ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τσατσούλη: Έρχεται οικονομική "πανδημία"

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τσατσούλη: Έρχεται οικονομική "πανδημία"


 Ανισοκατανομή του πλούτου βλέπει η κ. Τσατσούλη και φυσικά κουβέντα για το τι συνέβαινε και συμβαίνει στα κράτη όπου επικρατεί ο κομμουνισμός. Ουδείς αντιδρά από τους δημοτικούς συμβούλους που την ακούνε  και αυτό είναι το λυπηρό! 

Και βέβαια συμφωνούμε πως έρχεται οικονομική καταστροφή όσο μένουν βουβοί όσοι ψηφίστηκαν για να αντιτίθενται στον κόκκινο φασισμό που απειλεί να μας κάνει και εμάς ένα κράτος- παρία όπως αυτά στα οποία κυβερνούν οι ομοϊδεάτες της κ. Τσατσούλη. 

Να μας πει η κ. Τσατσούλη για την τύχη των ΑμεΑ ,και των ηλικιωμένων στη Βόρεια Κορέα που πήγε στο δημοτικό συμβούλιο να μας το παίξει αλληλεγγύη στους φτωχούς. 

Αρκετά ποια με τους κόκκινους φασίστες που θα μας μιλήσουν για πολιτισμό, ποιοι ;  Οι απόγονοι όσων έσφαζαν τους Έλληνες Εθνικιστές με κονσερβοκούτια;

Αυτοί που ήθελαν να μας κάνουν  να πεινάμε όπως οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί επί κομμουνισμού ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο να μας μιλήσουν για ΗΘΙΚΗ ; 

Και εμείς θλιβόμαστε κ. Τσατσούλη που εν έτει 2020 υπάρχουν ακόμα οπαδοί κόκκινων δικτατόρων στο δήμο μας. 
 
Τα 425 ευρώ κ. Τσατσούλη δεν τα παίρνει ουδείς σε κομμουνιστικό κράτος, τι ήρθατε να μας πείτε για τον "κακό" καπιταλισμό; Άσε που ως δημόσιος υπάλληλος που ήσασταν δεν πήρατε ποτέ τα χρήματα που αναγκάσατε τους νέους και τις νέες μας να πάρουν αφού φυσικά οι δικές σας ιδεοληψίες βούλιαξαν  ιδεολογικά την χώρα. 

Αλλά με Αραμπατζή και Ευσταθίου ως κεντροδεξιούς "ηγέτες" προφανώς και θα  συνεχίσουμε να σας ακούμε (χωρίς αντίλογο να μας κουνάτε το δάχτυλο )  αφού ΜΟΝΟ  εμείς ως τοπικό ΜΜΕ σας πήγαμε από το 14% στο 9% στα 7 χρόνια που δρούμε διαδικτυακά και έως το 2023 θα σας πάμε στο 5% γιατί ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ θα μάθουν τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι κομμουνιστές στη χώρα μας. Και οι πάντες θα καταλάβουν πως επί 12 χρόνια που ασκούσατε διοίκηση στο δήμο μας δεν κάνατε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μεγάλο έργο. Μόνο διορισμούς και δήθεν αγώνες για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία. 

 Χάσαμε τα 2/3 της περιουσίας μας μέσα στην οικονομική κρίση εξαιτίας των ιδεοληψιών σας και φυσικά δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε πως όπου επικρατήσατε φέρατε ΜΟΝΟ ανελευθερία, πείνα και δυστυχία. 

Αλλά στο δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς δεν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι να σας απαντήσουν όπως σας αξίζει. Μην το παίζετε δημοκράτισσα ουδείς που πιστεύει στον κομμουνισμό είναι δημοκράτης. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: