ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα "σπάμε τα νεύρα μας" με κεντροδεξιούς που δεν στηρίζουν στην πράξη την κυβερνητική πολιτική και δεν καλούν όσους μπορούν να επιβάλλουν την τάξη

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Δεν θα "σπάμε τα νεύρα μας" με κεντροδεξιούς που δεν στηρίζουν στην πράξη την κυβερνητική πολιτική και δεν καλούν όσους μπορούν να επιβάλλουν την τάξη

 


Δείτε εδώ ΟΛΟ το δημοτικό συμβούλιο γιατί προφανώς και εμείς ουδεμία πρόθεση δεν έχουμε να αδικήσουμε κανέναν δημοτικό σύμβουλο ακόμα και της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που είχε φιλοχουντικούς υποψηφίους και κλείνει ΜΟΝΙΜΩΣ τα μάτια και τα αυτιά στα ρατσιστικά παραληρήματα του κ. Πετράκη και της κ. Μανώλη. 

Έτσι προφανώς και ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μπορείτε να ακούσετε πως ο κ. Δημήτρης Ταμβάκος έψεξε την δημοτική αστυνομία και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο πως δεν νουθετεί τους δημότες που συγχρωτίζονται σε πλατείες αφού όπως ισχυρίζεται ( και εμείς τον πιστεύουμε πως είδε συγχρωτισμό στην πλατεία Φλέμινγκ) είδε ιδίοις όμμασι  εικόνες συγχρωτισμού στην πλατεία Φλέμινγκ.  Δεν είδε σε λαϊκή αγορά στις οποίες ισχυρίζεται πως πηγαίνει αλλά στην πλατεία Φλέμινγκ. Εμάς οι αναγνώστες μας ( δεν πάμε σε λαϊκές αγορές) μας λένε πως οι πάγκοι είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και θα μας στείλουν και σχετικές φωτογραφίες από την μεγάλη λαϊκή του Σαββάτου. 

Άλλωστε μετά από καταγγελίες κινήθηκαν και από το υπουργείο και από την Πολιτική Προστασία πριν έρθουν στη λαϊκή της Αγίας Μαρίνας εξ ου και τα υψηλά (για εμάς "χάδια") πρόστιμα σε παραβάσεις που κατάφεραν να βεβαιώσουν. 

Το διορθώσαμε λοιπόν ο κ. Ταμβάκος δεν είδε συνωστισμό σε λαϊκή αλλά στην πλατεία Φλέμινγκ  και πάμε στα βασικά για εμάς. 

Συγχρωτισμός υπάρχει :στις λαϊκές αγορές ,και στις πλατείες της πόλης, σε super market,  και είναι υποχρέωση του υπεύθυνου πολίτη, πόσο μάλλον ενός δημοτικού συμβούλου να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές. 

Και επειδή προφανώς και εμείς εδώ παίρνουμε πάντα ξεκάθαρη θέση λέμε πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για εμάς πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ όπως έγινε την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου γιατί δεν μπορεί να επιτελεί τα καθήκοντά της λόγω έλλειψης προσωπικού και ΔΕΝ θέλουμε να προσληφθούν νέοι ( θα το πράξει η κυβέρνηση και για εμάς είναι λάθος) επειδή η εμπειρία μας από τις εποχές του υπερδανεισμού της χώρας έχει ΔΕΙΞΕΙ πως δεν μπορεί να επιτελέσει επαρκώς παρά μόνο τον ρόλο του κλητήρα όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και δεν ξέρουμε εάν συμβαίνει και ακόμα και στον δήμο μας. 

Η Δημοτική Αστυνομία από την στιγμή που δεν έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σύλληψης δεν "τρομάζει" κανέναν, ουδείς "ψεκασμένος" νουθετείται ακόμα και όταν τρώει πρόστιμο 300 ευρώ και το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους. 

Σε αυτούς που μας κατηγορούν (κάποιοι ενεργοί τάχα πολίτες) πως δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε εμείς απαντάμε πως από  καταγγελίες  ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ μας και πραγματικά ενεργών πολιτών έως σήμερα έχουν επέμβει στην πόλη μας ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ κλιμάκια διαφόρων κρατικών υπηρεσιών που μοίρασαν πρόστιμα- "χάδια" και αναμένουμε τις επίσημες εκθέσεις τους για να δούμε τι δεν είδαν ή δεν ήθελαν να δουν! 

Εμείς προφανέστατα και μπορούμε να ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον κ. Ταμβάκο αφού από λάθος αναφέραμε πως είδε συνωστισμό σε λαϊκή .Είδε τελικά σε πλατεία συγκεκριμένα την Φλέμινγκ αλλά για εμάς είναι εμφανές πως μας χωρίζει ΧΑΟΣ από τάχα δεξιούς που δεν συνεργάζονται με τις αστυνομικές αρχές και που βλέπουν live να συντελείται ένα έγκλημα μπροστά τους  όπως σωστά ανέφερε ο κ. Κόκλας παραμένοντας αδρανείς. 

Πάντως για να μην νομίζει ο κ. Ταμβάκος πως ούτε βλέπουμε ούτε ακούμε και πως έχουμε μένος να πούμε πως ως νέος δημοτικός σύμβουλος συμμετέχει με ζέση στα καθήκοντά του, άλλο πως κινείται σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που εμείς θεωρούμε ως ΜΜΕ ΟΡΘΗ και στο θέμα του ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ για τον ΥΜΗΤΤΟ ,και στο θέμα με τον Προφήτη Ηλία, και στο ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΤ στον ΥΜΗΤΤΟ, και κυρίως στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. 

Άρα ορθώς διαμαρτυρήθηκε ο κ. Ταμβάκος για το που είδε τον ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ . Κρίνεται η άποψή του από όσους παρακολούθησαν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  πως μπορεί η δημοτική αστυνομία των 9 ατόμων να είναι πανταχού παρών και να κάνει συστάσεις αλλά εμάς δεν μας αφορούν οι καλές προθέσεις αλλά το αποτέλεσμα. Και για τον λόγο αυτό το ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ των 300 ευρώ είναι δυστυχώς μια κυβερνητική απόφαση που μπορεί πλέον να επιβληθεί μόνο με κατασταλτικά μέτρα και όχι με απλές συστάσεις που κάνει συνήθως η δημοτική αστυνομία της πόλης. 

Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 3000 και στην χώρα μας και φυσικά η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ΕΥΘΥΝΗ αφού υποκύπτει μονίμως στις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και των κεντροδεξιών δεκανικιών. 

Βλέπουμε άλλωστε αρκετούς καραμανλικούς βουλευτές που κόπτονται για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ξεχνώντας πόσο την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την περίοδο 2004-2009. 

Στην ερώτηση λοιπόν εάν εμείς είμαστε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ λέμε ξεκάθαρα ΝΑΙ! Μπροστά στην ΔΗΜΟΣΙΑ υγεία και το κοινό καλό είμαστε έτοιμοι να "δώσουμε" στις ΑΡΧΕΣ τον οποιοδήποτε. 

Άλλωστε βρεθήκαμε πρόσφατα σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο και είδαμε δια ζώσης τον άνισο αγώνα που δίνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό με έναν ιό που ελάχιστα ακόμα γνωρίζουν τις επιπτώσεις που αφήνει στους ασθενείς ακόμα και εάν καταφέρουν να κρατηθούν στη ζωή. 

"Δίνουμε" λοιπόν τους παρανομούντες  σε αρχές που μας έχουν προσωπικά απογοητεύσει ΠΛΗΡΩΣ και που ΕΞΑΙΤΙΑΣ τους  αναγκαζόμαστε εδώ και 10 χρόνια να εμπιστευόμαστε σε άλλους ακόμα και την σωματική μας ακεραιότητα. 

Κάναμε τα πάντα για να ενισχυθεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα της πόλης αλλά προφανώς και όπως έχουμε αναφέρει ιδιωτικά και στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη  χρειάζεται ριζική αλλαγή στον τρόπο επιλογής και εκπαίδευσης όσων καλούνται να αντιμετωπίσουν βαριά εγκληματικότητα. 

Δεν μπορούν να προστατέψουν τους εαυτούς τους όπως είδαμε στην πρόσφατη καταδρομική επίθεση στο ΑΤ του  ΚΟΛΩΝΟΥ άρα τι να περιμένουμε για όλες και όλους εμάς; 

ΥΓ: Όπως είναι λογικό εμείς σε κανέναν δεν αρνηθήκαμε να φιλοξενήσουμε την ΑΠΟΨΗ του κυρίως όταν θεωρεί πως θίγεται από τα γραφόμενά μας. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουν ούτε για τους φιλοχουντικούς η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" απάντησε προεκλογικά και φυσικά είδε γυναικοκαβγά και όχι ΡΑΤΣΙΣΜΟ στην υπόθεση της κ. Μανώλη ενώ παράλληλα το βρίσιμο του Πετράκη στον Σόϊμπλε ουδέποτε καταδικάστηκε. Κανένα δελτίο τύπου δεν είδαμε για κανένα από τα σοβαρά για εμάς αυτά περιστατικά από αυτούς που τάχα θέλουν να διοικήσουν τον δήμο για το "κοινό καλό". Όλοι τα ίδια λένε άλλωστε για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και στις δημοτικές εκλογές και στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Το ρατσισμό του Πετράκη (και μόνον αυτό)  καταδίκασε  ο Παναγιώτης Κόκλας που έφυγε από την συγκεκριμένη παράταξη. Τέλος στην ερώτηση του κ. Κόκλα εάν θέλουμε Δημοτική Αστυνομία είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και αιτιολογημένο το δικό μας ΟΧΙ. 

 Αφού θεωρούμε πως προσφέρει περιττά έξοδα σε ένα κράτος που είναι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ. Δεν μας έλειψε καθόλου η Δημοτική Αστυνομία όταν καταργήθηκε επί κυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου και προφανώς η επασύστασή της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για εμάς είναι ένα λάθος που θα μας στοιχίσει ΑΚΡΙΒΑ και σε συνδυασμό με άλλους διορισμούς -μη απαραίτητους για εμάς- θα οδηγήσει σε νέα χρεοκοπία της χώρας και σε ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. 

Στο χρόνο  1:21:04 ακούστε τον κ. Ταμβάκο να λέει πως "δεν υπάρχετε " απευθυνόμενος στον κ. Κόκλα . Λέει επίσης πως η δημοτική αστυνομία είναι ΑΠΟΥΣΑ κ.ο.κ Διορθώνει ο κ. Ευσταθίου πως φταίνε αυτοί που δίνουν τις εντολές δηλαδή ο κ. Κόκλας και η δημοτική αρχή και ΟΧΙ οι δημοτικοί αστυνομικοί. Το έχουμε ξανακούσει αυτό δεν φταίει αυτός που δρα αλλά κάποιος που σύμφωνα με τον κ. Ευσταθίου δεν στέλνει τους υπαλλήλους να δράσουν! Δεν υπάρχει τέτοιος σε κανέναν δήμο όλες οι δημοτικές αρχές θέλουν καθαρές τις πόλεις τους και ΤΑΞΗ αλλά τα πάντα εξαρτώνται από όσους πρέπει να δράσουν αφού προφανώς και δεν μπορεί να είναι μονίμως κάποιος πάνω από το κεφάλι του εργαζόμενου για να πράξει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Αλλά τελικά το αυτονόητο δεν είναι για όλες και όλους το ίδιο και φάνηκε και από την χθεσινή παρουσία της κ. Καραγιαννίδου του ΣΕΔΗ στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: