ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Η κ. Τσατσούλη ερωτά : Γιατί κρατάτε τους εργαζόμενους στον χώρο του θεατρικού μεγάρου και δεν τους αξιοποιείτε;

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Η κ. Τσατσούλη ερωτά : Γιατί κρατάτε τους εργαζόμενους στον χώρο του θεατρικού μεγάρου και δεν τους αξιοποιείτε;

 


Η κ.Τσατσούλη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης θεωρεί πως η διοίκηση δεν αξιοποιεί τους υπαλλήλους του δήμου μας. Αυτό είπε στο δημοτικό συμβούλιο θεωρώντας προφανώς πως η Ελλάδα μπορεί να αναβιώσει τις αποτυχημένες συνταγές της ΕΣΣΔ.

 Ζητάει μονιμοποιήσεις και φυσικά για ακόμα μια φορά επιδεικνύει τον λαϊκισμό της Αριστεράς που κατέστρεψε την πατρίδα διαχρονικά. 

Κριτική από την κ. Τσατσούλη  στην κυβέρνηση της ΝΔ που έχει οδηγήσει την χώρα να μην θρηνεί πάνω από 10.000 νεκρούς ήδη από τους κομμουνιστές οπαδούς της Βόρειας Κορέας που αφήνουν τους πολίτες τους να πεθαίνουν καθημερινά από ΠΕΙΝΑ. 

Δεν βγάζεις άκρη με τους κομμουνιστές και τα κεντροδεξιά δεκανίκια τους ... 

Οδήγησαν τον δήμο μας στο να μην έχει κανένα όφελος από τα ακίνητα του Νάστου που κατέληξαν στην ΕΤΑΔ άρα χάθηκαν για πάντα από τον δήμο μας.

Ακίνητα που μέρος τους θα ήταν ήδη στον δήμο μας ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ εάν έστω και ένας δήμαρχος είχε την ΤΟΛΜΗ να συνομιλήσει με τους κληρονόμους Νάστου αντί να περιμένει μια πολιτική ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση που τελικά εδόθη αλλά υπάρχει ΘΕΟΣ και η περιουσία που δεν μας ανήκε ποτέ θα καταλήξει σε κάποιον άλλον ιδιώτη μέσω ΕΤΑΔ!

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: