ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο εκλεκτός επιστήμονας όλων των "ψεκασμένων" σε δύο πρωτοσέλιδα με διαφορά μερικών μηνών - Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος πάντα ΝΙΚΑΕΙ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ο εκλεκτός επιστήμονας όλων των "ψεκασμένων" σε δύο πρωτοσέλιδα με διαφορά μερικών μηνών - Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος πάντα ΝΙΚΑΕΙ


 Κάθε δικό μας σχόλιο είναι περιττό. Αυτοξεφτυλίζεται όπως και οι υβριστές μας. "Ψεκασμένοι" και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ αυτοί παμπόνηρος ο καθηγητής άφησε τα περί γρίπης και με καθυστέρηση αντιλήφθηκε την ΠΑΝΔΗΜΙΑ. 

Ευτυχώς που δεν τον άκουσαν γιατί θα είχαμε πάνω από 7.000 νεκρούς όπως έχει η Σουηδία που εφάρμοσε αρχικώς τις "ψεκασμένες" απόψεις του. Τις παράτησε πλέον και εφαρμόζει και αυτή lockdown για να μην φτάσει τους 10.000 νεκρούς αφού ήδη μετρά πάνω από 7.000 και τώρα που έκλεισε έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός των νεκρών εκεί. Εδώ ο δρόμος είναι μακρύς όσο υπάρχουν "ψεκασμένοι" που δεν τηρούν ΤΙΠΟΤΑ από τα μέτρα αποστασιοποίησης. 

Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς βλέπω και θα αναφέρω προσεχώς τραγικές ιστορίες ανθρώπων που ακούγοντας θεωρίες συνωμοσίας θρηνούν τώρα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η πανδημία θα κρατήσει πολλούς μήνες ακόμα και για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται χαλάρωση των μέτρων παρά μόνο εάν εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού. 

Το ό,τι θα ανοίξουν σταδιακά οι αγορές γίνεται για οικονομικούς λόγους και όχι για λόγους υγείας. Η παγκόσμια κοινότητα θα αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση άρα μην ανησυχείτε για το αύριο άλλωστε η χώρα μας ήταν ήδη σε δύσκολη μοίρα κοιτάξτε πως δεν θα βρεθείτε διασωληνωμένοι εσείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Κανείς δεν είναι άτρωτος μην το ξεχνάς.... 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: