ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιατί αξίζει να ακούμε την νέα γενιά που έχει πεντακάθαρο βλέμμα και δεν χρωστάει σε κανέναν να πληρώνει τα δικά μας λάθη

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Γιατί αξίζει να ακούμε την νέα γενιά που έχει πεντακάθαρο βλέμμα και δεν χρωστάει σε κανέναν να πληρώνει τα δικά μας λάθη

Προεκλογική εκδήλωση για το μέλλον και τις προκλήσεις της Ηλιούπολης την επόμενη 5ετία διοργανώνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου.

Είναι ένας υποψήφιος από τον χώρο της κεντροδεξιάς που έχουμε ξεχωρίσει εδώ και καιρό. Είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος και έχει επιδείξει ιδιαίτερη επιμέλεια στο να γνωρίσει τα προβλήματα της πόλης και να βοηθήσει για την επίλυσή τους. 


Έχει τις ικανότητες και κυρίως δεν έχει καμία ανάγκη να ασχοληθεί με τα κοινά για βιοποριστικούς λόγους. Είναι κάτι που προτιμάμε αφού η πόλη μας έχει ταλαιπωρηθεί από όσους κατά καιρούς (και είναι πολλοί δυστυχώς) ασχολήθηκαν με τα κοινά για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. 



Ο Θανάσης Αθανασίου σε κερδίζει με το χάρισμα της επικοινωνίας που έχει και κυρίως με την ωριμότητα που δείχνει  εάν και είναι μόλις 27 ετών. Δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και είναι ξεκάθαρος και συνεπής σε όσα  πιστεύει.

Ο  Θανάσης Αθανασίου καλεί λοιπόν  τους συμπολίτες του την Τετάρτη 8 Μαίου 2019 και ώρα 18:30 στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Ύδρας & Μνησικλέους) για μία συζήτηση για το μέλλον της πόλης.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Ηλιούπολη 2024: Η Πόλη Που Θέλουμε» και θα μιλήσουν σε αυτή πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ όπως ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο τομέα της Β΄Αθήνας Τάσος Γαϊτάνης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Θανάσης Αθανασίου, ο οποίος θα αναπτύξει τις προτάσεις και το σχέδιο της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» για την Ηλιούπολη της επόμενης 5ετίας.

Όσοι κεντροδεξιοί δεν τον γνωρίζετε ακόμη καλό θα ήταν να πάτε στην εκδήλωση αυτή. Είναι ένα από τα στελέχη της ΝΔ που μπορούν και θέλουν να αλλάξουν μια φθίνουσα για την κεντροδεξιά πορεία στην πόλη μας. 

Σε μια εποχή που οι Ιδέες της κεντροδεξιάς τυγχάνουν ευρείας απήχησης είναι κρίμα για την πόλη μας να μην αναδεικνύουμε στελέχη που είναι ικανά να μεγαλώσουν την παράταξή μας. 


Ο Αθανασίου δεν θα απογοητεύσει κανέναν δημότη που πιστεύει στην Αστική μας Δημοκρατία και παλεύει για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Αυτούς που ίσως στεναχωρήσει είναι κάποιους "κεντροδεξιούς" που δεν θέλουν νέες ιδέες και που θεωρούν πως με ξεπερασμένες αντιλήψεις άκρατου λαϊκισμού μπορούν να πολιτεύονται και στον 21ο αιώνα. Φυσικά και θα στεναχωρήσει και τους κατά επάγγελμα οπαδούς του κρατισμού που θεωρούν πως ικανά στελέχη πρέπει να περιμένουν μια επετηρίδα αναξιοκρατίας που έχει μοναδικό κριτήριο την υποταγή στην εκάστοτε ηγεσία. 

Ο Θανάσης δεν είναι για να υπακούει χωρίς κρίση τυφλά τον οποιοδήποτε "ηγέτη" έχει άποψη την λέει σέβεται την ηγεσία αλλά παλεύει για να περάσει την γραμμή του.

Και πιστέψτε με είναι μια γραμμή κοινής λογικής που έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει επιτέλους μπροστά. 

Μακάρι να είχε πολλά ακόμη τέτοια στελέχη η τοπική μας κοινωνία γιατί τότε η κεντροδεξιά θα είχε τα πρωτεία σε μια πόλη που με βάση τα ποσοστά των δημοτικών εκλογών του 2014 υπάρχει ένα 10% των δημοτών μας που πιστεύει πως ο κομμουνισμός είναι η λύση στα προβλήματά τους. 

Γι΄αυτό και στηρίζω με πάθος νέα στελέχη που δεν πέφτουν στην παγίδα να το παίζουν απολιτίκ για να κερδίσουν την συμπάθεια αλλά τελικά ποτέ την ψήφο  αριστερών που  θεωρούν παιδιά σαν τον Θανάση πως δεν πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά, επειδή δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης!!! Λες και στα δημοτικά συμβούλια οι οικονομικά πιο ανίσχυροι που έχουν πιάσει τις καρέκλες πρότειναν ή υλοποίησαν κάτι θετικό για τους χιλιάδες ανέργους που έχει η πόλη μας. Λες και οι εργατοπατέρες της αριστεράς έκαναν κάτι για τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα που δουλεύουν 12ωρα με αμοιβές πείνας. Όλα για όσους είναι διορισμένοι στο δημόσιο , όλα για όσους με παχιά λόγια σου χτυπάνε φιλικά την πλάτη και δείχνουν αλληλεγγύη μόνο όταν είναι να πληρώσει τον λογαριασμό ο άλλος!! 


Η χώρα έχει πληρώσει πολύ ακριβά "λαϊκούς αγωνιστές" που φτιάχτηκαν οικονομικά πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τιμώντας πρότυπα που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. 

Η χώρα και η πόλη έχει ανάγκη νέους σαν τον Θανάση Αθανασίου και για αυτό εμείς θα τον στηρίζουμε ανεξάρτητα εάν δεν συμφωνούμε με την υποψηφιότητα Αραμπατζή για λόγους που έχουμε τονίσει στο παρελθόν. 

Όπως γνωρίζετε δεν έχω παραστεί σε καμία πολιτική εκδήλωση τα τελευταία πέντε χρόνια που έγινε σε τοπικό επίπεδο αυτή την φορά σκέφτομαι να πάω γιατί πιστεύω πως το αξίζει η μέχρι τώρα παρουσία ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να εκφράσει έναν διαφορετικό λόγο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει από τα στελέχη μας. 

Τι και εάν εκεί θα συναντήσω πολλούς που έχω κριτικάρει σημασία έχει να δοθεί το μήνυμα πως η  κεντροδεξιά στην πόλη μας έχει νέους αγωνιστές που θέλουν και κυρίως μπορούν να μας αφήσουν όλους πίσω!!

Γιατί και εγώ στο βαθμό που μου αναλογεί φταίω για τα ποσοστά της κεντροδεξιάς στην πόλη μας. Φταίω γιατί δεν ήμουνα όσο σκληρός έπρεπε  με πρόσωπα και καταστάσεις

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη για να συζητήσουμε για την Πόλη που θέλουμε και κυρίως με ποιον τρόπο θα επιτύχουμε όσα θα πρέπει να έχε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη.

Σ.Μ  

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ "ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ" ΣΤΑ ΒΟΥΡΚΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗ.