ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Παναγιώτης Κόκλας : Όλοι μαζί μπορούμε πάνω από κόμματα και χρώματα

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Παναγιώτης Κόκλας : Όλοι μαζί μπορούμε πάνω από κόμματα και χρώματα



Την ώρα που ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κόκλας με το γνωστό σλόγκαν του, φαντάζεται ΟΡΘΩΣ  πως όλοι μαζί πρέπει να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας και έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων της ολιγομελής δημοτικής αστυνομίας, η "μπαχαλοποίηση" συνεχίστηκε και σήμερα με πολλά "φάλτσα" και "κοκορομαχίες" ανάμεσα κυρίως στον επικεφαλής της παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Ψυρρόπουλο και τους Αντιδημάρχους Αντζινά και Σεφτελή. 

Επειδή είμαστε τοπικό ΜΜΕ που παίρνει πάντα θέση δεν έχουμε αντιληφθεί τι διαφορετικό πρεσβεύουν οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι αφού τον άκρατο κρατισμό υπηρετούν ΟΛΟΙ τουλάχιστον στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μιλάνε για τους εργαζόμενους του δήμου λες και είναι "τοτέμ" αγνοώντας προφανώς πως όπως έχουμε πει πολλάκις φορές το αποτέλεσμα δεν το φέρνει κανένας προπονητής αλλά ο Ρονάλντο ή το Μέσι. 

Ποιος δήμαρχος άλλωστε θέλει την πόλη του βρώμικη; Ποιος θέλει τις δομές του να μην παρέχουν σωστές υπηρεσίες στους δημότες; Ουδείς και διαχρονικά. Άρα όσο και εάν φωνάζει ο Ψυρρόπουλος αυτοί που τον έστειλαν στα έδρανα της αντιπολίτευσης ήταν οι εργαζόμενοι που ο ίδιος "αγιοποιεί" και όχι μόνο αυτός σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Το ίδιο πράττει και η νέα διοίκηση και έτσι εάν τα διασπαστικά φαινόμενα εξακολουθήσουν είναι εμφανές πως το 2023 θα έχουμε μία από τα ίδια. 

Δηλαδή εκ των έσω ανατροπή με νέα παράταξη "κεντροαριστερή" και φυσικά με τους συνδικαλιστές να κάνουν κουμάντο. Σε κάθε περίπτωση επειδή ο γνωστός Συριζαίος κρατικοδίαιτος έγραψε πάλι τα δικά του η δική μου άποψη είναι πως η δομή της καθαριότητας και του Πρασίνου πρέπει να δοθεί σε ιδιώτη. 

Ωραίος ο στολισμός της κεντρικής πλατείας αλλά οι κάδοι των σκουπιδιών πέριξ της παραμένουν γεμάτοι και φυσικά ΟΥΔΕΙΣ δημότης μας θεωρεί πως έχουμε ΚΑΘΑΡΗ πόλη. 

Πάνω από κόμματα και χρώματα λοιπόν είναι καλό να λέγεται αλλά δεν γίνεται στην πράξη αφού ή είσαι οπαδός της Σοβιετίας ή είσαι το αύριο που φυσικά θα έρθει ό,τι και εάν ειπωθεί στα δημοτικά συμβούλια όπως ήρθαν και τα μνημόνια ως συνέπεια της χρεοκοπίας της χώρας μας. 

Ο προϋπολογισμός που ήρθε σήμερα προς ψήφιση προφανώς και δεν ένωσε κανέναν από τους κρατιστές , ουδείς δημότης έγινε σοφότερος για το που πάει η πόλη ακολουθώντας την πεπατημένη. 

Μπορεί ο κ. Κόκλας να βάζει ένα θετικό λιθαράκι προς την κατεύθυνση να σταματήσουμε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις αλλά αυτά είναι για όσους έχουν ως "τοτέμ" την ασκούμενη από κάθε διοίκηση πολιτική που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία. 

Οι διαφορές μας με τον κ. Ασβεστά είναι εμφανείς και τεράστιες αλλά συμφωνούμε πως έρχεται η καταστροφή . Αυτός βέβαια το βλέπει από την αριστερή οπτική εμείς από την ΔΕΞΙΑ και φιλελεύθερη που λέει πως κανένα δυτικό κράτος δεν πρόκοψε βάζοντας εμπόδια στις αγορές που είναι αμείλικτες και προφανώς για εμάς κανένα κράτος που εφάρμοσε οποιοδήποτε άλλο σύστημα εκτός από το καπιταλιστικό δεν πέτυχε παρά να φτωχοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του. 

Και βέβαια ο κ. Ασβεστάς όπως και ο προκάτοχός του ο κ. Κοκοτίνης ήταν και παραμένουν η καλή περίπτωση της Αριστεράς διαχρονικά για την πόλη . Μια αριστερά που άσκησε ΕΞΟΥΣΙΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή (ΣΥΡΙΖΑ)  και που ξεπέρασε κάποιες από τις αυταπάτες της. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: