ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το 1922 ο Αλέξιος Νάστος έδωσε 9.500 χρυσές λίρες για να αγοράσει 15.000 στρέμματα στην Ηλιούπολη

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Το 1922 ο Αλέξιος Νάστος έδωσε 9.500 χρυσές λίρες για να αγοράσει 15.000 στρέμματα στην Ηλιούπολη

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ 
Δεκάδες φορές έχουμε αναφερθεί στο θέμα αλλά οι κατσαπλιάδες το βιολί τους. Επιμένουν και χαρακτηρίζουν "αγώνες" τις καταπατήσεις που έκανε μια μικρή ομάδα κομμουνιστών της πόλης μας σε ιδιοκτησίες που είχαν αγοραστεί από τον Αλέξιο Νάστο.
"Αγώνες" που είχαν σαν στόχο την κατάληψη της εξουσίας από τον κομμουνιστή Δήμαρχο Δ. Κιντή που θέλησε να επιβάλλει πρακτικές κατσαπλιάδων όταν οι κληρονόμοι Νάστου που έχουν πουλήσει στους περισσότερους που κατοικούν σε αυτή την πόλη θεώρησαν πως η Ελλάδα είναι ένα δυτικό κράτος όπου προστατεύεται η ιδιωτική περιουσία. Με τα συμβόλαια που είχε στην κατοχή  του ο Αλέξιος Νάστος ήταν ικανός να πείσει ακόμα και αυτούς που ακόμα μένουν σε ακίνητα που έχουν αποκτήσει από χρησικτησία όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως είχε να κάνει με καταλήψεις μπαχαλάκηδων που θα πετύχαιναν με μια πολιτική απόφαση να εγγραφούν ως δημόσια ακίνητα που ανήκαν σε ιδιώτη.

Το κράτος άλλαξε και αυτό αρνούνται να το καταλάβουν όσοι και σήμερα θεωρούν πως άμα βάλεις μια ταμπέλα σε ένα ακίνητο θα γίνει μετά από κάποια χρόνια δικό σου. Διαβάζοντας την Ιστορία της πόλης εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως μόνο η Ελλαδική Εκκλησία έχει στην κατοχή της οικόπεδα με τίτλους ανάλογους με αυτούς που είχε και ο μακαρίτης ο Νάστος , όμως ήξεραν που χτυπούσαν όσοι θέλησαν να αδικήσουν έναν δημότη ο οποίος ήταν βοσκός και έζησε όλη του την ζωή με τα πρόβατά του πάνω στον Υμηττό!!

Χαίρομαι ειλικρινά που υπάρχει Θεός και που έδωσε ΤΙΜΩΡΙΑ σε όσους παρανόμησαν μόνο για μικροκομματικά οφέλη και πέτυχαν να εξαπατήσουν δημότες που δεν είχαν ανεπτυγμένο το αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΥ και δεν σέβονταν κανέναν θεσμό μπροστά στο προσωπικό τους όφελος.

Το ότι κάποιοι θεωρούν πως οι νέες και οι νέοι μας δεν θα μάθουν τι συνέβη αλλά θα ακούνε τις ηλίθιες αναφορές για τάχα "αγώνες" που έφεραν αποτέλεσμα είναι κάτι το οποίο δεν θα αφήσουμε ως ιστολόγιο να συμβεί.

Κόντρα σε όσους ψευδόμενοι και προσωπικά ωφελημένοι σας παριστάνουν ακόμα τους "επαναστάτες" και ζητούν και άλλες καταλήψεις υπέρ τους να τους πληροφορήσουμε πως όπως και την δεκαετία του 1980 έτσι και σήμερα η πλειοψηφία των δημοτών μας ήταν αντίθετη με το "έγκλημα" που διέπραξαν.

Καλούμε μάλιστα την ΕΤΑΔ να απαιτήσει άμεσα όλα τα χρήματα για τις παράνομες χρήσεις που έκαναν οι δήμαρχοι επί δεκαετίες σε ακίνητα που δεν τους ανήκαν.

Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε σοβαρά πως θα κυκλοφορούν ελεύθεροι δήμαρχοι που παρανόμησαν για προσωπικό τους όφελος και παρατάξεις που χτίστηκαν και ανδρώθηκαν καταπατώντας ξένες περιουσίες.

Καλούμε δε τους κληρονόμους Νάστους να καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί το "έγκλημα" που διέπραξαν ελάχιστοι εκ των δημοτών μας , δεν μπορεί και δεν πρέπει να βαραίνει για πάντα τους κατοίκους αυτής της πόλης.

Δεν θέλουμε να δούμε ξένους ιδιοκτήτες σε ακίνητα τα οποία καταπάτησε μια συμμορία και δεν βλέπουμε τον λόγο όσοι συνέργησαν σε αυτή την ξεδιαντροπιά να μας κάνουν και μαθήματα σεβασμού της περιουσίας

Καταπατητές μπορούμε να γίνουμε όλοι και στο δρόμο που χάραξε ο Κιντής είναι και η υποψήφια του Βαλασόπουλου αλλά ατυχώς για αυτήν η Ελλάδα έχει αλλάξει!!

Και σήμερα οι καταπατητές και οι μπαχαλάκηδες δεν είναι λαϊκοί αγωνιστές αλλά ΠΟΙΝΙΚΟΙ που η θέση τους είναι στην φυλακή.

Αρκετά κλέψατε , αρκετά φάγατε, αρκετά αξιώματα πήρατε επειδή πουλήσατε "επανάσταση" το παραμύθι σας είχε άσχημο τέλος.

Γιατί ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη και ο Αλέξιος Νάστος ο μεγάλος αυτός "τσιφλικάς" που βέβαια δεν είχε ποτέ στην κατοχή του περισσότερα ακίνητα από ότι άλλοι γνωστοί επιχειρηματίες που έχουν διυλιστηρια χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας από χρησικτησία, βρέθηκε να καθυβρίζετε από κάποιους που θεωρούν πως η επανάσταση του 1821 ήταν ταξική!!!

Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί η ΕΤΑΔ έχει όλους τους σχετικούς φακέλους για τα 94 ακίνητα και γνωρίζει πολύ καλά πως δόθηκαν σε αυτούς με ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση και από μία ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που δεν αρμόζει σε αστικό κράτος.

Με πολιτική απόφαση μπορούν τα ακίνητα να δοθούν και στον δήμο αλλά δεν ξέρουμε ποιος πολιτικός θα ήθελε να καταλήξει ΦΥΛΑΚΗ γιατί η Ελλάδα άλλαξε και η Ε.Ε δεν μπορεί να έχει στις τάξεις της χώρες που παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και καταπατούν ιδιωτικές περιουσίες.

Εύχομαι σε όλους όσους υποστηρίζουν αυτή την αθλιότητα που έγινε το Κράτος να τους πάρει δική τους περιουσία.
Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: