ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αν είχε σπρώξει ο Κουρμπέλης, θα το ’δινε…Το πέναλτι πάνω στον Αϊτόρ που δεν είδε ο Ταμάς Μπόγκναρ, τα σκληρά μαρκαρίσματα και η απορία για το αν το 1-0 του ΠΑΟΚ μετράει…

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Αν είχε σπρώξει ο Κουρμπέλης, θα το ’δινε…Το πέναλτι πάνω στον Αϊτόρ που δεν είδε ο Ταμάς Μπόγκναρ, τα σκληρά μαρκαρίσματα και η απορία για το αν το 1-0 του ΠΑΟΚ μετράει…



Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Τούμπα, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί στην διαιτησία του Ταμάς Μπόγκναρ και τα… συνεπακόλουθά της.Από το «τριφύλλι» εκφράζονται έντονα παράπονα αλλά και μια απορία για μια σειρά από αποφάσεις του Ούγγρου ρέφερι ο οποίος φρόντισε να παίξει έδρα και εν πολλοίς να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτη και… μεγαλύτερη φάση για την οποία υπάρχει γκρίνια και δικαιολογημένα από πλευράς Παναθηναϊκού είναι αναμφίβολα αυτή του μαρκαρίσματος του Γιαννούλη στον Αϊτόρ, στο 39ο λεπτό…

Με το σκορ στο 1-1, ο διεθνής αμυντικός των γηπεδούχων βγάζει ξεκάθαρα εκτός πορείας τον Ισπανό εξτρέμ ο οποίος εχει προλάβει να προστατεύσει την μπάλα με το σώμα του.


Ο Μπόγκναρ έχει αντίληψη της φάσης, μάλιστα, αλλά αντί να υποδείξει πέναλτι, πηγαίνει και κάνει παρατηρήσεις στον Αϊτόρ, ενώ δεν του βγάζει ούτε κάρτα για «θέατρο»!

Βέβαια, αν αυτό γίνεται επειδή ο ίδιος ναι μεν δέχεται ότι υπήρξε σπρώξιμο του Γιαννούλη αλλά… μέχρι εκεί, τότε προκύπτει ότι διαθέτει και… δυναμόμετρο. Προφανώς, κακώς.

Για να μην θυμηθεί κανείς ότι μια ανάλογη φάση, στο ίδιο γήπεδο, με τις ίδιες ομάδες είχε καταλογιστεί πέναλτι εις βάρος των «πράσινων» και συγκεκριμένα του Κουρμπέλη, μόλις πέρυσι, για το τελικό 2-2, στο... 101'!

Από εκεί και πέρα, δυσαρέσκεια υπάρχει και για το συνεχιζόμενα σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ. Παιχνίδι που, αφενός έμεινε ατιμώρητο από τον Μπόγκναρ, αφετέρου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κοπεί ο «τσαμπουκάς» αλλά και η ορμή των σημερινών φιλοξενούμενων μετά την ισοφάριση!

Τέλος, απορία έχει προκαλέσει και το τέρμα με το οποίο προηγήθηκε ο «δικέφαλος του Βορρά». Απορία η οποία προφανώς και δεν έχει να κάνει με το αν ο διαιτητής VAR Γκόραν Γκαμπρίλο έκρινε πως ο Τζόλης δεν βρήκε την μπάλα, άρα δεν επηρέασε την φάση.

Έχει να κάνει με το ότι την εν λόγω φάση δεν την είδε… κανείς άλλος, αφού η συνδρομητική τηλεόραση δεν έβγαλε ριπλέι με γραμμές όπως συνηθίζει να κάνει, κι έκανε στις υπόλοιπες φάσεις της αναμέτρησης. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά για να βγάλουν και οι υπόλοιποι τα συμπεράσματά τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: