ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αξίζει την ψήφο σας γιατί έχει δεχθεί τόνους "λάσπης" από φασίστες

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Αξίζει την ψήφο σας γιατί έχει δεχθεί τόνους "λάσπης" από φασίστες

Η χειρότερη μορφή φασισμού είναι η "λάσπη" και στην πόλη μας δυστυχώς ο φασισμός με αυτή την μορφή έχει πολλές εκφάνσεις και χιλιάδες οπαδούς.
Γιατί μπορεί να ασκείς σκληρή κριτική αλλά δεν μπορείς να σπιλώνεις συνειδήσεις επειδή δεν σου αρέσει η φάτσα κάποιου ή επειδή είσαι εσύ  ανίκανος και ο άλλος ικανός. Και στην περίπτωση του Άγγελου Δημητρόπουλου η "ταλαιπωρία" του από τις φασιστικές επιθέσεις ξεκίνησε με την ενασχόλησή του με τα κοινά της πόλης.

Λόγο αυτών των επιθέσεων "ψάχτηκε" δημοσιογραφικά και βγήκε "διαμάντι" για να πικάρουμε και όσους θεωρούν "ρεπορτάζ" και "καταγγελία" όσα αντλούν από το αναρτημένο στο διαδίκτυο βιογραφικό του. Έχει επιχείρηση με κοσμήματα , δεν πρέπει εάν δεν είχε πως συντηρείται και πάει λέγοντας.

Γιατί άμα θες να τα βάλεις με κάποιον και να τον συκοφαντήσεις βρίσκεις να γράψεις ότι ανοησία θέλεις. Ακόμα και τώρα που οι λασπολόγοι "σίγησαν" εξακολουθούν και έχουν τις εμμονές τους με έναν ικανό νέο άνθρωπο που σε όσες θέσεις τον τοποθέτησε ο δήμαρχος δεν τον εξέθεσε.


Βγαίνει δημοτικός σύμβουλος από το 2010 και τέσσερα χρόνια μετά μετά την επανεκλογή του ορίστηκε Αντιδήμαρχος Οικονομικών , Ηλεκρονικής Διακυβέρνησης , Διαφάνειας και ΚΕΠ. Στο διάστημα που ήταν δεν άφησε καμία δική μας ανάρτηση που να μην απαντήσει. Βλέπετε δεν είχε να φοβηθεί τίποτα και το κυριότερο σέβονταν όχι προσωπικά εμένα αλλά όσους μας διαβάζουν και κυρίως τους συμπολίτες μας που τον τίμησαν με την ψήφο τους.


Πέρασε και από άλλες θέσεις και ακολούθησε την ίδια τακτική. Οι διάδοχοί του ακολούθησαν δυστυχώς άλλη και εμείς δεν μπορούμε να μην το επισημάνουμε αφού σε λίγες μέρες οι πολίτες μας θα κληθούν να ψηφίσουν τους νέους δημοτικούς συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο.

Και ο Άγγελος  Δημητρόπουλος αξίζει να είναι στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις ιδεολογικές μας διαφορές ο Άγγελος Δημητρόπουλος είναι υπέρ της διαφάνειας και της εξοικονόμησης πόρων από την χρήση των εργαλείων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και αυτό είναι ΘΕΣΗ του αναρτημένη την οποία ακολουθεί πιστά και χωρίς παρεκκλίσεις σε κάθε θέση ευθύνης που αναλαμβάνει.

Μπαίνει λοιπόν με το "σπαθί" του στα μεμονωμένα άτομα που στηρίζουμε εμείς για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και καλούμε όσους θα ψηφίσουν εκ νέου την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του Βασίλη Βαλασόπουλου να τον "σταυρώσουν" γιατί το αξίζει. Και το αξίζει γιατί κοντά δέκα χρόνια τώρα "σταυρώνετε" διαδικτυακά από τους συκοφάντες του που του προσάπτουν πράγματα που δεν τον αγγίζουν. Όμως επειδή πολλοί συμπολίτες μας είναι αφελείς εμείς νιώθουμε υποχρέωσή μας να γράψουμε κάτι θετικό για αυτόν. Γιατί δυστυχώς διαπίστωσα από άνθρωπο πολύ κοντινό μου πως η "λάσπη" που κατά καιρούς εκτοξεύεται έχει κάνει ζημιά. Με έψεξε λοιπόν γιατί αφιερώνω χώρο σε κάποιον πολιτικό μου αντίπαλο. Και του απάντησα πως απέναντι στον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε συμμάχους αφού εάν αυτός επικρατήσει εμείς δεν θα υπάρχουμε. 

Άλλωστε όπως του εξήγησα στον τοίχο του Άγγελου Δημητρόπουλου δεν θα δούμε ύμνους στην χούντα των συνταγματαρχών , ούτε ύμνους στον μεγάλο ηγέτη Νικολά Μαδούρο θα δούμε δημοκρατική άποψη και καταδίκη κάθε άδικης επίθεσης που δεχόμαστε από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την δημοσιογραφική κριτική ως στοχοποίηση.

 

Γιατί ο Άγγελος θα απαντήσει σε όσα του καταμαρτυρούμε για τον τομέα ευθύνης του, ενώ κάποιοι άλλοι μας αποκαλούν παρακρατικούς επειδή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να καταδικάσουν φιλοχουντικές συμπεριφορές υποψηφίων τους.

Γιατί τελικά αγαπητοί συνδημότες όλα είναι θέμα Δημοκρατίας και Πολιτισμού και δεν μπορεί να πείσεις παρά μόνο ψεκασμένους πως μπορούν να σε σώσουν αυτοί που δεν απαντάνε στα απλά και τα εύκολα. Αυτοί που θεωρούν "έγκλημα" να παραδεχτούν το λάθος τους και κυρίως όσοι ενοχλούνται από τα σκουπίδια και τις λακκούβες αλλά όχι από όσους πανηγυρίζουν και υμνούν μιλώντας επαινετικά για όσους έβαλαν την χώρα μας σε "γύψο". 

Αυτή την δημοσιογραφία κάνουν , έτσι νομίζουν πως θα κερδίσουν θέσεις και αξιώματα και για αυτό θα συνεχίσουν να μας συκοφαντούν. Χωρίς στοιχεία και αποδείξεις και ακολουθώντας την ΣΙΩΠΗ σε όσα με στοιχεία τους καταμαρτυρούμε. 

Για αυτό συναγωνιστή που με στεναχώρησες χθες άσε με εμένα να γράφω  για τον Άγγελο Δημητρόπουλο γιατί αυτός δεν θα ασχοληθεί με το πως θα προσπαθήσει να απαξιώσει την κριτική μου αλλά θα απαντήσει. Θα απαντήσει με στοιχεία και όχι με θεωρίες συνωμοσίας. Και θα απαντήσει γιατί είναι καθαρός και δεν κρύβεται. Θα παραδεχθεί το λάθος του εάν έχει κάνει και δεν θα μπει στην λογική της σιωπής που και αυτοί που την ακολουθούν δεν θα τους ωφελήσει.

Και φυσικά όταν δεχόταν τα απανωτά χτυπήματα ο Άγγελος Δημητρόπουλος  δεν βγήκε κανείς "δημοκράτης" να πει: Μα  τι λέτε ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Τον άφησαν για λόγους μικροπολιτικής να το παλεύει μόνος του μέχρι που ήρθε η σειρά τους.

Γιατί καλές οι "λυκοφιλίες" με τους δήθεν συναγωνιστές αλλά η ειλικρινής σχέση με τον πολιτικό αντίπαλο και η συνεργασία σε βασικά θέματα πολύ καλύτερη.

Άλλωστε με την απλή αναλογική που ψήφισε η κυβέρνηση τέτοιες συνεργασίες θα είναι η αυριανή καθημερινότητά μας στη διοίκηση του δήμου. Γι΄αυτό και είναι καλό από τώρα να ξέρουμε με ποιους μπορούμε να συννενοηθούμε και με ποιους όχι.

Τελειώνοντας να σας αναφέρω απλά πως την Τετάρτη 15 του μήνα όπως θα δείτε παρακάτω ο Άγγελος πραγματοποιεί την κεντρική  προεκλογική του ομιλία . Τιμήστε τον με την παρουσία σας γιατί και αυτός τίμησε την ψήφο που του δώσατε έμεινε πιστός στην παράταξη που τον εξέλεξε και δεν θέλησε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη  με ξένες πλάτες. 







Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: