ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σιωπούν γιατί φοβούνται την συνέχεια - Δημοτικές παρατάξεις που βγάζουν ανακοίνωση για το debate αλλά όχι για τους εχθρούς της Δημοκρατίας μας τι να τις κάνεις;

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Σιωπούν γιατί φοβούνται την συνέχεια - Δημοτικές παρατάξεις που βγάζουν ανακοίνωση για το debate αλλά όχι για τους εχθρούς της Δημοκρατίας μας τι να τις κάνεις;


Περήφανος για το φιλοχουντικό παρελθόν του ο υποψήφιος Τάσος Ευσταθίου αρνείται να διαγράψει από το ψηφοδέλτιό του τους δύο υποψηφίους του που έγραψαν φόρα παρτίδα στους τοίχους τους στο facebook  επαίνους για τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και την χούντα των συνταγματαρχών. 




Η "δημοκρατική" του ευαισθησία δεν του επιβάλλει διαγραφές αφού και ο ίδιος τα ίδια πιστεύει. Άλλωστε ως καλός μαθητής του δοτού δημάρχου της πόλης μας Κώστα Δελλαπόρτα γνωρίζει πως δεν απαντάς σε θέματα δημοκρατίας αφού δεν σε αφορούν! 

Όπως δεν απάντησε ποτέ και εκείνος στα αγωνιώδη γιατί. Γιατί στήριξε όσους κατέλυσαν την δημοκρατία μας; Γιατί φέσωσε τον δήμο με δισ. δραχμές; Γιατί επέμενε να κατεβαίνει για υποψήφιος παρόλο που η ΝΔ δεν επιθυμούσε να τον έχει στις τάξεις της; Γιατί πήγε κόντρα στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ 


Για το λόγο αυτό και οι σχέσεις του με τους σταλινοφασίστες της Λαϊκής Συσπείρωσης άριστη. Όπως είδαμε καμία παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για να καταδικάσει το γεγονός. 

Οι δημοκρατικές ευαισθησίες της πόλης ευτυχώς όμως υπάρχουν και δεν έχουμε σταματήσει να λαμβάνουμε μηνύματα για να συνεχίσουμε να ξεμπροστιάζουμε τα απολειφάδια της χούντας και τους συνοδοιπόρους τους. Μαζί με αυτούς και την υποκρισία της αριστεράς αλλά και των υπολοίπων παρατάξεων που δεν πήραν θέση. 

Και δεν παίρνουν θέση γιατί δεν ξέρουν που θα κάτσει η μπίλια και τη συνεργασία θα έχουν. Λες και το 8% της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου είναι ικανό να στηρίξει την αυριανή διοίκηση. 

Περίεργο είναι και πως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δει το θέμα. Θα το δει πρώτα η Κουμουνδούρου και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν όπως και το 2014. 

Αλλά καλύτερα που δεν απάντησαν και δεν αντέδρασαν και οι άλλοι. Έτσι νιώθουμε περισσότερο ελεύθεροι στο να προχωρήσουμε το ρεπορτάζ μας. Άλλωστε έχουμε ακόμα 14 μέρες για τις εκλογές και ο κόσμος μας τροφοδοτεί καθημερινά με πλούσιο υλικό για όλους. 

Υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους με παρελθόν αλλά όχι μέλλον ....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: