξαιτίας τους ακόμα δεν γίναμε Βενεζουέλα. 

- Δεν σας είπαμε ευχές αφού εμείς θα σας της πούμε την παραμονή των Χριστουγέννων αφού ανελλιπώς σας ενημερώνουμε κάνοντας παράλληλα ιδεολογικό αγώνα εναντίον των φανερών ή κρυφών εχθρών της Αστικής μας Δημοκρατίας. Μη ξεχνάτε πως εδώ έμενε η Ρούπα με την βοήθεια και κάλυψη των συντρόφων της ενώ για να είναι η πόλη μας ασφαλή από το 2010 και μετά έχει αναπτυχθεί ολόκληρο δίκτυο για να μπορούμε και εμείς ασφαλείς να σας ενημερώνουμε για τα φασιστοειδή της πόλης. 

ΥΓ: Η φωτογραφία από τον πανέμορφο στολισμό της Αθήνας επί δημαρχίας του Κώστα Μπακογιάννη για να μην ξεχνιόμαστε ...... 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: