ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Που πας βρε Καρα- Τάσο - Τα πεζοδρόμια είναι για του πεζούς

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Που πας βρε Καρα- Τάσο - Τα πεζοδρόμια είναι για του πεζούς


Οδός Εθνάρχου Μακαρίου όπως βλέπετε και στην πινακίδα που κάναμε ζουμ για να το δείτε καλύτερα υπάρχει ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο. Άλλος ένας ασυνείδητος οδηγός θα πείτε, τι μας το δείχνεις υπάρχουν δυστυχώς πολλοί! Βλέπετε τα "μάτια" μας στην πόλη και η σχέση που έχουμε αναπτύξει χρόνια μας κάνουν αποδέκτες τέτοιων παραπόνων.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα ,αφήνω να ασχοληθούν με αυτά όσους δεν έχουν κάτι πιο δυνατό για να καταγγείλουν. Όμως δεν μου αρέσει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ βρε αδελφέ και για αυτό ανέβασα και αυτό το θέμα.


Το αυτοκίνητο που βλέπετε ανήκει στον υποψήφιο δήμαρχο που πριν λίγες μέρες υποδέχθηκε στο γραφείο της παράταξής του τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Και προφανώς του μίλησε για την "ευαισθησία" που έχει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή ειδικές δεξιότητες όπως τα λέω εγώ και τι θα κάνει ως δήμαρχος (δεν πρόκειται να βγει συνεχίζοντας έτσι) για να καλυτερεύσει την καθημερινότητά τους. 

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 


Ε αυτό που πρέπει να κάνεις Τάσο Ευσταθίου είναι να μην παρκάρεις το αυτοκίνητό σου πάνω σε πεζοδρόμια πρωτίστως και κατά δεύτερον να σέβεσαι τους πεζούς αυτής της πόλης που καλείς να σε ψηφίσουν για να πάει όπως λες η πόλη μπροστά. Αλλά με τέτοιες συμπεριφορές η πόλη όχι μόνο δεν πάει μπροστά αλλά πολύ πίσω.

Ο επικεφαλής μιας παράταξης δίνει το παράδειγμα και αυτό είναι πολύ ΚΑΚΟ παράδειγμα και έχουμε χρέος να το αναδείξουμε για να μην επαναληφθεί και στο μέλλον.

Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε η πόλη είναι πολύ μικρή και οι αναγνώστες μας τόσο πολλοί που θα μας ενημερώσουν και πάλι ΑΜΕΣΑ.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ, ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΟΣΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ) ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ (2 ΘΗΤΕΙΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ),.......
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Υ.Γ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΒΟΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ , ΠΕΤΑΓΕ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΣ Ι.Χ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΟΤΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.