ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν είσαι με τον Μαδούρο σίγουρα δεν πιστεύεις στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Εάν είσαι με τον Μαδούρο σίγουρα δεν πιστεύεις στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές


 Η παραπάνω ανάρτησή μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook για ακόμη μια φορά έδειξε πως στην χώρα μας οι περισσότεροι είναι ελάχιστα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Πολλοί είναι αυτοί που θα υπηρετούσαν οποιαδήποτε ΧΟΥΝΤΑ κόκκινη ή μαύρη αρκεί να είχαν ένα πιάτο φαΐ εάν είχαν και παντεσπάνι θα μπορούσαν να υμνούν έναν αιμοσταγή δικτάτορα για όλη τους την ζωή.
Η κυριαρχία της αριστεράς στην χώρα μας έχει να κάνει και με την αντιστροφή της πραγματικότης. Οι ΗΠΑ φαντάζουν ο "κακός" και χώρες όπου δεν υπάρχει δημοκρατία όπως η Ρωσία, η Κίνα , το Πακιστάν , Τουρκία  και ένα σωρό άλλες φαντάζουν ως οι υπερασπιστές Αξιών που δεν σέβονται. Γυναίκες και μειονότητες υπερασπίζουν κράτη όπου οι ελευθερίες τους είναι ανύπαρκτες την ίδια ώρα που πριονίζουν ότι έχει κατακτήσει ο δυτικός κόσμος με τόνους αίμα. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς δεν βλέπει πως ο Μαδούρο έχει φτωχοποιήσει την χώρα του και δείχνουν αλληλεγγύη σε έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που περιφρονεί κάθε έννοια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ εδώ και δεκαετίες. Τσάβες και Μαδούρο ΔΕΝ έχουν βγει ποτέ με εκλογές σαν και αυτές που γίνονται σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο και αυτό είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ που την γνωρίζουν όσοι έχουν ανθρώπους στην Βενεζουέλα.

Όπως γνωρίζουν επίσης πως δεν υπάρχει τύπος και ΜΜΕ που να αμφισβητήσουν τον δικτάτορα. Τις επόμενες ώρες θα έχει καταπνιγεί και αυτή η προσπάθεια του λαού της Βενεζουέλας να αποκτήσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της και να γίνει και αυτή ένα δημοκρατικό κράτος. Χρέος της Δύσης να έρθει επιτέλους σε ΡΗΞΗ με όλα εκείνα τα κράτη τα οποία υποστηρίζουν ανελεύθερα καθεστώτα. Χρέος των ΗΠΑ είναι να ισοπεδώσει όλες τις δικτατορίες της μέσης ΑΝΑΤΟΛΗΣ, να έρθει σε πλήρη ρήξη με την κομμουνιστική Κίνα που αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για όλον τον κόσμο , να κάνει σαφές πως δεν μπορεί να ανεχτεί το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, να επιβάλλει δια της ΒΙΑΣ στην Ευρωπαϊκή Ένωση κανόνες δημοκρατίας αφού δεν μπορείς να λέγεσαι δημοκρατική όταν έχεις υπό ένταξη την Τουρκία. 


Η μάχη των ευρωεκλογών είναι μια μάχη όπου ο κάθε πολίτης πρέπει να αποφασίσει σε μια Ε.Ε θέλει να ζει. Γιατί η Ε.Ε δεν αλλάζει όσο οι λαοί της δεν δείχνουν το δρόμο. Και ο δρόμος αυτός είναι που προβληματίζει όσους από τώρα σας λένε για αποτελέσματα που πλήττουν την Ε.Ε επειδή τάχα αυτή θα κινηθεί σε λάθος κατεύθυνση. 

Όχι δεν είναι πανάκεια στο να υπάρχει μια Ευρώπη σύμμαχος της Ρωσίας και της Τουρκίας που να μπερδεύει τον δυτικό κόσμο και να μην προασπίζει τις Αξίες του. Εάν θέλει να υπάρχει η Ευρώπη θα πρέπει να συμμετέχει ενεργά όπου οι λαοί διψούν για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι να πυροβολεί πισώπλατα ΗΠΑ και Μ. Βρετανία που κατά παράδοση πολεμούν για την προάσπιση των δυτικών αξιών. Όχι δεν υπάρχει άλλου τύπου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κύριοι της αριστεράς . 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι μία και είναι ΑΣΤΙΚΗ και όπου επικρατούν οι σύντροφοι οι Θεσμοί καταρρέουν και η δικτατορία ονομάζεται Λαϊκή Δημοκρατία. Ας πάρουν καθαρή θέση τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το δράμα του λαού της Βενεζουέλας και ας αφήσουν τους αστερίσκους. Όποιος κρατάει στην Εξουσία έναν δικτάτορα σίγουρα δεν είναι δημοκράτης. 

Άλλωστε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της αριστεράς την έζησαν στο πετσί τους όσοι πολέμησαν το 1945-1949 για να μπορούμε να λέμε εμείς σήμερα ελεύθερα την άποψή μας και να γλιτώσουμε από τον χειρότερο ΦΑΣΙΣΜΟ που είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: