ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το γέμισε η Δούρου το Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Το γέμισε η Δούρου το Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης

Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ - ΟΛΟΙ ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" - Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ; 


Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης μας ενημερώνει για την επιτυχία της εκδήλωσης της κ. Ρένας Δούρου στο Θέατρο του Δημαρχείου της πόλης μας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της, και δείχνει πως άμα έχεις την εξουσία διοργανώνεις επιτυχημένες εκδηλώσεις όταν όλα είναι εις βάρος σου.
Βάζουμε μόνο την φωτογραφία για να δείξουμε στους "μακεδονομάχους" της πόλης μας πως στην πολιτική χρειάζεται επιχειρήματα και όχι άναρθρες κραυγές άμα θες να πείσεις. Απέναντί σου έχεις και δημότες που δεν ενδιαφέρονται για το όνομα του γειτονικού κρατιδίου και πρέπει να τους πείσεις γιατί πρέπει να ενδιαφέρονται.

Με αφορισμούς , ευχέλαια και κυρίως χωρίς να αναπτύσσεις επιχειρήματα θα βλέπεις τέτοιες εικόνες. Όχι δεν φταίνε πάλι τα ΜΜΕ για ότι συμβαίνει. Άλλωστε εσείς φέρατε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αφού θεωρούσατε πως οι πουλημένοι πολιτικοί έφεραν τα μνημόνια και μας έφαγαν τα χρήματα!! Τώρα πάλι σας έπιασαν ξαφνικά οι ευαισθησίες σας για το όνομα λες και είσαστε εθνικιστές . 

Πατριώτες της δεκάρας είσαστε και μάλιστα είναι το τελευταίο καταφύγιό σας. Γιατί το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός. Όταν συμπορεύεστε με υπόδικους και ακολουθείτε όποιον σας πει πως δεν φταίτε εσείς για την χρεοκοπία και θα σας χαρίσει όλα τα χρέη , ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το αντίπαλο δέος στον δικό σας ψευτοπατριωτισμό. Δείτε λοιπόν την φωτογραφία και μην μας πρήζετε με τον ανέξοδο πατριωτισμό σας , άμα σας έκοβαν  τις συντάξεις θα ήσασταν όλοι στα κάγκελα με τον Τσίπρα. 

Άλλωστε και με σημερινή δημοσκόπηση από γνωστή εταιρεία ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ξεπερνάει με άνεση το 20% και αυτό γιατί οι ψεκασμένοι πιστεύουν ακόμα πως στα μνημόνια μας έβαλαν με δόλο οι "κακοί" ξένοι. Σε αυτή την δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται μόλις 6 μονάδες και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Συνεχίστε να πιστεύετε πράγματα αστήρικτα και ο επόμενος πρωθυπουργός που θα σχίσει τα μνημόνια θα είναι ο Μιχαλολιάκος. 

"Προδότες" όλοι πλην της Χρυσής Αυγής λοιπόν , του σταλινικού ΚΚΕ και βέβαια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Με τέτοιες αντιλήψεις όπως σας έχω ξαναγράψει και πάλι είσαστε μπολσεβίκοι με μαύρα ρούχα. Άλλωστε ο δυτικός κόσμος είναι για εσάς ένας μόνιμος μπελάς και όχι η μοναδική έξοδο σωτηρίας. Γιατί αγαπητοί δεν σας νοιάζει η Μακεδονία , ούτε η Ιστορία μας , σας νοιάζει που σας φτώχυνε και άλλο ο Αλέξης Τσίπρας αλλιώς θα τον ψηφίζατε και πάλι . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: