ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κ. Τάσος Ευσταθίου δεν γνωρίζει πως υπάρχουν υπάλληλοι που πίνουν το καφεδάκι τους την ώρα που άλλοι εργάζονται για να καλύψουν τα "κενά" τους

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Ο κ. Τάσος Ευσταθίου δεν γνωρίζει πως υπάρχουν υπάλληλοι που πίνουν το καφεδάκι τους την ώρα που άλλοι εργάζονται για να καλύψουν τα "κενά" τους

 


Σαφείς αιχμές κατά του Αντιδημάρχου Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας άφησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για την λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας και την "αδράνειά" της στο γνωστό θέμα με τα πρόστιμα στην λαϊκή αγορά της Αγίας Μαρίνας που έπεσαν από το υπουργείο Ανάπτυξης μετά από επίμονες καταγγελίες δημοτών μας.

 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως ο παλιός αυτοδιοικητικός Τάσος Ευσταθίου δεν γνώριζε πως δημοτικοί υπάλληλοι διαχρονικά "λουφάρουν" αφού η Πολιτεία δεν επιτρέπει στις δημοτικές αρχές να εκδιώξουν προσωπικό που δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά τους. 

Μόνο ο δήμαρχος Αλίμου έχει πετύχει να απομακρύνει καμία 10αριά υπαλλήλους αλλά ΟΧΙ μόνιμους και ακόμα τον "κυνηγάνε" δικαστικά οι "θιγόμενοι" μαζί με μερίδα συνδικαλιστών του ΚΚΕ. 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση από την πλευρά της διοίκησης και θεωρούμε πως δεν θα πρέπει να επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος . Δηλαδή αυτό της κάλυψης εργαζομένων που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. 

Ο κ. Κοκοτίνης ρώτησε για την κακή κατάσταση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης ( με την πρόσφατη νεροποντή μπήκαν νερά στον χώρο των εκθεμάτων) και εκεί αναμένουμε ξεκάθαρη θέση για το πόσο η νέα διοίκηση υιοθετεί ή όχι την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε μία δομή που δεν προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στους δημότες μας. 

Η κ.Τσατσούλη αναρωτιέται γιατί συνωστίζονται εργαζόμενοι στο χώρο του θεάτρου και δεν χρησιμοποιούνται. Στην καθαριότητα σύμφωνα με την κ. Τσατσούλη δεν υπάρχει ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ενώ έβγαλε "λάδι" τους υπαλλήλους που κατά την ίδια δεν έχουν ευθύνες αλλά δεν αξιοποιούνται κατάλληλα! Η ίδια παρακάτω είπε πως οι βάρδιες δεν βγαίνουν λόγω έλλειψης προσωπικού! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: