ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τι απάντησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Πούλος για το θέμα με την πυρόπληκτη γιαγιά στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τι απάντησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Πούλος για το θέμα με την πυρόπληκτη γιαγιά στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης


Αναγνώστες μας , μας ενημέρωσαν πως από χθες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η άποψη του Αντιδήμαρχου Γιάννη Πούλου σχετικά με το πως χειρίστηκε την υπόθεση με την άτυχη συμπολίτισσά μας στην Αγία Μαρίνα που κάηκε το διαμέρισμά της.
Διαβάστε την άποψη του και φυσικά καμία πρόθεση δεν είχαμε να κρύψουμε την "αλήθεια" όπως μας κατηγόρησε ο αναγνώστης που μας το έστειλε. Εκθέτει περισσότερο την διοίκηση με τις αναφορές του αλλά διαβάστε το.... 

Τις τελευταίες 3 μέρες, αναπαράγεται διαρκώς η ιστορία μιας ατυχούς συμπολίτισσάς μας και με λύπη μου διαπιστώνω ότι ακούγονται πολλές ανακρίβειες στις οποίες θα προσπαθήσω να απαντήσω (όσο μου επιτρέπουν τα προσωπικά δεδομένα).
Ξεκινώντας θα ήθελα να χαιρετίσω την συνδρομή των πολιτών και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Βοήθεια η οποία είναι περισσότερο από καλοδεχούμενη όπως πολλές φορές έχω πει.

Επειδή προσωπικά έκανα αυτοψία και συνομίλησα με τους άμεσα εμπλεκόμενους , πολύ πριν γίνει ζήτημα (εξ ου και η έκπληξή μου!!!), θέλω να διαβεβαιώσω ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό κινητοποιήθηκαν κανονικότατα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, και όχι μόνο, από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε στη διοίκηση. Άλλωστε την συμπολίτισσά μας γνωρίζαμε και είχαμε σταθεί αρωγοί της από προηγούμενους μήνες.

Πραγματικά θα ήθελα να σταματήσει αυτή η προσφιλής τακτική, να παίζονται μικροπολιτικά παιχνίδια ή παιχνίδια επικοινωνίας στις πλάτες οποιουδήποτε σε ανάγκη. Είναι κατά και των προσωπικών αλλά και των πολιτικών μου αρχών.

Θα το ξεκαθαρίσω λοιπόν για ακόμα μία φορά. Ο Δήμος δεν μπορεί να είναι πανταχού παρών, την οποιαδήποτε στιγμή, για αυτό και παρακαλώ οποιοσδήποτε πολίτης εντοπίζει κάποιο πρόβλημα που εμπίπτει στις Κοινωνικές Υπηρεσίες αφενός να τις ενημερώνει, αλλά και να επικοινωνεί και με εμένα προσωπικά όταν το θεωρεί σκόπιμο! Δεν υποσχέθηκα ποτέ ότι έχω την πανάκεια για όλα τα προβλήματα. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και πράγματα που ΔΕΝ γίνονται (όπως για παράδειγμα να παίρνει ο οποιοσδήποτε, σε οποιαδήποτε κατάσταση, ειδικά φάρμακα από το κοινωνικό φαρμακείο χωρίς συνταγή, μιας και αναφέρθηκε). Λειτουργούμε στα πλαίσια κανόνων. Από τη στιγμή που ενημερωνόμαστε, κάνουμε ό,τι μπορούμε κάθε φορά.

Παραταύτα, βαρύγδουπες φράσεις όπως "είμαστε έρμαια" ή "είμαστε αδύναμοι" δουλεύουμε καθημερινά για να εξαλειφθούν από την πόλη και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι από απόλυτα άδικες έως κακοπροαίρετες.

Ελπίζω όσοι βοήθησαν την συμπολίτισσά μας να παραμείνουν ενεργοί και να μπορέσουν να βοηθήσουν και άλλους - στην Κοινωνική Υπηρεσία εξάλλου διαχειριζόμαστε εκατοντάδες περιστατικά. 
Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας αλλά και της δράσης μας. 

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Πούλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Οι γιατροί του δήμου μάλλον είναι μόνο για να πληρώνονται. Έρμαια της κάθε ομάδας στο facebook που της δίνει χώρο η διοίκηση ως μη όφειλε είμαστε σίγουρα. Θα τα ρίξουν στον Μητσοτάκη πάλι και στην κυβέρνησή του. Δίκιο έχουν όταν ως κράτος επιχορηγεί με 40 εκ. τον χρόνο τον δήμο μας για να έχει πάνω από 700 υπαλλήλους που όταν έρθει η στιγμή περιμένουν τις "Αμαζόνες" για να καθαρίσουν το καμένο σπίτι της γιαγιάς που την ΗΞΕΡΑΝ και της είχαν σταθεί αρωγοί τους προηγούμενους μήνες όπως ο Αντιδήμαρχος αναφέρει. Ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα δεν μας επιτρέπει να δημοσιοποιήσουμε ΟΝΟΜΑΤΑ ανθρώπων που έχουν πρόσβαση σύμφωνα με την φορολογική τους δήλωση στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του δήμου μας. Αυτό βέβαια δεν αφορά την διοίκηση του δήμου μας αφού αυτούς τους κανόνες έχει θέσει η Πολιτεία. Εκεί που ευθύνεται είναι σε μια σειρά άλλων θεμάτων που φυσικά και δεν αποτελούν σκάνδαλο αλλά που πρέπει να ξέρουν οι πολίτες. Άλλωστε ΕΜΕΙΣ προσωπικά θα πεθαίναμε στην ΠΕΙΝΑ προκειμένου να δεχθούμε τρόφιμα που έδωσαν Χρυσαυγίτες. Άλλωστε παρόλο που το παίζουν κάποιοι ΑΝΤΙΦΑ το κόμμα της Χρυσής Αυγής με το μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους του η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και οι Έλληνες Εθνικιστές το έκαναν να φανεί τι ακριβώς ήταν . Μια εγκληματική οργάνωση με χιλιάδες ευρώ έσοδα από έκνομες ενέργειες που μια νωθρή Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να αναδείξει σε μια δίκη που η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν είδε καν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! Άλλωστε όπως είχαμε υποσχεθεί οι προστατευόμενοι μάρτυρες έδωσαν και οικονομικά στοιχεία της δράσης της συμμορίας και πως διακινούσαν και διακινούν ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ αφού μην έχει κανείς αυταπάτες ελάχιστοι πήγαν φυλακή χιλιάδες είναι ΕΞΩ και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να το παίξουν πάλι αγανακτισμένοι μαζί με τα κόκκινα φιλαράκια τους. Ας μην ανησυχεί κανείς η ΕΥΠ παρακολουθεί τις δράσεις τους και σύντομα η κυβέρνηση θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα και νέα στοιχεία και να παρακινήσει την κοιμώμενη επί δεκαετίες Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει το αυτονόητο. Να οδηγήσει δηλαδή στη φυλακή όσους στο όνομα ιδεολογιών ( γιατί Εθνικιστές οι Αλβανοί της Χρυσής Αυγής δεν ΗΤΑΝ) κάνουν χρυσές δουλειές και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ συστηματικά. Ποιες είναι "εστίες" φοροδιαφυγής γνωρίζει πολύ καλά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και θα την τσακίσει αμέσως μετά την λήξη της πανδημίας και στον δρόμο προς τις πρόωρες εκλογές που θα δώσουν οριστικό τέλος στους λαϊκιστές που θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα για να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες εις βάρος της κοινωνίας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: