ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στο "πλευρό" του Γαβριήλ Αραμπατζή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Στο "πλευρό" του Γαβριήλ Αραμπατζή ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Η φωτογραφία είναι πρόσφατη ( 10 Μαΐου) και είναι τραβηγμένη στο 3ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που έγινε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Δεν την είχα δει γιατί ήταν αναρτημένη στο προφίλ του υποψήφιου δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή με τον οποίο δεν είμαστε ούτε διαδικτυακοί φίλοι. Πως θα μπορούσε να είμαστε άλλωστε με τόσο σκληρή κριτική που του έχω ασκήσει κατά το παρελθόν.

Η είδηση αυτής της φωτογραφίας είναι πως ανάλογη δεν θα βρείτε όσο και εάν ψάξετε στο προφίλ του Τάσου Ευσταθίου που θυμήθηκε να μας πει πως είναι και ΝΔ δύο μήνες πριν τις εκλογές και γνωρίζοντας πως η ΝΔ έχει ποσοστά της τάξεως του 28% - 32% στην πόλη μας.  Κάτι που δεν διαφήμιζε επί αρχηγίας του Αντώνη Σαμαρά ,αλλά που ασφαλώς και τον ωφέλησε η ιδιότητα του Νεοδημοκράτη όταν ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της ΝΔ Κώστας Καραμανλής  τον διόριζε διοικητή στον ΟΣΕ -όχι για τα ανύπαρκτα προσόντα του -αλλά σαφέστατα με κομματικά κριτήρια. 

Και με τον Καραμανλή βέβαια φωτογραφία του Τάσου Ευσταθίου δεν θα βρείτε αφού είναι "κεντροδεξιός" μόνο με καρέκλα , χωρίς μπορεί να είναι οτιδήποτε. Και γνωρίζει πολύ καλά πως η ΝΔ δεν θα του ξαναδώσει καρέκλα. Γιατί προφανώς και δεν πέτυχε ως διοικητής , και φυσικά χαντάκωσε το κόμμα το 2014 αφού πήρε μόλις 8% και τερμάτισε πέμπτος πίσω και από την Τσατσούλη! 

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής όμως (που τον έχω πει και Πασόκο επειδή για μένα ήταν λάθος του να δεχθεί την θέση του συμπαραστάτη του δημότη από τον νυν δήμαρχο) "τόλμησε" και έβαλε αυτή την φωτογραφία στον τοίχο του στο facebook. Και λέω "τόλμησε" όχι γιατί η οικογένεια Μητσοτάκη θεωρείται γκαντέμικη!!! 

Αλλά γιατί όλοι θέλουν να πάρουν ψήφους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Δεν μπορεί να αγνοείς όμως τον δικό σου χώρο και δεν μπορείς κυρίως να θες κοντά σου τους Νεοδημοκράτες και να βγάζεις φωτογραφίες με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Και φυσικά εγώ δεν είμαι ούτε θα γίνω ποτέ Μητσοτακικός. 

Το ξέρουν όλοι, το γράφω και δημόσια για να μην το κάνω σαν κάποια κομματικά στελέχη της πόλης μας που αλλάζουν κάθε φορά "φανέλα" ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Ήμουν και είμαι Σαμαρικός παρόλο που και αυτός δεν απέφυγε τα λάθη ,με κυριότερο πως δεν "καθάρισε" το κόμμα από όσους έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία με ποσοστό 36%. 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην Εξουσία όχι μόνο για τα μνημόνια (και για αυτό θα παραμείνει δυνατός σε ποσοστά ότι και εάν λένε οι στημένες δημοσκοπήσεις) επειδή κάποιοι ΕΚΛΕΒΑΝ και από τον χώρο της ΝΔ κατά την θητεία της πρωθυπουργίας Καραμανλή. Και δεν ήταν ένας - δύο ήταν πάρα πολλοί. Και ο κόσμος βλέπει και κρίνει ιδίως εάν δεν έχει κανένα συμφέρον στο να ψηφίσει ένα κόμμα, 

Και οι περισσότεροι δεν είναι οι βολεμένοι αλλά όσοι για δεκαετίες σιχάθηκαν  την ΔΙΑΦΘΟΡΑ από όπου και εάν προέρχεται. Στην πόλη μας έχουν σιχαθεί και την υποκρισία και ο πρώτος από όλους είμαι εγώ. 

Περιμένω  λοιπόν τους Νεοδημοκράτες να τιμήσουν με την ψήφο τους κάποιον που δεν ντρέπεται να δηλώσει "κεντροδεξιός" και δεν φοβάται να ανεβάσει φωτογραφία με τον αρχηγό του κόμματός στο οποίο ανήκει.

Το θέμα είναι πόσοι και ποιοι είναι οι Νεοδημοκράτες αυτής της πόλης και γιατί θα πρέπει να ψηφίσουν; Σε αυτά τα ερωτήματα η ΑΠΑΝΤΗΣΗ πρέπει να δοθεί από τον Γαβριήλ Αραμπατζή και όσα στελέχη σφυρίζουν αδιάφορα και δεν προτείνουν ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Εγώ ξεκάθαρα προτείνω μεμονωμένα άτομα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ΝΙΚΗ η απλή συμμετοχή και όχι ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών. 

Είναι απλά τα πράγματα εάν ο Γαβριήλ Αραμπατζής ή ο Τάσος Ευσταθίου δεν περάσουν στο δεύτερο γύρο θα είναι δική τους αποτυχία με -συνευθύνη  της ΝΔ - που θα έχει ζημιά στα ποσοστά της στις ευρωεκλογές στην πόλη μας εξαιτίας αυτής της επιλογής. 

Η ΝΔ θα έχει ποσοστό κοντά στο 30% στην πόλη μας σε μια περίοδο που θα έπρεπε να πλησιάζει το 40% και για αυτό φταίει η ηγετική ομάδα που κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Τσίπρα "ζωντανό" και μετά τις προσεχείς Ευρωεκλογές. 

Αλλά για να τελειώνουμε Τάσο πήγαινε βγάλε καμία φωτογραφία με τον αρχηγό του κόμματος και άσε τα ψόφια πως αγάπησες ξαφνικά και την ΝΔ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: