ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ρατσιστικό παραλήρημα της Κικής Παρασκευάς πιστής οπαδού του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Μωραίτη

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Το ρατσιστικό παραλήρημα της Κικής Παρασκευάς πιστής οπαδού του κατά φαντασίαν υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Μωραίτη


 Το "αυγό του φιδιού" που φιλοξενούν οι διαδικτυακές ομάδες στο facebook "Αγαπώ την Ηλιούπολη" και μερικές λίγες ακόμα βγήκε να δείξει τι εστί ΦΑΣΙΣΜΟΣ. 

Η Κική Παρασκευά συκοφαντεί έναν νεκρό και προσπαθεί να συγκρίνει ανόμοια πράγματα. Καμία ΑΝΟΧΗ στους φασίστες και σε όσους συγχρωτίζονται διαδικτυακά μαζί τους . 

Προφανώς δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Κική Παρασκευά και τους υπόλοιπους υβριστές μας. Κάθε μέρα δείχνουν τι πραγματικά πρεσβεύουν αφού ο έκδηλος ρατσισμός δεν κρύβεται. 

 Οι ομάδες που φιλοξενούν τους ρατσιστές σαν την Κική Παρασκευά και τον Κώστα Δήμου προφανώς και υιοθετούν τέτοιες απαράδεκτες και κατακριτέες συμπεριφορές αφού τις ανέχονται . 

Εμείς προφανώς και δεν ανεχόμαστε τον ρατσισμό τους και αναδεικνύουμε καθημερινά αυτόν μαζί με την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. Οι "καλοί" χριστιανοί που δεν γνωρίζουν ούτε πως να αποκαλούν έναν ιερέα δείχνουν για ακόμη μια φορά την απέραντη ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ. 

Και φυσικά οι δολοφόνοι του ΖΑΚ σύντομα θα καταδικαστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη . Για τους απέξω οπαδούς τους ο δημοσιογράφος έχει ιερό καθήκον να αναδεικνύει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: