ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η σιωπή είναι συνενοχή

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η σιωπή είναι συνενοχή

Η "δημοκρατική" πόλη και η "αριστερή" Ηλιούπολη δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις συμπεριφορές υποψηφίων δημάρχων , ούτε βέβαια για τους ύμνους στην Χούντα του Γεωργίου Παπαδοπούλου, από υποψηφίους του 
Ανησυχεί μήπως και αποκαλύψουμε τους "μύθους" που αναπαράγουν επί δεκαετίες όσοι έκαναν πολιτικές καριέρες στο όνομα του Ηλιουπολίτικου λαού αλλά σταθερά και πάντα εις βάρος των συμφερόντων του. Ανησυχούν και αυτοί που θα κατέβαιναν για υποψήφιοι βουλευτές αλλά βλέπουν πως η ΝΔ έχει άλλες επιλογές για τον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας, μήπως και μάθουν επιτέλους οι κεντροδεξιοί αυτής της πόλης πως τα δικά μας στελέχη φταίνε που εν έτη 2019 και μετά από τόσα μνημόνια και μια αριστερή κυβέρνηση πενταετίας , και καταλάβει και το τελευταίο πόπολο αυτής την περιοχής πως ΑΥΤΟΙ ευθύνονται για τα υψηλά ποσοστά που θα καταγράψει η παράταξη της κ. Τσατσούλης στην πόλη μας.

Ανησυχούν μάλιστα μήπως νέοι άνθρωποι βγουν μπροστά και σπάσουν το κατεστημένο των ανικάνων που προωθούν επί δεκαετίες για υποψήφιους άρχοντες της πόλης μας. Είναι αυτοί που πολέμησαν με πάθος την υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη που είχε βάσιμες ελπίδες για δεύτερο γύρο, είναι αυτοί που αναζητούσαν συμμαχίες με όλους τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους, είναι αυτοί που έβριζαν δημόσια τον Σαμαρά την περίοδο που πάλευε να κρατήσει την χώρα όρθια.


Τέλος υπάρχουν και οι "ψεκασμένοι συμπολίτες μας" που θεωρούν πως η χώρα μπορεί να ζήσει εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ και που νομίζουν πως οι λανθασμένες αυτές απόψεις τους αποτελούν πατριωτική ή ακόμα και εθνικιστική στάση. Το ιστολόγιο αυτό για να μην κουράζεστε και μας διαβάζετε ΤΖΑΜΠΑ πιστεύει ακράδαντα πως η χώρα μας ανήκει στη Δύση και δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς να έχει στο πλευρό της τους συμμάχους της και κυρίως τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία. 


Τέλος το ιστολόγιο αυτό έχει την "κακή" συνήθεια να κάνει ρεπορτάζ και να αποκαλύπτει την διαφθορά από όπου και εάν προέρχεται. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να στηρίζουμε υποψηφίους που θεωρούμε εμείς ικανούς και φυσικά θα αποκαλύπτουμε τον τυχοδιωκτισμό όσων αναζητούν να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα διεκδικώντας ή εκβιάζοντας για μια καρέκλα.

Γιατί εκτός από αυτούς υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι που αγωνίζονται επί δεκαετίες για Ιδέες και δεν παραχώρησαν ποτέ στην αριστερά ούτε την φιλανθρωπία , ούτε φυσικά την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και το κυριότερο άσκησαν κριτική σκληρή στους απατεώνες που μέσω της ΝΔ αύξησαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και συμμετείχαν σε σκάνδαλα που πλήγωσαν μια παράταξη που αργά ή πολύ γρήγορα θα καταλάβει πως θα είχε την τύχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ εάν δεν υπήρχαν "κορόιδα" σαν και μένα που επί δεκαετίες στήριζαν αλλά δεν εξακολουθούν να στηρίζουν σάπια στελέχη σε μια πόλη που η ΝΔ έχει κάνει επί δεκαετίες τις χειρότερες επιλογές για να την εκπροσωπήσουν.

Η σιωπή λοιπόν ΟΛΩΝ δεν αποδεικνύει τίποτα παραπάνω από την συνενοχή τους. Και φυσικά περιμέναμε από τους ευαίσθητους αριστερούς να καταδικάσουν με ανακοίνωσή τους τόσο το περιστατικό με το παρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω σε πεζοδρόμιο του κ Ευσταθίου, όσο και τις υποψηφιότητες από την παράταξή του που εκφράζονται ΔΗΜΟΣΙΑ υπέρ της Χούντας.

Γιατί δεν το κάνουν; Απλούστατα γιατί φοβούνται την επόμενη ανάρτησή μας που μπορεί να έχει κάποιον δικό τους με ανάλογη ή χειρότερη συμπεριφορά. 

Η υποκρισία τους είναι μάλιστα τέτοια που με κατηγορούν πως προσπαθώ να παραπλανήσω τους δημότες από τα σοβαρά προβλήματα της πόλης που είναι τα σκουπίδια , τα ξερά χόρτα και η τάχα δημόσια περιουσία που αφού από ιδιωτική την κάναμε ΔΗΜΟΣΙΑ τώρα την θέλουμε και ΔΗΜΟΤΙΚΗ. 

Κουράγιο σύντροφοι σε 40 χρόνια ακόμα θα έχουν καταλάβει και οι πέτρες αυτής της πόλης πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είσαστε και κυρίως ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποκρισία σας. 

Συνεχίστε τον αγώνα σας για "Δημοκρατία" μαζί με τα απολειφάδια της Χούντας που έφτιαξαν το άγαλμα στο μεγάλο "αγωνιστή" Δ. Κιντή που επί 12 χρόνια εάν και ήταν "εξαίρετος" νομικός (το διαβάσαμε και αυτό) δεν κατοχύρωσε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο ως δημόσια πόσο μάλλον δημοτική περιουσία από τις καταπατήσεις που έκανε μαζί με άλλους συντρόφους του στα ακίνητα Νάστου.

Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά και για τον χουντικό συνοδοιπόρο του Κ. Δελλαπόρτα  του που επί χούντας είχε ανάλογη συμπεριφορά σε δασικές εκτάσεις αλλά και σε ιδιωτικές ( τα στοιχεία υπάρχουν) και τα γνωρίζουν όσοι κατέφυγαν επί Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη και ευτυχώς δικαιώθηκαν , η Ιστορία αυτής της πόλης δεν θα τους καταγράψει με θετικό πρόσημο για τις διοικήσεις τους.

Ατυχώς για τους υμνητές τους υπάρχουν καταγραφές της εποχής , υπάρχουν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και εξαιτίας δικών τους ενεργειών έχουμε πολλά παράδοξα που ταλανίζουν την πόλη μας μέχρι σήμερα.

ΥΓ: Για να μην "παραπληροφορούμε" με ποιανού απόφαση και πότε το super market AB στην κεντρική πλατεία της πόλης πληρώνει μίσθωμα στους κληρονόμους Νάστου; Η απόφαση του Αρείου Πάγου που έκρινε και τα ακίνητα ακυρώνει τους τίτλους της ή στο σκεπτικό της μιλάει για παραχώρηση υπέρ του δημοσίου για να καλυφτούν πάγιες ανάγκες της περιοχής!!

Η απόφαση αυτή όλοι ξέρουν πως ήταν μια πολιτική απόφαση που αποτελεί όνειδο για το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ σώμα της χώρας μας και δεν θα μπορούσε να βγει σε κανένα δυτικό κράτος. Θα μπορούσε το Κράτος να αποζημιώσει έστω και με μια χούφτα ευρώ αυτές τις εκτάσεις αλλά όχι να τις υφαρπάξει για να καταλήξουν ατυχώς για όσους έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω σε ιδιωτικές περιουσίες στα χέρια του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και των δανειστών μας.

Υπάρχει πάντα η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πάνε με πολιτική απόφαση όλα αυτά τα 94 ακίνητα στον δήμο της πόλης μας. Όμως αυτή την απόφαση όποιος την πάρει θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα αξιοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας. Και επί 40 χρόνια έχουμε αποδείξει ως δήμος πως το μόνο που κάναμε ήταν να δημιουργούμε ΧΡΕΗ ( με εξαίρεση την διοίκηση Βαλασόπουλου) και να καταδικάζουμε την ΚΟΙΝΩΝΙΑ όχι μόνο την τοπική αλλά όλης της χώρας.

Γιατί τα ακίνητα αυτά πλέον ανήκουν σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και ουδείς αντέχει νέους φόρους για να κάνει ο κάθε τοπικός άρχοντας το κομμάτι του.

Σ.Μ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: