ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξέθεσε ο Γιάννης Πούλος την διοίκηση- Την μία φέρνει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Χρυσαυγίτη Μουλά την άλλη αφήνει τις "Αμαζόνες" να ασκούν "κοινωνική πολιτική"

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Εξέθεσε ο Γιάννης Πούλος την διοίκηση- Την μία φέρνει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον Χρυσαυγίτη Μουλά την άλλη αφήνει τις "Αμαζόνες" να ασκούν "κοινωνική πολιτική"


 Φρούτα και λαχανικά από τον πρόεδρο του σωματείου Επαγγελματιών Πωλητών της Δ΄ Λαϊκής Αγοράς ο "Άγιος Κωνσταντίνος" κ. Χρήστο Μουλά δέχθηκε για το κοινωνικό μας παντοπωλείο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πούλος. Ο κ. Χρήστος Μουλάς ήταν υποψήφιος της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" και για εμάς το γεγονός της αποδοχής της προσφοράς ήταν μέγα ΑΤΟΠΗΜΑ. 

Βλέπετε εδώ τον κ. Μουλά σε ομιλία του στην ΤΟ Αθηνών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή από δημοσίευση της επίσημης σελίδας της στις 14 Μαρτίου 2019. 

Το διαφήμισε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook την προσφορά της Δ΄Λαϊκής Αγοράς του γράψαμε σε σχόλιο για να το δει και η διοίκηση και κυρίως οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη που συμμετέχουν σε αυτή και να ΜΗΝ τα δεχθεί αλλά ο κύριος Πούλος μας αγνόησε. "Μαγκιά" στις κάλπες του 2023 θα το θυμίζουμε στις Ηλιουπολίτες και τις Ηλιουπολίτισσες καθημερινά. Άλλωστε δεν θεωρούμε πως θα εκλεγεί και πάλι δημοτικός σύμβουλος τουλάχιστον με την παράταξη του κ. Χατζηδάκη. 

Πριν μερικές μέρες εξέθεσε εκ νέου την διοίκηση με το θέμα της πυρόπληκτης γιαγιάς στην Αγία Μαρίνα της κ. Στέλλας αφήνοντας χώρο για "δράση" της ομάδας στο facebook "Οι Ηλιουπολίσσες" της κ. Γωγώ Τσακογιάννη. 

Δείτε το βίντεο στο site του Γιάννη Καραμαγκάλη διαβάστε και την δική μας άποψη για τα τεκταινόμενα και αναρωτηθείτε γιατί ακόμα η διοίκηση τον κρατάει σε θέση Αντιδημάρχου. 

Για εμάς το κεφάλαιο "Πούλος" έχει κλείσει οριστικά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και θεωρούμε πως δεν ταιριάζει σε έναν Αντιδήμαρχο να αφήνει να υποκαθιστούν τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου ομάδες του facebook . Εκτός και εάν υπό την καθοδήγηση του κ. Πούλου οι υπηρεσίες αυτές είναι σε ΜΟΝΙΜΕΣ διακοπές πράγμα το οποίο προφανώς και δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο από την αντιπολίτευση που θα έπρεπε να είχαν  βγάλει δέκα ανακοινώσεις για τον κ. Μουλά και άλλες τόσες για όσα τραγικά κατήγγειλαν οι "Ηλιουπολίτισσες" αφού κάποιοι θεωρούν πως δικαιούται να υποκαθιστούν την οργανωμένη Πολιτεία. 


Εμείς έχουμε ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς και για τις δύο περιπτώσεις και επειδή η διοίκηση είναι λαλίστατη κατά της κυβέρνησης που προσπαθεί να σώσει την χώρα σε πολλά μέτωπα θα αντιληφθεί σύντομα πως δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες. 

Θα πέσει και θα "πνιγεί" όσο διατηρεί σε θέσεις Αντιδημάρχων όσους το να εκθέτουν την ίδια είναι μικρό θέμα για εμάς ,αλλά να εκθέτουν μια πόλη και μια τοπική κοινωνία που είναι ΑΛΗΘΕΙΑ πως κλείνει το μάτι σε κόκκινους και μαύρους φασισμούς δεν είναι από εμάς τουλάχιστον και από τους πολλούς ανεκτό. 

Δεν θα χρησιμοποιήσω την έκφραση του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου που είχε γίνει viral σε παλιό δημοτικό μας συμβούλιο. Αλλά άμα συνεχίσουν να επιλέγουν Πούλους για Αντιδημάρχους θα εισπράξουν στις κάλπες αυτό που τους αξίζει. 

Δεκάδες τα μηνύματα που έχουμε δεχθεί από δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες τις οποίες επιβλέπει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης που προφανώς και θεωρεί πως δομές του κράτους μπορούν να λαμβάνουν ΔΩΡΕΕΣ από οπουδήποτε ή να αφήνουν τον οποιοδήποτε εθελοντή να υποκαθιστά την επίσημη Πολιτεία. 

ΥΓ: Και βέβαια ουδεμία σχέση δεν έχει το ένα θέμα με το άλλο αφού η πρώτη που δεν θα δεχόταν την προσφορά του κ. Μουλά εάν είχε θέση ευθύνης θα ήταν η κ. Γωγώ Τσακογιάννη και "Οι Ηλιουπολίτισσες" αφού ως αριστεροκεντροαναρχική όπως δηλώνει η ίδια δεν θα δεχόταν καμία προσφορά από όσους μούντζωναν την Βουλή και ζητούσαν κρεμάλες για τους πολιτικούς εκ μέρους των "αγανακτισμένων" Χρυσαυγιτών. Τώρα εάν οι "αγανακτισμένοι" ήταν Σταλινοφασίστες ρωτήστε την ίδια να σας απαντήσει εάν θα δέχονταν την συνδρομή τους και εάν θα καταδίκαζε τις ενέργειες τους. Για εμάς που ελάχιστα την ξέρουμε θα τις καταδίκαζε. Τώρα γιατί εμμένει και ανεβάζει σφυροδρέπανα μερικές φορές ( μία συγκεκριμένα για να μην λέει πως αδικείται από εμάς στο προφίλ της ) ρωτήστε την ίδια. Άλλωστε ήρθε για να μείνει αυτή και "Οι Ηλιουπολίτισσες" και αυτό φυσικά και το αναγνωρίζουμε ακόμα και εμείς που απλώς κάνουμε την δουλειά μας αλλά με ΑΠΟΨΗ κάτι που ενοχλεί πολλούς διοικούντες και την λαϊκίστικη αντιπολίτευση.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: