ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποκρίτρια κ. Ευαγγελία Βοσινάκη - "Ο Άγιος Πατέρας" που διασύρεται στην σελίδα της στο facebook από τον Τασούλα

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η υποκρίτρια κ. Ευαγγελία Βοσινάκη - "Ο Άγιος Πατέρας" που διασύρεται στην σελίδα της στο facebook από τον Τασούλα

 


Η κ Ευαγγελία Βοσινάκη είναι ακόμη μια ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ της πόλης. "Μαγκιά" της θα πει κάποιος και εμείς μαζί εάν δεν είχε ασχοληθεί με την δική μας τάχα έλλειψη ΗΘΙΚΗΣ! 

Η κ. Διαμαντή που φιλοξενεί στην σελίδα της στο facebook όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης θέλησε να διδάξει σε εμάς ΗΘΙΚΗ . Την ώρα που η βρωμοσελίδα της στο facebook φιλοξενεί το παραπάνω κατάπτυστο ποστ η ίδια παρακάτω και προηγούμενα έχει διάλογο με τον ιερέα  Σεραφείμ Δημητρίου που ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΑΝ χωρίς να προσκομίσουν ποτέ στοιχεία για όσα υπονοούν η ΠΛΕΜΠΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και όχι ΜΟΝΟ της πόλης. Της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ όπως έλεγε ο μακαρίτης ο "φίλος" της που βέβαια μόλις δημοσιοποιηθούν οι ιδιωτικές τους συνομιλίες θα γελάσει κάθε πικραμένος δεξιός αυτής της πόλης! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πως το αποκαλεί η κ. Ευαγγελία τον ιερέα. Είναι διάλογος κάτω από ποστάρισμα στον τοίχο του προσωπικού facebook του αειμνήστου Δημήτρη Παρρά. 


Φυσικά ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου Άγιος δεν είναι ,και Πατέρας είναι για τους πιστούς και όχι βέβαια για τους υποκριτές όπως η κ. Διαμαντή που άπειρες φορές έχει αναφερθεί ΔΗΜΟΣΙΑ διαδικτυακά εναντίον του. Χωρίς στοιχεία όπως κάνουν όλοι οι φασίστες της πόλης μας που θα πάρουν μαθήματα από εμάς ( δημοσιογραφικά εννοούμε δεν χάνουμε τον χρόνο μας ούτε "πουλάμε" ΗΘΙΚΗ σε ανθρώπους που δεν εκτιμούμε για την υποκρισία τους) και κυρίως με την ΑΝΟΧΗ μεγάλου μέρους της ΤΟΠΙΚΗΣ κοινωνίας που είναι οπαδοί ολοκληρωτισμών. 

Μάλλον για αυτό και πολεμάνε ένα μέσο που δεν συμφωνεί με τα χυδαία άκρα και που θεωρεί απαραίτητο πως για ό,τι λες πρέπει να δημοσιεύεις και τα αντίστοιχα στοιχεία. Εμείς θα το κάνουμε ανεξάρτητα το κόστος. 



Άλλωστε τι έχουμε να φοβηθούμε; Εμείς σκελετούς στις ντουλάπες μας δεν κρύβουμε και για αυτό ανοιχτά και χωρίς υπονοούμενα για γάτες και σκύλους ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ την υποκρισία όλων. 

Και την δική μας θα αναδεικνύαμε και θα παραδεχόμασταν πως έχουμε αδικήσει κάποιον . Τα ψέματα τελειώσανε ήδη έχουν καταλάβει όλοι πως το τοπικό αυτό ΜΜΕ δεν εξαρτάται από έναν ή δύο συνδημότες μας ή για να ακριβολογούμε δεν εξαρτάται καθόλου από αυτούς. 

Το να αποκαλεί "σκουπίδια" η νταλικιέρης τους δημοσιογράφους και Παπα-λάμπραινα τον ιερέα είναι κάτι που ανήκει σε μια Ηλιούπολη άλλης εποχής. 

Οι εποχές άλλαξαν και φυσικά ως μέσο είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την μικρή ή μεγάλη συνεισφορά μας σε αυτό. 

ΥΓ: Τι έγραφε ΔΗΜΟΣΙΑ για την ΓΤ σε μελλοντική μας ανάρτηση ... 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: