ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τελικά η διαφάνεια δεν νοιάζει μόνο όποιον δεν την έχει καν στο μυαλό του και στην πόλη μας είναι πολλοί!!!!!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Τελικά η διαφάνεια δεν νοιάζει μόνο όποιον δεν την έχει καν στο μυαλό του και στην πόλη μας είναι πολλοί!!!!!

Επιστροφή στο παρελθόν με τον "Βρούτο" της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" για επικεφαλή

Θα είχαμε ολοκληρώσει ήδη τις προτάσεις μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές εάν δεν ψάχναμε τόσο πολύ τα βιογραφικά και κυρίως τις αναρτήσεις και την κοινωνική δραστηριότητα όσων τελικά θα σας προτείνουμε. Γιατί μετά τα κρούσματα στον συνδυασμό του Τάσου Ευσταθίου (έχουμε και συνέχεια) το να σας προτείνουμε και εμείς κάποιους που δεν θα τιμήσουν την ψήφο σας πάει πολύ. Γιατί εμείς δεν στηρίζουμε Ιδέες ανάλογα εάν έχουμε ή όχι καρέκλα. Βλέπουμε διαβάζουμε και κυρίως δημοσιεύουμε ελάχιστα από όσα γνωρίζουμε.



Φιλική συμβουλή στο μέλλον να επιλέγεις με περισσότερη σκέψη τους συνεργάτες σου
Το κάνουμε για να μην θεωρηθούμε πως θέλουμε να δυναμιτίσουμε και άλλο μια εκλογική διαδικασία που οδηγεί και μπορούμε να σας το πούμε από σήμερα με βεβαιότητα μια νέα υποψηφιότητα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

 Για τον λόγο αυτό και καμία "δημοκρατική" δημοτική παράταξη της πόλης μας δεν καταδίκασε με ανακοίνωσή της το σοβαρό θέμα με τους δύο φιλοχουντικούς υποψηφίους του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , ούτε βέβαια τις απαράδεκτες πρακτικές του επικεφαλής της παράταξης που κρυπτόμενος νομίζει πως θα γλιτώσει από το ρεπορτάζ μας.

Και σε αυτά τα θέματα οι απαντήσεις και το ξεκαθάρισμα ήταν εύκολο. Αρκούσε μία συγγνώμη για το παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο αυτοκίνητο και δύο διαγραφές υποψηφίων. 

Δεν το έκανε γιατί προφανώς νομίζει πως οι αναρτήσεις μας είναι "αόρατες" και πως ο κόσμος δεν μας εμπιστεύεται. Οι δημοτικές παρατάξεις σιώπησαν γιατί δεν γνωρίζουν τι ισορροπίες θα βγάλουν οι κάλπες και με ποιους θα συνεργαστούν στο μέλλον. Τόσο λίγες προσπαθούν  (θα δείτε και οπτικό υλικό τις επόμενες μέρες) να συνεργαστούν ακόμα και με οπαδούς του Γεώργιου Παπαδόπουλου αρκεί να εξασφαλίσουν μία καρέκλα.

Κατά βάθος τους ενοχλεί που κάνουμε ρεπορτάζ και είναι πιο πιθανό στο μέλλον να καταδικάσουν εμάς με ανακοινώσεις τους παρά τους διεφθαρμένους ή τους λάτρεις απολυταρχικών καθεστώτων.

Άλλωστε μέχρι και πρωθυπουργός μπορεί να γίνει εάν είσαι θαυμαστής τέτοιων καταστάσεων. Το έδειξε η Ιστορία του Τόπου μας το ζουν και άλλοι λαοί και θα το ζήσουν και πάλι στο μέλλον.

Γιατί όποιος δεν ξέρει την Ιστορία του  θα την ζήσει και πάλι ως φάρσα. Πριν λοιπόν πάμε στο επόμενο επίπεδο του ρεπορτάζ μας όλοι αναρωτιούνται που θα καταλήξουμε αφού δεν μπορούν  να αντιληφθούν πως υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα και στην δική μας πόλη που πάνε κόντρα στο προσωπικά τους συμφέροντα.

Είναι ελάχιστοι και δεν μπορούν να μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Και όλοι αυτοί δεν είναι στο περιθώριο όπως κάποτε και θα φανεί στη σύνθεση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου όταν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα έχουν ένα μικρό πρόβλημα από  τις ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών τους συμβούλων. Γιατί όπως θα έχει πλέον αντιληφθεί και ο νυν δήμαρχος όλοι έχουν ένα τίμημα και η απλή αναλογική ήρθε για να διαλύσει πλήρως δημοτικές παρατάξεις χωρίς ιδεολογική συνοχή.

Γιατί η συνοχή της καρέκλας σε κάνει υποψήφιο εκεί που σου προτείνουν καλύτερη!!

Και στην πόλη μας μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση έχει συνοχή για αυτό και θα πάει καλά και στις προσεχείς εκλογές. Γιατί άμα ως διοίκηση δεν πολεμάς τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους τότε έρχεται η ώρα που αυτός σε πνίγει.

Έτσι τα Μουσεία τους και οι αντιστασιακοί τους ήδη ετοιμάζουν τις πλακέτες για τον επόμενο δήμαρχο. Που ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών είχε την δυνατότητα να υπογράφει χρηματοδοτήσεις σε σωματεία με ανύπαρκτο έργο.

Δημοτική Περιουσία και Γιώργος Χατζηδάκης είναι ικανά να ανατρέψουν την παρούσα διοίκηση. .

Γιατί τα συμφέροντα είναι μεγάλα και οι υποψήφιοι που πραγματικά έχουν γνώση για το τι τους γίνεται ελάχιστοι.

Έτσι αυτός που συνομιλούσε με τους Νασταίους θα γίνει ο ΤΙΜΗΤΗΣ και ο εκφραστής της προάσπισης της Δημόσιας Περιουσίας που μαζί με τους Μακεδονομάχους της φακής θα μας σώσουν από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ,  και ο "απερχόμενος" (βιάζεστε πολλοί κάποιοι υπάρχει χρόνος) θα στέλνει επιστολές στην ΕΤΑΔ αφού υπηρέτησε μια "γραμμή" που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στο να δικαιωθούν οι ελάχιστοι (σαν και εμένα) που πιστεύουν στην ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!

Γιατί ο Χατζηδάκης εκμεταλλεύτηκε την τυφλή εμπιστοσύνη που του έδειξε ο νυν  δήμαρχος και έκανε τα δικά του "παιχνίδια" με το χθες αυτής της πόλης. Και το χθες αλώβητο από την διοίκηση Αναγνώστου που το διαδέχθηκε επιστρέφει εκ νέου για να πουλήσει τάχα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , μα είναι για να γελάς και να κλαις συνάμα.

Και στο δίδυμο Βαλασόπουλου - Χατζηδάκη υπάρχουν τα δεξιά δεκανίκια που θα στηρίξουν την δήθεν μεγάλη ανατροπή!!

Μπορεί να αλλάξει το σκηνικό; Ρητορική η ερώτηση γιατί δεν συμμετέχω στα επιτελεία των συνδυασμών για να ξέρω τι ετοιμάζουν.

Την γνώμη μου θα πω μόνο και αυτή είναι πως τα πάντα αλλάζουν. 

Αυτό που δεν αλλάζει και σας το υπογράφω από τώρα είναι πως η επόμενη διοίκηση λόγο απλής αναλογικής και δικής σας "ευθύνης" αφού δεν δίνεται ισχυρή πλειοψηφία σε κανέναν (Σε ποιο να δώσω βρε Σταύρο όλοι για την πάρτη τους είναι έτσι μου λέτε στον δρόμο) θα είναι πολύ χειρότερη από την τωρινή.

Και επειδή εμείς εδώ λέμε αλήθειες με στοιχεία καθίστε να δείτε τι ¨ωραία" θα είναι η επόμενη μέρα στην πόλη μας. Ιδίως εάν οι περισσότεροι προτιμήσουν την αποχή και δεν πάνε να ψηφίσουν το λιγότερο κακό.

Γιατί όπως λέει και το ΚΚΕ έχουμε πολλές απόψεις αλλά μία πολιτική και αυτή είναι λανθασμένη!! Μην νομίζετε βέβαια πως θεωρούμε σωστή την πολιτική του ΚΚΕ αλλά σε αυτόν τον δήμο η πολιτική του συνεχίζεται από όλες τις δημοτικές διοικήσεις που ακολούθησαν τον Κιντή.

 Όλα στον δήμο, καμία συνεργασία με ιδιώτες, παραμύθια για την δημόσια περιουσία, και συνεργασία με τους χουντικούς αρκεί να κρατάνε οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ τα προνόμια που έχουν και σήμερα μετά από τόσα μνημόνια. Και επειδή προεκλογική περίοδο χωρίς "χτύπημα" στο ΚΚΕ δεν γίνεται μείνετε συντονισμένοι. Η Αγία Μαρίνα περιοχή που μένω και οι κάτοικοί της πρέπει να αναρωτηθούν ποιος έκανε τα πιο πολλά έργα στην περιοχή και να θυμηθούν μέχρι πότε είχαν βόθρους!!!!

ΥΓ: Σηκωθείτε από τους καναπέδες "ρεμάλια" γιατί σας βαρέθηκα όλο "επαναστάσεις" κάνετε και όλο μετά μουντζώνετε τους εαυτούς σας .Με μικρότερη αποχή είναι πολύ δυσκολότερο ένας άχρηστος να γίνει δήμαρχος. Όσοι λοιπόν αγαπάτε αυτή την πόλη κάντε το όπως το 2014 που το 65% ψήφισε και ακόμα παραπάνω να πάτε τώρα. Αλλιώς θα βρίζετε μόνοι σας γιατί εγώ σας έχω ήδη προειδοποιήσει και δεν έχω ούτε την θέληση αλλά ούτε την υγεία για νέα παιδέματα......

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: