ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν έπεισε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης για το θέμα με τα tablet στους μαθητές - Ανακοίνωση των σχολικών επιτροπών που μετακυλούν τις δικές τους ΕΥΘΥΝΕΣ στην κυβέρνηση

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Δεν έπεισε ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης για το θέμα με τα tablet στους μαθητές - Ανακοίνωση των σχολικών επιτροπών που μετακυλούν τις δικές τους ΕΥΘΥΝΕΣ στην κυβέρνηση


Εάν είσαι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΣ να βρεις ιδιώτες χορηγούς για tablet για τους μαθητές προφανώς και δεν μπορείς να μεταθέτεις τις ΔΙΚΕΣ σου ευθύνες στην κεντρική κυβέρνηση. Τόσους προνομιακούς προμηθευτές έχει ο δήμος μας αλλά πλήρωσε από τα χρήματα του προϋπολογισμού ( αυτά που παίρνει ετησίως δηλαδή από το Κράτος)  και εξασφάλισε μόλις 42 tablet. 

Ό,τι και να πούμε εμείς , όσο και να "σκούζει" η αντιπολίτευση το θέμα είναι πως με αυτούς θα πορευθούμε για πολλά χρόνια ακόμα όσο επικρατεί η ιδέα του κρατισμού στους δημότες μας. 

Δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια με κλειστά τα μαγαζιά εστίασης, δεν βρίσκουν χορηγούς για δράσεις του δήμου, δεν μπορούν να καθαρίσουν το σπίτι μιας πυρόπληκτης γιαγιάς αλλά τους φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. 

Ευτυχώς που δεν διαχειρίζονται αυτή την πανδημία γιατί ούτε τους υπαλλήλους του δήμου δεν έχουν πείσει να φοράνε μάσκες. 

Αυτά προς το παρόν γιατί το χθεσινό συμβούλιο έβγαλε πολλές ειδήσεις που δεν είδαμε αλλού και μας αναγκάζει να ασχοληθούμε εμείς. 

Αντί να προβληματίζει την αντιπολίτευση εάν είχαν λόγο ΑΣΧΕΤΟΙ για το που δόθηκαν τα τάμπλετ θα έπρεπε να φωνάζουν για όσα γραφικά ειπώθηκαν χθες κατά της κεντρικής διοίκησης. Δηλαδή της κυβέρνησης της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Αυτής που ακόμα εξακολουθεί και χρηματοδοτεί με έξτρα χρήματα δήμους που προφανώς και δεν διαχειρίζονται τα χρήματα προς την σωστή κατεύθυνση. 

Δεν ξέρουμε γιατί η αντιπολίτευση βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα συνεχίσουν να βάζουν τις υπογραφές τους σε δαπάνες που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και που αναφέρουν πως υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για αυτές. Δαπάνες που θα έπρεπε να έχουν μπλοκάρει αυτή που τάχα ενδιαφέρονται για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ εντός ή εκτός εισαγωγικών. Αρχικώς πιστέψαμε πως κάποιες από τις δαπάνες αυτές είχαν καταγραφεί λανθασμένα αλλά ατυχώς για όλους μας πέρασαν από την οικονομική επιτροπή. 

Θα καταλάβετε αναλυτικά τι εννοούμε αφού μάλλον κάποιοι θεώρησαν την πανδημία ευκαιρία για αυτούς. Έχουν καταλάβει λάθος προφανώς τα μέλη των επιτροπών πήγαν "αδιάβαστα" εάν τελικά ψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ οι δαπάνες αυτές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: