ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Λαγέ" του Τάσου ανύπαρκτε "Χάρη Δομάζο" εμείς εκθέτουμε το ανήλικο ή ο παππούς του;

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

"Λαγέ" του Τάσου ανύπαρκτε "Χάρη Δομάζο" εμείς εκθέτουμε το ανήλικο ή ο παππούς του;


Η ανάρτηση είναι δημόσια στο facebook την έχει ανεβάσει ο υποψήφιος του Τάσου Ευσταθίου Ευάγγελος Λιακόπουλος και την έχουν δει όσοι είναι μέλη του facebook αφού το προφίλ του είναι ανοιχτό!!!



Όταν όμως ο δημοσιογράφος δημοσιοποιεί το θέμα σύμφωνα με τον "λαγό" του Τάσου Ευσταθίου εκθέτει το ανήλικο σε κίνδυνο!!! Από ποιους άραγε από τους παρακρατικούς που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη!! Άντε να παραδεχτούμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε επεξεργασία αλλά θα μας έλεγαν πως αλλοιώσαμε την ανάρτηση. Όπως μας έλεγαν για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του Τάσου πάνω στο πεζοδρόμιο. Όπως θα μας πουν και για τα επόμενα που θα βγάλουμε και που δυστυχώς θα εκθέσουν και κάποιον που εκτιμούμε πολύ αλλά......


Και επειδή ενημερώθηκα πως κάποιος γράφει για δήθεν ποινικό μου αδίκημα ,  επικοινώνησα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ω του θαύματος ο fake λογαριασμός του Χάρη Δομάζου  ανήκει σε κινητό πολύ γνωστού μας προσώπου.

Κοιτάξτε να δείτε που ο Δομάζος θα σιγήσει όπως σίγησαν οι οπαδοί του "Μεσσία" της πόλης μας.

Εμείς αφού σας παρουσιάσαμε το θέμα θα αντικαταστήσουμε την πάνω φωτογραφία με την επεξεργασία και μαυρισμένα τα πρόσωπα των δύο ενήλικων και φυσικά του ανήλικου . Αφού ζητήσουμε συγγνώμη μόνο από την μαμά του φυσικά γιατί το ίδιο έτσι και αλλιώς δεν κατάλαβε γιατί  έγινε ανάρτηση . Εάν ο κ. Λιακόπουλος ήθελε θα μας είχε ενημερώσει νωρίτερα. Άλλωστε η ανάρτησή του ήταν ατυχής για τον ίδιο που είναι ενεργό μέλος της ενορίας της Αγίας Μαρίνας και δεν ξέρουμε γιατί ο ίδιος που δεν υπηρέτησε την χούντα (μπήκε στην Αστυνομία Πόλεων τέσσερα χρόνια μετά την πτώση της) θυμήθηκε να την υπερασπίσει δημόσια ενώ περιμένει να εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες.

Σεβόμενοι λοιπόν την εγγονή του αλλά και τον ίδιο για την μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο της ΝΔ. Θα αντικαταστήσουμε με την παρακάτω εικόνα την απαράδεκτη ανάρτησή του.


Αναμένουμε τώρα τον "λαγό" του Τάσου Ευσταθίου που αντί να μπει στον κόπο να μας αποκαλύψει το "ατόπημά" μας, θα ήταν  καλύτερα να μας αποκαλύψει την ταυτότητα του και να αποσύρει άμεσα την υποψήφιότητά του!!!

Άλλωστε εάν δεν το κάνει αυτός θα το κάνουμε προεκλογικά εμείς.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: