ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι μειοψηφίες επανέρχονται για να καταδικάσουν την πόλη μας στο "σκοτάδι"

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Οι μειοψηφίες επανέρχονται για να καταδικάσουν την πόλη μας στο "σκοτάδι"

 


Με χαρά πληροφορηθήκαμε πως οι κομμουνιστές της πόλης και τα δήθεν κεντροδεξιά δεκανίκια τους επανακυκλοφόρησαν διαδικτυακά ( πάντα μέσω γνωστής Αμερικανικής πλατφόρμας) σελίδα με το όνομα "Υψηλή Τάση" όπως ήταν και το εφημεριδάκι που εξέδωσαν για να προπαγανδίσουν την εσφαλμένη αντίληψη τους πως το ΚΥΤ στον Υμηττό πρέπει να απομακρυνθεί. 

Από το 2002 που ξεκίνησε να χτίζεται το ΚΥΤ ( Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης ) στον Υμηττό μειοψηφίες συνδημοτών μας με το πρόσχημα της Προστασίας του Περιβάλλοντος αντέδρασαν για να μην θιγούν προφανώς οι αντικειμενικές αξίες ακινήτων πέριξ του ΚΥΤ. 

Οι χαρακτηρισμοί προς αυτές τις μειοψηφίες του πρώην δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη για εμάς ήταν ορθές όπως και η θαρραλέα στάση που κράτησε πάνω στο ζήτημα. Η τότε κυβέρνηση που διαχρονικά οι κομμουνιστές δεν αποδέχονται αναγκάστηκε να στείλει τα ΜΑΤ στην πόλη μας για να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον Υμηττό. 

Τώρα εν μέσω πανδημίας και ενόψει του νέου Προεδρικού Διατάγματος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού ξεκινάνε πάλι τις "επαναστατικές" τους "γυμναστικές" θεωρώντας πως θα επιβάλλουν την μειοψηφική τους στην τοπική κοινωνία άποψη πως πρέπει να μείνει η πόλη μας χωρίς ρεύμα για να το παίξουν αυτοί οικολόγοι. 

Από καιρό ως τοπικό ΜΜΕ ( τότε δεν υπήρχαμε ως τέτοιο) έχουμε ταχθεί ΥΠΕΡ της αναβάθμισης του ΚΥΤ στον Υμηττό ( κάτω από τις αυστηρές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας που εξασφαλίζει την υγεία των δημοτών μας από την επιβλαβή ακτινοβολία) και φυσικά ΥΠΕΡ της δημιουργίας Κοιμητηρίου δίπλα από το ΚΥΤ στον Υμηττό και μακριά από τον αστικό ιστό της πόλης. 

Ο Υμηττός για εμάς δεν πρέπει  είναι μια "ζούγκλα" μη προσβάσιμη για τους πολλούς αλλά ένα αστικό δάσος όπου θα επισκεπτόμαστε όλες και όλοι με τις οικογένειές μας. 

Και για να γίνει αυτό είναι προφανές πως θα πέσουν και τσιμέντα και παιδότοποι στις εισόδους θα γίνουν και αναψυκτήρια αφού η ανάπτυξη είναι και η μοναδική λύση για να μην καίγεται συνεχώς ό,τι έχει απομείνει μετά τις οικιστικές παρεμβάσεις μέσα στον Υμηττό. 

Το νέο προεδρικό διάταγμα που έρχεται οσονούπω είναι η μοναδική εφικτή λύση ενός προβλήματος που έχει να κάνει με την αυθαίρετη οικοδόμηση κράτους και ιδιωτών μέσα στις ζώνες του Υμηττού. 

Η προσπάθεια καθυστέρησης του έργου από μειοψηφίες που έχουν διαφορετική άποψη προφανώς και δεν είναι  θεμιτές από όσους καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα των έργων αυτών και κυρίως θα έπρεπε να αντιμετωπίζετε από τις δημοτικές παρατάξεις χωρίς λαϊκισμούς και παλαιοκομματικές αγκυλώσεις. 

Όπως έγινε το ΚΥΤ έτσι θα γίνει και η αναβάθμισή του αφού προφανώς και η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να ανεχτεί τα μικροσυμφέροντα όσων κατέχουν ιδιοκτησίες πέριξ του ΚΥΤ και που είναι απολύτως λογικό πως η αξία τους έχει πέσει μετά την δημιουργία του. 

Η τοπική Αυτοδιοίκηση που και στο παρελθόν έχει επιδείξει λαϊκισμό σε αιτήματα για χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων αλλά ακόμα και για κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχουν όλες τις νόμιμες άδειες από την Πολιτεία θα πρέπει να αντιληφθούν πως τα προβλήματα λύνονται με την θαρραλέα στάση δημοτικών αρχόντων και όχι με κραυγές κατά του Πολιτισμού στην ουσία! 

Για την σημερινή διοίκηση την καλούμε να επιλέξει τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε και ο τότε δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης και να λειτουργήσει προς όφελος της πόλης και των δημοτών της αφήνοντας στην άκρη όσους θεωρούσαν και θεωρούν πως επιθυμούμε να γίνουμε Σοβιετία. 

Η συμμετοχή βεβαίως και τάχα κεντροδεξιών σε "επαναστατικές γυμναστικές" που οργανώνουν στην ουσία οι κομμουνιστές της πόλης αποτελεί για εμάς ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την κριτική που τους έχουμε ασκήσει διαχρονικά. 

Οι δημότες ψήφισαν τον Γιώργο Χατζηδάκη για πιο καθαρή πόλη,  καλά φωτισμένη και με νέο νεκροταφείο. Και στα τρία δεν τα πήγε καλά η προηγούμενη διοίκηση που έχει το ελαφρυντικό βέβαια πως έπεσε μέσα στα μνημόνια αλλά η τωρινή στάση τόσο για το ΚΥΤ στον Υμηττό όσο και για την δημιουργία νεκροταφείου στο χώρο προβληματίζει τουλάχιστον εμάς που θεωρούσαμε και θεωρούμε θετική την πορεία της. 

Θετική βέβαια όσων αφορά το "πλαίσιο" που έχουν θέση με την ΨΗΦΟ τους οι δημότες μας. Εμείς έχουμε την δική μας πραγματικά ΔΕΞΙΑ ατζέντα δεν τιμούμε τους δήθεν αγώνες της φασιστεράς για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και ξεκάθαρα λέμε ΝΑΙ σε ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου μας αφού οι ΣΔΙΤ προφανώς και δεν αποτελούν λύση σε μια χρεοκοπημένη χώρα. 

Τους επόμενους μήνες θα έχουμε τα γνωστά "πανηγύρια" γύρω από το ΚΥΤ αλλά σίγουρα έως τα μέσα του 2022 θα έχει ξεκινήσει και η αναβάθμισή του αφού προφανώς η νέα εκλογική επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές θα δώσει λύση σε όσα ταλαιπωρούν την πόλη μας για δεκαετίες. 

Να θυμίσουμε ΤΕΛΟΣ πως υπήρχε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπέρ της κατασκευής του κέντρου υπερυψηλής τάσης κάτι που προφανώς αγνοούν οι δήθεν τωρινοί "επαναστάτες" και βέβαια το ΚΥΤ έχει παραμείνει με όλες τις κυβερνήσεις αφού είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ και δεν μπορεί να μεταφερθεί επειδή κάποιοι δικαστικοί δεν έδωσαν καμία βάση στο τι εξυπηρετεί. Άλλωστε η Δικαστική Εξουσία προφανώς και έκρινε νόμιμες όλες τις περικοπές εν μέσω μνημονίων εκτός από τις δικές τους! Δεν θεωρούμε πως θα υπάρχει στο μέλλον πολιτική απόφαση απομάκρυνσης ενός ΚΥΤ που εξυπηρετεί τους πολλούς από τον Υμηττό και φυσικά δεν θεωρούμε πως έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ επιστημονική βάση οι αιτιάσεις όσων θεωρούν πως δεν είναι ασφαλής για την υγεία των δημοτών μας η λειτουργία του και η αναβάθμισή του. 

Κανένα κράτος δεν θέλει να υποστεί το υψηλό κόστος νοσηλείας κατοίκων του με ανίατες ασθένειες άρα μην ακούτε τους "ψεκασμένους" αλλά τους επιστήμονες. Άλλωστε από αυτούς περιμένουμε ΛΥΣΗ και για την πανδημία και εκεί υπάρχουν "ψεκασμένοι" που αντιδρούν στο εμβόλιο αφού είναι λογικό πως κανένα φάρμακο δεν είναι απολύτως ασφαλή αλλά ΣΩΖΕΙ ζωές . 

Μπορεί κάποιοι να έχουν πεθάνει από εμβόλια αλλά η ζυγαριά σε σχέση με τα εκατομμύρια που έχουν σωθεί γέρνει υπέρ των δεύτερων. 

ΥΓ: Ο ΝΤΠ προφανώς και είναι τα αρχικά συνεργάτη μας ( όνομα , πατρώνυμο, επίθετο) για όσους γελοίους εξακολουθούν και βρίζουν όσους προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία αλλά δεν ενδίδουν στον έκδηλο φασισμό τους και την επίσης έκδηλη χυδαιότητά τους που βάζει στο στόχαστρο εκπροσώπους της Εκκλησίας που προφανώς και προσφέρουν αφού έχουν την δυνατότητα να κινητοποιούν τους πιστούς. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: