ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αγαπητοί αναγνώστες μας δεν μπορούμε στο παρά πέντε να δημοσιεύουμε χωρίς διασταύρωση στοιχεία

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Αγαπητοί αναγνώστες μας δεν μπορούμε στο παρά πέντε να δημοσιεύουμε χωρίς διασταύρωση στοιχεία

Αφού ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για τις φωτογραφίες και το υλικό που μας στέλνουν να τονίσουμε πως πριν ανέβει κάτι έχει πρώτα την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου Σταύρου Μαρίνη και αυτό σημαίνει πως όλες οι καταγγελίες πλέον πριν ανέβουν ελέγχονται όσο χρειαστεί για να υπάρχει η απόλυτη σιγουριά πως δεν θα εκτεθούμε.
Το αμάξι του Τάσου Ευσταθίου ήταν για εμάς μια μέτρια καταγγελία και φυσικά θεωρούμε την σιωπή του παραδοχή του λάθους του. Για εμάς αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν όταν εσείς σε λίγες μέρες επιλέξετε δημοτικούς συμβούλους που λένε ΝΑΙ σε όλα και δεν ενημερώνονται για τίποτα.

Είδαμε τα ψηφοδέλτια και βρήκαμε αρκετούς ικανούς αλλά περισσότερους ανίκανους για να εκπροσωπήσουν σε ένα δημοτικό συμβούλιο μια πόλη. Αυτή είναι η δική μας γνώμη εσείς όπως πάντα επιλέγετε και δυστυχώς οι καλές επιλογές σας είναι περιορισμένες.

Να ξέρετε πως ότι στέλνετε το ψάχνουμε πριν ανέβει και έτσι μην πιστεύετε πως θα μπούμε στον πειρασμό για μερικά κλικ να ανεβάσουμε κάτι που δεν ισχύει.

Από αύριο θα προσπαθήσουμε να σας υποδείξουμε και να σας κάνουμε πλύση εγκεφάλου μέχρι τις εκλογές να ψηφίσετε όχι με βάση το δικό σας ατομικό συμφέρον αλλά με βάση τις καλύτερες επιλογές για ένα δημοτικό συμβούλιο που θα αναγκάσει τον επόμενο δήμαρχο να ενδιαφερθεί και να λύσει επιτέλους όσα μας ταλανίζουν δεκαετίες.

Με γνώμονα το τι είναι καλύτερο για τους περισσότερους και το πως θα αποφύγουμε νέες χρεοκοπίες θα πορευθούμε στις επιλογές μας. Το ότι είναι κάποιος καλός δεν σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να προσφέρει.

Δεν θα μπούμε σε "διαμελισμό" υποψηφίων προεκλογικά αφού θα κρίνουμε συνολικά τις παρατάξεις και το τι μπορούν να προσφέρουν την επόμενη μέρα για την πόλη μας. Σε εμάς δεν αρέσουν οι δοκιμές και θα είμαστε συντηρητικοί στο να δοκιμάσουμε συνταγές που δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά στον κόσμο.

Το λέμε γιατί κάποιοι υποψήφιοι θεωρούν πως όλα υλοποιούνται και δεν δίνουν καμία βάση στην υλοποίηση των έργων παρά στις εξαγγελίες.

Τέλος να τονίσουμε πως διαθέτουμε πλήρη ελευθερία κινήσεων και δεν χρωστάμε χάρη σε κανέναν.

Οι φωτογραφίες σπιτιών που στέλνετε δεν είναι για εμάς παρά η αρχή ενός ρεπορτάζ που μπορεί να διαρκέσει και μήνες. Το ότι μπαίνει κάποιος σε ένα σπίτι με πισίνα δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και δικό του.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τοπικό τμήμα της πόλης για την ενημέρωση που μας παρέχει για ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών μας και έχουν να κάνουν με την ασφάλειά τους.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: