Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται με μηνύσεις - αγωγές σε δυτικά κράτη - Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να σιγήσει ένα ΜΜΕ είναι να πάψουν να το διαβάζουν οι αναγνώστες του


 Ματαιοπονούν όσοι θεωρούν πως φοβόμαστε ως τοπικό ΜΜΕ στο να αποκαλύπτουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Τζάμπα προσπαθούν να μας φιμώσουν με εξώδικες διαμαρτυρίες , μηνύσεις και αγωγές όσοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μάθουν ποιοι είμαστε και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουμε.


Φυσικά και η "δολοφονία χαρακτήρα" του πιο γνωστού συμμετέχοντα στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 7 και χρόνια έχει πέσει στο κενό. Όπως πέφτουν στο κενό όλες οι αντίστοιχες που δεν έχουν καν ενδείξεις αλλά στηρίζονται στο αδυσώπητο μένος όσων ενοχλούνται από την δημοσιογραφική μας έρευνα με στοιχεία που έχουμε ΧΡΕΟΣ να δημοσιοποιούμε. 

Οι "ψεκασμένες" αντιλήψεις περί σεβασμού στα προσωπικά δεδομένα που φυσικά και δεν δύναται να καλύπτουν έκνομες συμπεριφορές είναι λανθασμένες εκτιμήσεις νομικών που θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη που θα κρίνει και θα αποδώσει ποινικές ευθύνες εάν υπάρχουν και φυσικά σε πρόσωπα που αποδεδειγμένα έχουν τελέσει κάποιο αδίκημα. 

Σε κάθε περίπτωση οι πλημμεληματικές πράξεις που μας αποδίδονται δεν δύναται να καλύψουν τα κακουργήματα όσων θεωρούν την Ελληνική Δικαιοσύνη καταφύγιο της ανομίας τους. 

Ευχαριστούμε τις αστυνομικές αρχές για την έμπρακτη στήριξή τους στη νομιμότητα όπως επίσης και τις δικαστικές αρχές που δεν είδαν πως μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον ενός τοπικού ΜΜΕ που για να μην ξεχνιόμαστε έχει διεύθυνση που λήγει σε com , που του χαρίζει όλα τα ευεργετήματα για να ασκεί ανεπηρέαστο το λειτούργημά του. 

Ο οποιοσδήποτε που θεωρεί πως θίγεται μπορεί να αναζητήσει το "δίκιο" του νομικά και φυσικά το δικό μας αναφαίρετο δικαίωμα είναι να σας πληροφορούμε για όσα πρέπει να γνωρίζετε και μας επιτρέπει ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα να αναφέρουμε. 

Επειδή με εικασίες και φαντασιόπληκτους εμείς δεν ασχολούμαστε για αυτό και δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες για πράγματα που δεν μας αφορούν. 

Καλή συνέχεια στους διώκτες μας , θα αντιληφθούν αργά ή και πολύ γρήγορα το μάταιο των προσπάθειών τους να φιμώσουν ένα τοπικό ΜΜΕ που εδώ και 7 χρόνια τηρεί όσα του επιβάλλουν οι νόμοι της Πολιτείας και υπηρετεί απαρέγκλιτα συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες. 

Δεν μετανιώνουμε για ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να θεωρήσει κάποιος πως βρήκαμε να "κλαφτούμε" για κάτι που και αναμέναμε και "προκαλέσαμε" με την αταλάντευτη στάση μας όλο αυτό το διάστημα. 

Σε τελική ανάλυση όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές και στο παρελθόν εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με "ανθρώπους" που σκύβουν το κεφάλι και υποχωρούν όταν νιώθουν πως έχουν δίκιο και κυρίως όταν αποκαλύπτουν μόλις το 10% όσων γνωρίζουν. 

Αρχές του έτους άλλη μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά τους δημότες μας . Ευχόμαστε να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί και να έχουμε ξεπεράσει χωρίς απώλειες το κακό που  μας βρήκε με την πανδημία. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Η γέλαδα νομίζει ότι είναι "θύμα " όπως και η φιλενάδα της...επί μήνες νόμιζαν ότι απλά κάνουν πλακιτσες λέγοντας μας τρελούς,σκουπίδια και να πίνουμε χλωρίνη…
Τώρα έχουν και άλλες φαντασίες ότι ήμαστε και θύτες αυτές οι σιχαμενες αγελάδες
Να δούμε τι θύμα θα είσαι γέλαδα όταν λες στους ανθρώπους να πιουν χλωρίνη επειδή αποκαλύψαμε τι ΤΈΡΑΤΑ ΕΊΣΤΕ
ΤΑ ΤΈΡΑΤΑ ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΊΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΕΜΕΊΣ ΧΛΩΡΊΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΕΣΎ ΣΥΧΑΜΕΝΗ ΑΓΕΛΆΔΑ
Και για μας υπάρχει δικαίωσηνη και εμείς έχουμε στοιχεία και όχι φαντασίες.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...