ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απέτυχε ο εθελοντισμός τους και καλούν τον δήμο να τις "διώξει" και να αναλάβει την γιαγιά Στέλλα - Λογικό ακούγεται αφού πριν τον είχαν βρίσει για αδράνεια τώρα τον καλούν να αναλάβει την "καυτή" πατάτα που δεν έπρεπε να αφήσει στα χέρια τους

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Απέτυχε ο εθελοντισμός τους και καλούν τον δήμο να τις "διώξει" και να αναλάβει την γιαγιά Στέλλα - Λογικό ακούγεται αφού πριν τον είχαν βρίσει για αδράνεια τώρα τον καλούν να αναλάβει την "καυτή" πατάτα που δεν έπρεπε να αφήσει στα χέρια τους

 


Μια εκπομπή για να διαφημίσουν το γεγονός πως πήγαν την γιαγιά Στέλλα σε χώρο με ΥΓΡΑΣΙΑ ενώ είναι χειρουργημένη έκανε το ilioupolinews.gr του Γιάννη Καραμαγκάλη για να τιμήσει την ομάδα στο facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες"

Τι έκαναν και "άξιζαν" ειδική εκπομπή; Πήγαν σε μια πυρόπληκτη ηλικιωμένη στην Αγία Μαρίνα την πήραν από το σπίτι της που κάηκε και την πήγαν σε ένα με ΥΓΡΑΣΙΑ! 

Οι "σωτήρες" της γιαγιάς αφού έβρισαν τον Δήμο ( και καλά έκαναν αφού ανέχτηκε εθελοντές του facebook να αναλάβουν δράσεις τις οποίες δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας) ζητάνε τώρα μέσω της ιδρύτριας της σελίδας στο facebook που ξεκίνησε ως "διαφημίστρια" τοπικών επιχειρήσεων να βγάλει ο δήμος το φίδι από την τρύπα. Δηλαδή όπως διαβάζετε σε απλά Ελληνικά λέει: 


Δηλαδή η κ. Τσακογιάννη κατηγορεί τον δήμο γιατί άφησε τα μέλη της ομάδας της να ενεργήσουν στο καμμένο κτίριο ενώ δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό εν μέσω πανδημίας. Και σωστά πράττει γιατί σε έναν σοβαρό δήμο δρουν μόνο η δικοί του εθελοντές κάτω από την καθοδήγησή του και όχι όποιος θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν έχει ούτε τα μέσα αλλά ούτε τον απαραίτητο εξοπλισμό. 

Άλλωστε ο "εθελοντισμός" για να διαφημιστούμε ως πρόσωπα ή ως επιχειρήσεις ήταν πάντα κάτι που μας προκαλούσε ΑΗΔΙΑ όπως και η αλληλεγγύη της Αριστεράς. 

Ο δήμος από την πλευρά του προφανώς και δεν έπρεπε να αφήσει να εκμεταλλευθεί ο οποιοσδήποτε την ηλικιωμένη και ούτε να αναζητά την κάρτα της γιαγιάς και να την  παραδίδει σε εθελοντές κάνοντας τον μεσάζοντα. 

Έπρεπε να έχει  πρωταγωνιστικό ρόλο για να μην έχουν να λένε και να τον κατηγορούν όσοι θεωρούν πως μπορούν από διαφημιστές τοπικών επιχειρήσεων να συνδράμουν σε περίθαλψη και φιλοξενία ηλικιωμένων ατόμων που χρήζουν βοήθειας. 

Από την άλλη αφού η κ. Τσακογιάννη δεν μπορούσε να προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό στις εθελόντριές της έπρεπε να τις αποτρέψει στο να πάνε. Βέβαια από ό,τι διαπιστώνει κανείς και από το βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του κ. Καραμαγκάλη η κάθε μία κάνει ό,τι της κατέβει στο κεφάλι της και δεν ενημερώνει ΚΑΝΕΝΑΝ

Έτσι κάτω από το ποστάρισμα του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Κόκλα διαβάζουμε και μία που συμμετείχε στο πάνελ και που άκουγε να βρίζεται ο δήμος για απραξία να παραδέχεται πως όσα λέει ο Παναγιώτης Κόκλας  είναι αληθή και πως όντως ο δήμος ήταν ΕΚΕΙ από την πρώτη στιγμή. Το λάθος του δήμου ήταν και παραμένει πως άφησε μια ηλικιωμένη Ηλιουπολίτισσα σε κακά χέρια ή για να είμαι ακριβής σε χέρια που δεν έχουν τα απαραίτητα για να φιλοξενήσουν μια άρρωστη ηλικιωμένη. 



Οι ίδιες ομολογούν πως η γιαγιά βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες και έχουν φόβους για την υγεία της. 

Άρα οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου υπό την διοίκηση του Γιάννη Πούλου όχι μόνο δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους αλλά έχουν και ποινικές ευθύνες που θα πρέπει να αναζητήσει η αντιπολίτευση μηνύοντας την δημοτική αρχή. 

Μια αρχή που θεωρεί πως κάνει "εθελοντισμό" και αφήνει στο Έλεος του κάθε απατεώνα και του Θεού ηλικιωμένες γυναίκες. 

Θεωρούμε επιβεβλημένη την παραίτηση του Αντιδημάρχου κ. Πούλου και προφανώς με selfi και ποσταρίσματα στο facebook δεν ασκείται κοινωνική πολιτική αυτό ας το καταλάβουν όσοι είναι σε θέσεις ευθύνης. 

Και τώρα που μιλάμε η γιαγιά παραμένει στις "εθελόντριες" σε χώρο που σύμφωνα με αυτές έχει υγρασία και τα μέλη της διοίκησης είναι στα γραφεία τους και το κόστος της θέρμανσης το πληρώνεις εσύ αφού για δεκαετίες το δημαρχείο δεν έχει φυσικό αέριο αλλά ούτε καν καλοριφέρ πετρελαίου αλλά κλιματιστικά αφού όταν πληρώνει ο άλλος μπορούν να είναι ανοιχτά όλη μέρα. 

Άλλωστε 40 εκ ευρώ κάνουν "φτερά" κάθε χρόνο για να συντηρηθεί η Σοβιετία . Άμα περιμένεις από την κ. Τσακογιάννη και τις "Ηλιουπολίτισσες" να σου ασκήσουν κοινωνική πολιτική τότε απλά ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! 

Γιατί προφανώς και η κ. Τσακογιάννη ξεφτίλισε τις κοινωνικές δομές του δήμου μας που απλώς παρακολουθούσαν τις "Αμαζόνες" της να "φροντίζουν" την πυρόπληκτη που λέει και ο συνάδελφος του ilioupolinews.gr . 

Και επειδή το θέμα θα πάρει έκταση πριν ανακαλύψουμε εμείς την κυρία από την οποία ΠΑΡΑΝΟΜΑ αφαίρεσαν την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ της ηλικιωμένης ας δώσουν ως διοίκηση τα πλήρη της στοιχεία. Άλλωστε το να παραδίδεις μια κάρτα ως διοίκηση σε εθελόντριες προφανώς και δεν είναι σοφή επιλογή. Οι κατσαπλιάδικες ενέργειες άλλωστε πάντα καταδικάζονταν από αυτό εδώ το ιστολόγιο. Πεδίο δόξης λαμπρό για την αντιπολίτευση του δήμου που προφανώς και πρέπει να οδηγήσει τους υπευθύνους της διοίκησης ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Το "κάναμε τα πάντα" και η γιαγιά Στέλλα είναι στην υγρασία με τις "Αμαζόνες" σε εμάς δεν "πουλάει" ως απάντηση μιας διοίκησης. 

ΥΓ: Την "Ταβιθά" την έχουμε για υγιείς και αυτοεξυπηρετούμενους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών άρα την έχουμε για να βολεύουμε προσωπικό και να παίρνουμε ψηφαλάκια . Τα κριτήρια εισαγωγής εκεί τα διαβάζετε στην σελίδα του δήμου και προφανώς αυτό βαραίνει όλες τις διοικήσεις που φτιάχνουν δομές όχι για το κοινωνικό σύνολο αλλά για την κομματική του πελατεία. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Gogo Tsakoyani είπε...

Σταύρο, θέλω καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την φωτογραφία που μου έβαλες.
Βρε δε χορταίνω να με κοιτάζω!!! φτού μου και ξαναφτού μου μια κούκλα είμαι εδώ!!!
Έβαλες και το σχόλιο που έκανα στον Παναγιώτη μας αυτούσιο. Το διάβασες? Λέω τα πάντα όλα!!!

Ξεκαθαρίζω μάλιστα ότι εμείς δεν βγήκαμε από τα «Μητρώα Εθελοντισμού» του Δήμου και σταμάτα να μας αποκαλείς εθελόντριες. Εμείς σαν μέλη των Ηλιουπολιτισσών πήγαμε και να διευκρινίσω εγώ δεν πήγα.
Διότι αν δεν ήμουν χειρουργημένη θα ήμουν με τα κανάλια έξω απ το Δημαρχείο μέχρι να πάνε τα συνεργεία του στο σπίτι της γιαγιάς. Άνθρακα και αμίαντο δεν θα ανέπνεα για κανέναν και για τίποτα όπως το έκαναν με την αθώα τους καρδιά οι Αμαζόνες όπως λες της ομάδας μας.
Σε μια Αμαζόνα εκ των οποίων χρωστάς μεγάλη χάρη καθότι ανέβασε την ανάρτησή σου στην ομάδα και σε είδαν 6.400 μέλη !!! Πόσα μέλη έχεις ωρέ Μαρίνη εσύ?

Για σένα μια h γιαγιά είναι μια καυτή πατάτα. Για εμάς είναι η Μάνα μας και η Γιαγιά μας! Το αν είναι καυτή πατάτα και για το Δήμο θα το δούμε τις επόμενες μέρες.

Αναφέρεσαι σε πιστωτική κάρτα της γιαγιάς και υπαινίσσεσαι πως την έχουν «εθελόντριες». Την κάρτα η γιαγιά την είχε δώσει εδώ και χρόνια σε μια κυρία για να την εξυπηρετεί η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις Ηλιουπολίτισσες!!!

Αχχ τι ωραία τοποθετήθηκες γράφοντας
«Γιατί προφανώς και η κ. Τσακογιάννη ξεφτίλισε τις κοινωνικές δομές του δήμου μας που απλώς παρακολουθούσαν τις "Αμαζόνες" της να "φροντίζουν" την πυρόπληκτη που λέει και ο συνάδελφος του ilioupolinews.gr .»

Ναι ωρέ Μαρίνη τους ξεφτίλισα όπως ξεφτιλίζεσαι κι εσύ για λίγη δημοσιότητα μέσα από μένα. Πουλάω αγορίνα μου και είμαι αγαπημένο θέμα.

Με ρωτάνε γιατί με μισείς. Κατά βάθος με λατρεύεις χωρίς ανταπόκριση. Σε τέτοιες περιπτώσεις το επιφανειακό μίσος έρχεται για να κρύψει τα βαθιά απελπισμένα συναισθήματα.
Θυμάσαι τον καφε που ήπιαμε προεκλογικά και είχες τη δυνατότητα να δεις από κοντά την μεγαλειότητά μου? Εντυπωσιάστηκες τόσο όσο να γράψεις μνεία για μένα και τις Ηλιουπολίτισσες παρότι σε αποκάλεσα «φασισταριό» κι εσύ μου είπες πως αν και δηλώνω κεντροαριστεροαναρχική δεν είχες κανένα πρόβλημα.

Σταυρούκο το κείμενό μου έχει άψογο CEO και θα ανέβει γρήγορα με τις λέξεις κλειδιά που έβαλα στις μηχανές αναζήτησης. Για λίγη δημοσιότητα ζούμε όλοι.

Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και να βωμολοχώ. Οπότε θα κλείσω με την σταθερή μου ατάκα για σένα όσο είσαι «κακό αγόρι» γιατί ΑΝΤΡΑΣ δεν είσαι.

"Μαρίνη μου μιλάς ή κλάνεις το ίδιο μου κάνεις!!!"

Γωγώ Τσακογιάννη