ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αγαπητοί συνδημότες γιατί τώρα και όχι ένα χρόνο ή ένα μήνα πριν

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Αγαπητοί συνδημότες γιατί τώρα και όχι ένα χρόνο ή ένα μήνα πριν

Ο δοτός δήμαρχος της πόλης ακούει τις σαχλαμάρες του χουντικού υπουργού - Η Δημοκρατία στα "καλύτερά" 
Φίλες και φίλοι που προεκλογικά μας στηρίζετε με καταγγελίες που είχατε καλά φυλαγμένες στους υπολογιστές σας ή στα συρτάρια σας. Όταν στέλνετε κάτι σε ηλεκτρονική μορφή καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως δεν μπορεί να ελεγχθεί άμεσα η γνησιότητά του, και εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω το παραμικρό λάθος. Ότι ανεβαίνει εδώ είναι ΕΙΔΗΣΗ δεν είναι μου είπαν , άκουσα , σίγουρα κλέβουν αφού έχουν αμάξι , και άλλα τέτοια που στέλνετε στο παρά πέντε. 



Είπε κάποιος αυτό, εάν δεν έχω υλικό έστω και εάν αυτό έχει υποκλαπεί "παράνομα" με τον κατάπτυστο νόμο του  Βαγγέλη Βενιζέλου που φίμωσε στην ουσία την καταγγελτική δημοσιογραφία προς όφελος κάθε λογής αρπακτικού. Από τον γιατρό που παίρνει φακελάκι μέχρι τον πολιτικό που παίρνει μίζα.

Μέλημά του δεν ήταν τάχα να προστατέψει την προσωπική ζωή των πολιτών αλλά για να αθωώσει συμπεριφορές πέρα για πέρα έκνομες οικονομικά ισχυρών παραγόντων και πολιτικών.

Ουδείς άλλωστε έχει τολμήσει στις ΗΠΑ να φέρει ανάλογο νόμο γιατί εκεί η Δημοκρατία στηρίζετε στην απρόσκοπτη λειτουργία των ΜΜΕ και δεν προσπαθεί να τα φιμώσει. Ούτε ο Τραμπ δεν έφερε προς ψήφιση  τέτοιο νόμο, που συναντάς μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. 

Εξαιτίας αυτού του νόμου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ηχητικά ντοκουμέντα του σκανδάλου Novartis που ενοχοποιούν συγκεκριμένους γιατρούς που επί κυβερνήσεως Σαμαρά- Βενιζέλου υπηρετούσαν σε διευθυντικές θέσεις σε δημόσια Νοσοκομεία. 

Αλλά αυτά είτε το θέλει είτε όχι η οποιαδήποτε κυβέρνηση θα βγουν στην φόρα από δυτικά ΜΜΕ και κυρίως Αμερικανικά αφού η Novartis εμποδίζει την ανάπτυξη των αμερικανικών συμφερόντων στο χώρο του φαρμάκου.

Και φυσικά δεν θα άφηναν οι ΗΠΑ τις εταιρίες τους στο χώρο του φαρμάκου "απροστάτευτες" στον κάθε κατσαπλιά γιατρό με υψηλή θέση στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ που έγραφε φάρμακα σε ασθενείς που δεν τα χρειάζονταν για να πάρει την μίζα του από την Novartis.

Πάμε τώρα στα δικά μας (εάν και αυτά δικά μας είναι!!) για να τονίσουμε σε όλους πως η διεύθυνση κατοικίας μας είναι γνωστή και μπορούν να στείλουν σε φάκελο στοιχεία με τα οποία θα ήθελαν να ασχοληθούμε.

Με φωτογραφίες από κινητά όπου η υπογραφή δεν φαίνεται καν, και με τιμολόγια που πρέπει να κάνω τέρμα ζουμ για να δω το  χρηματικό ποσό δεν μπορώ ούτε εγώ να κάνω την δουλειά μου , ούτε εσείς να χτυπήσετε αυτόν που θέλετε (δικαίωμά σας δεν με απασχολεί) και εγώ ΛΑΘΟΣ είδηση δεν ανεβάζω όχι γιατί φοβάμαι τις συνέπειες (δικαστικές εννοώ) αλλά γιατί σέβομαι πρώτα από όλα τους αναγνώστες μου και μετά επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι πως η "λάσπη" δεν φεύγει με ένα συγγνώμη λάθος κάναμε. Ούτε είμαι από αυτούς (Ταύρος γαρ) που έχουν εύκολο το συγγνώμη.

Αυτά λοιπόν και προσέξτε τα σχόλια σας γιατί δεν θα μπορώ να τα δημοσιεύω. Κριτική σκληρή (σε εμένα και άδικη να είναι τα βάζω ) αλλά όχι πράγματα που δεν μπορούμε να αποδείξουμε με στοιχεία.

Είναι βλάκας , ανίκανος , τεμπέλης κ.α αλλά όταν λέμε παιδεραστής , κλέφτης κ.ο.κ δεν μπορεί να γίνει χωρίς στοιχεία. Γιατί τα πρώτα είναι η ταπεινή σας άποψη ενώ τα δεύτερα είναι έκνομες συμπεριφορές που πρέπει να τιμωρούνται.

Για αυτό προσοχή και συνεχίστε εσείς ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ να βρίζετε στα mail σας αποδεικνύετε για ακόμη μια φορά πως δεν έχετε επιχειρήματα και κυρίως πόσο δίκιο έχω που λέω πως η πόλη  έχει ακόμα πολλά "σταγονίδια"

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: