ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με μπόνους παραγωγικότητας θα λύσει το θέμα των σκουπιδιών ο Τάοος !!!

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Με μπόνους παραγωγικότητας θα λύσει το θέμα των σκουπιδιών ο Τάοος !!!

Τελικά δεν λένε να σοβαρευτούν οι επικεφαλής κάποιων παρατάξεων. Σε συνέντευξή του ο Τάσος Ευσταθίου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο θέμα της καθαριότητας. Σκέφτηκε λοιπόν πως το θέμα θα το λύσει με μπόνους που θα δώσει στους υπαλλήλους της καθαριότητας!!!
Λες και με καθρεπτάκια σε ιθαγενείς θα λυθεί το θέμα που έχει να κάνει με έλλειψη προσωπικού σύμφωνα με τους υπαλλήλους αλλά κυρίως σύμφωνα με την δική μου άποψη με την λειτουργία που έχει ο δημόσιος και ο δημοτικός κατά επέκταση τομέας.

Εκεί οι εργαζόμενοι έχουν κατοχυρώσει ένα οκτάωρο που κατά περίπτωση μπορεί εύκολα να παραβιαστεί προς τα κάτω και έχουν επιβάλλει τους δικούς τους ρυθμούς που δεν έχουν καμία σχέση με ότι συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα.

"Χαίρομαι" που αντέχει ακόμα η χώρα μας και έχει υπαλλήλους δύο ταχυτήτων αλλά δεν αντέχει η τσέπη μου να πληρώνω φόρους γα υπηρεσίες που δεν μπορεί να μου προσφέρει ο δημόσιος  τομέας που παράγει το ίδιο αποτέλεσμα με τετραπλάσιο προσωπικό από ότι ο ιδιωτικός στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Καλό είναι λοιπόν ο κ. Ευσταθίου να χαϊδεύει τα αυτιά των εργαζομένων αλλά το θέμα δεν θα λυθεί και το αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος δημότης. Το αντιλαμβάνετε , και γνωρίζει πως αυτές οι πολιτικές απέτυχαν παταγωδώς σε όλα τα πρώην κομμουνιστικά κράτη όπου τα πάντα και την καθαριότητα την είχε το κράτος.

Άλλωστε το μοντέλο το έχει εφαρμόσει ίδιο και απαράλλακτο η διοίκηση Αναγνώστου στην οποία μετείχε ο κ. Τάσος Ευσταθίου και προκοπή δεν είδαμε. Τις καλές εποχές που είχαμε και υπαλλήλους περισσότερους και που οι αμοιβές για τους συμβασιούχους ήταν καλύτερες.

Για ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας φυσικά και δεν μίλησε ο κ. Ευσταθίου αφού καμία σχέση δεν έχει με πρακτικές που εφαρμόζονται στα περισσότερα φιλελεύθερα κράτη της Ε.Ε , βλέπετε θεωρεί πως "αλιεύει" ψήφους από την αριστερά με τέτοιες "καινοφανείς" απόψεις που δεν θα τις ξεστόμιζε  κανένας πολιτικός που θέλει να δώσει λύση στο  πρόβλημα. Και αυτός το ξέρει απλώς θέλει με συνταγές αποτυχημένες αντί να μας πάει μπροστά να μας γυρίσει πίσω ή να μας κρατήσει ομήρους των διάφορων συνδικαλιστών της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΠΑΜΕ.

Εάν δεν υπήρχε η μονιμότητα των δημοτικών υπαλλήλων ,και εάν δέχονταν να αξιολογείται η εργασία τους δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αυτή την δουλειά να την έκαναν δημοτικοί υπάλληλοι. Αλλά κάτι τέτοιο δεν το δέχονται εκείνοι. Θέλουν να παραμένουν μέχρι την σύνταξή τους και εμείς να ζούμε σε μια βρώμικη πόλη. Θέλω ειλικρινά να βγάλουν μια ανακοίνωση και να μας πουν η πόλη μας για να είναι καθαρή πόσους υπαλλήλους χρειάζεται.  Να πούμε στον κόσμο και να αποφασίσει αυτός εάν είναι διατεθειμένος να πληρώσει το κόστος. Γιατί τέλη καθαριότητας πληρώνουμε αλλά καθαρή πόλη δεν έχουμε. Η μόνη λύση, να παράγουμε λιγότερα σκουπίδια εμείς ή να τα μαζεύουμε μόνοι μας!!!

Το πράγμα με την καθαριότητα εάν θέλει να το λύσει κάποιος άμεσα πρέπει να δώσει την δομή σε ιδιώτη. Θα μας στοιχίζει 10 φορές λιγότερο και θα είναι οι κάτοικοι ευχαριστημένοι. Συγγνώμη που το λέμε αλλά είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ που γνωρίζουν ακόμα και οι εργαζόμενοι στο δήμο.

Γιατί ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν για να καλύψουν και αυτούς που κάθονται!!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΙΠΟΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.......ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ ....ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΟΛΟ.