ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους "ένωσε" η Κουρή!! - Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι αλλά δεν είναι στην ίδια δημοτική παράταξη ή κάνουμε λάθος ;

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Τους "ένωσε" η Κουρή!! - Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι αλλά δεν είναι στην ίδια δημοτική παράταξη ή κάνουμε λάθος ;

Συζήτηση είχαν για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γιάννης Αναγνώστου , ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Κώστας Πουπάκης (που κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν και η πιο ενδεδειγμένη  πρόταση της ΝΔ για την πόλη μας την παρούσα στιγμή) και ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής.
Όλοι πήγαν στην εκδήλωση της Αντιδημάρχου Μαρίας Κουρή που κατεβαίνει ως υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια. Τυχαία λοιπόν η συνάντηση και φυσικά δεν ήμουν παρών για να σας πω το περιεχόμενό της.

Η Μαρία Κουρή "ενώνει" (τρόπος του λέγειν) αφού  κάθισαν στο ίδιο τραπέζι όπως αρμόζει σε στελέχη της ίδιας παράταξης.

Στο τραπέζι η κυρία (για να μην νομίζει πως δεν την γνωρίζουμε) είναι η Άννα Μαρία Σουνίου ενεργή Νεοδημοκράτισσα της πόλης μας. Σίγουρα εάν είχε προκύψει κάτι θα το ανακοίνωναν δημόσια και θα το μαθαίνατε πρώτα από εδώ.

Γιατί εάν δεν πουν κάτι δημόσια εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους ερμηνεύσουμε. Γιατί είναι για εμάς είδηση; Μα γιατί σε αυτή την πόλη το αυτονόητο να κάθονται στο ίδιο τραπέζι στελέχη από τον ίδιο χώρο δεν συνέβαινε για δεκαετίες.