ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Fake news από την Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης "ανακάλυψαν" ιδιωτικοποίηση των Μουσείων!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Fake news από την Συλλογικότητα Αλληλεγγύης και Επικοινωνίας Ηλιούπολης "ανακάλυψαν" ιδιωτικοποίηση των Μουσείων!


 Σε γραμμή κρατισμού και ΣΥΡΙΖΑ η ΣΑΗ θεωρεί πως τα Μουσεία πρέπει να παραμείνουν ως υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού θεωρώντας προφανώς πως μόνο ο άκρατος κρατισμός θα σώσει την χώρα! 

Ορθή η απόφαση της υπουργού Πολιτισμού στο να απεμπλακούν από τον στενό δημόσιο τομέα και βέβαια οι αναμενόμενες οι αντιδράσεις όσων δεν θέλουν να γίνουμε ποτέ δυτικό κράτος αλλά να παραμείνουμε μια χρεοκοπημένη Σοβιετία. 

Άλλωστε και τα ΝΠΔΔ δημόσιο είναι αλλά κάποιοι θέλουν πιο ΚΡΑΤΟΣ γιατί έτσι χτίζουν πολιτικές καριέρες.. 

Και βέβαια επειδή εμείς δεν έχουμε αυταπάτες βλέπουμε πως η κυβέρνηση θα καθυστερήσει τις αλλαγές αφού μέσα στο 2021 η χώρα μας θα οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές αφού τα συσσωρευμένα προβλήματα απαιτούν πλειοψηφίες άνω των 158 βουλευτών που διαθέτει σήμερα η ΝΔ στη Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του 2019. 

Και βασικά κάποιοι θεωρούν πως για δεκαετίες ακόμα ο κρατισμός θα συνεχιστεί χωρίς να γίνουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα. Όπως είναι φυσικά κατά της απόφασης της κυβέρνησης είναι οι εργαζόμενοι , αρχαιολόγοι κ.ο.κ που συνδικαλίζονται με την Αριστερά και έχουν χτίσει καριέρες απομυζώντας εδώ και δεκαετίες τον εθνικό πλούτο. 

Ο κρατισμός χρεοκόπησε και τον Πολιτισμό παρόλο που η Ελλάδα έχει δυνατό brand name .

Κράτη με μικρότερο Πολιτισμό έχουν πετύχει στα Μουσεία τους να έχουν πολλαπλάσιους επισκέπτες αφού ατυχώς εάν αφήνεις τα πάντα στους αμετανόητους κρατιστές στο τέλος θα έχουν πιο πολλούς εργαζόμενους από επισκέπτες! 

Άρα και οι Συλλογικότητες έχουν και κόμμα και χρώμα αφού εμποδίζουν την Ελλάδα να αλλάξει επίπεδο και εμμένουν στις αποτυχημένες συνταγές της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ. 

Η δική μας θέση είναι πως τα Μουσεία πρέπει να συντηρούνται από ίδιους πόρους και εάν αυτό δεν είναι εφικτό να ενοικιάζονται σε ιδιώτες ... Δεν θα μας πάρουν τα μάρμαρα ας μην ανησυχούν οι κρατιστές και της από εδώ πλευράς γιατί το έγκλημα της χρεοκοπίας δεν θα είχε συντελεστεί εάν κεντροδεξιές κυβερνήσεις εφάρμοζαν τους νόμους της ελεύθερης αγοράς χωρίς να περιμένουμε από το κράτος- "πατερούλης" να κάνει τον αποτυχημένο όπως αποδείχθηκε επιχειρηματία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: