ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Γνωστός επιχειρηματίας καλείται να δώσει εξηγήσεις για τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Δημήτρη Μάλαμα

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Γνωστός επιχειρηματίας καλείται να δώσει εξηγήσεις για τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Δημήτρη Μάλαμα

 


Σε ανωμοτί κατάθεση κλήθηκε επιχειρηματίας της πόλης για την περιβόητη υπόθεση που αφορά την εγκληματική δράση της ομάδας Μάλαμα που χρονίζει στα συρτάρια της Εισαγγελίας. 

Για το θέμα έχουμε αναφερθεί εκτενώς όλο το καλοκαίρι αφού είναι στην κατοχή μας μέρος των νόμιμων υποκλοπών της ΕΥΠ που έχουν συμπεριληφθεί σε μια δικογραφία που αφορά εκβιάσεις , μαστροπεία, και πληθώρα άλλων εγκληματικών ενεργειών. 

Η παράνομη δράση της εγκληματικής οργάνωσης άρχισε να ξετυλίγετε μετά την δολοφονία του Δημήτρη Μάλαμα φερόμενου ως ενός εκ των δύο εγκεφάλων ( τον Οκτώβριο του 2019) και ενώ η δράση της συμμορίας παρακολουθούνταν από κλιμάκιο της ΕΥΠ από το μακρινό 2013! 

Στον επιχειρηματία δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη για συμμετοχή και για τον λόγο αυτό δεν αναφέρουμε  τα στοιχεία  του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Μάλαμα και καλείται να δώσει εξηγήσεις για συνομιλίες μαζί του που έχουν καταγραφεί από το κλιμάκιο της ΕΥΠ που παρακολουθούσε τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα του δολοφονηθέντος από αγνώστους Δημήτρη Μάλαμα. 

Αρχές του έτους αναμένεται να ασκηθούν διώξεις στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ανάμεσά τους και επίορκοι αστυνομικοί. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: