ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νίκος Κυρίτσης: "Μόνο με ανθρωπιά και αλληλεγγύη μπορούμε να νικήσουμε την πανδημία και θα νικήσουμε"

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Νίκος Κυρίτσης: "Μόνο με ανθρωπιά και αλληλεγγύη μπορούμε να νικήσουμε την πανδημία και θα νικήσουμε"


Το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Κυρίτσης» παρέδωσε, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου μας, Νίκος Κυρίτσης, παρέδωσε τα τρόφιμα στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιωάννη Πούλο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κ. Κυρίτση για την πρωτοβουλία του, δήλωσε: «Ο κ. Κυρίτσης μας ενισχύει κάθε χρόνο και είναι πολύ σημαντική η συμβολή του στην προσπάθεια που κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο».



Από την πλευρά του ο κ. Κυρίτσης είπε: «Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να προσφέρω στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηλιούπολης τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους μας, μόνο με ανθρωπιά και αλληλεγγύη μπορούμε να "νικήσουμε" την πανδημία και θα νικήσουμε.»



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: