ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Eνεργοί" πολίτες σε παραλήρημα κατά της διοίκησης που συνομιλεί με τους δημότες και επιλύνει όσα μπορεί

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

"Eνεργοί" πολίτες σε παραλήρημα κατά της διοίκησης που συνομιλεί με τους δημότες και επιλύνει όσα μπορεί

 


Στο κομμάτι της επικοινωνίας ο Γιώργος Χατζηδάκης υπερτερεί του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. Πριν την πανδημία διοργάνωσε επισκέψεις και άκουσε τα προβλήματα των δημοτών σε αρκετές γειτονιές της πόλης. 

Όμως όταν είσαι "ψεκασμένος" κάνεις αντιπολίτευση εκεί που ο πολιτικός σου αντίπαλος πλεονεκτεί. Οι "φασίστες" που τάχα φιμώνονται , οι "ενεργοί" πολίτες με τις ανεδαφικές προτάσεις έχουν βρει χώρο σε ομάδες στο facebook της πόλης μας που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη. 

Γιατί η πόλη δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλό με κρατικοδίαιτους κρατιστές που λοιδορούν και υβρίζουν κάθε φιλελεύθερη μεταρρύθμιση και γιατί οι εναπομείναντες χειροκροτητές τους είναι οι συμπαραστάτες του δημότη και της επιχείρησης που επί 5 συναπτά έτη τους πληρώναμε για να κάθονται και να μην αποδίδουν έργο. 

Το ίδιο πράττουν και ως αντιπολίτευση συμμαχώντας με την κομμουνιστική αριστερά και προδίδοντας βασικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ήρθε για να αλλάξει πράγματα και όχι απλώς για να έχει "Συριζαίους" υπουργούς με γραβάτες. 

Το σχέδιο Πισσαρίδη για την οικονομική πολιτική και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Κράτος δεν μπορεί να υλοποιηθεί όταν δεξιοί αλλά αδέξιοι και βολεμένοι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον υπεράνω της πατρίδας. 

Και βέβαια εάν δεν απομονωθούν αυτές οι φωνές παραλογισμού των τάχα ενεργών πολιτών η πόλη μας δεν έχει καμία προοπτική να γίνει καλύτερη. 

Την δοκιμασμένη συνταγή του κρατισμού, τις ιδεοληψίες της Αριστεράς και των "κεντροδεξιών" δεκανικιών της την έχει πληρώσει ακριβά η πόλη μας. 

Είχαμε σκοπό σήμερα να βάλουμε δύο αναρτήσεις που για εμάς είναι θέματα που δείχνουν σοβαρές αστοχίες της νυν διοίκησης και που για αυτές θα έπρεπε οι "κεντροδεξιές" παρατάξεις να έχουν βγάλει δέλτα δελτία τύπου. 

Όμως απογοητευμένοι από το δελτίο τύπου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που μας εξηγεί γιατί δεν ψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου αντιλαμβανόμαστε ( το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό) πως πως η αντιπολίτευση στο σύνολο της επιθυμεί ΟΧΙ το καλό της πόλης αλλά την πλήρη κατεδάφιση των οικονομικών επιτευγμάτων της προηγούμενης στην οποία όλες και όλοι γνωρίζουν πως Αντιδήμαρχος Οικονομικών ήταν ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης. 

Έτσι παίρνοντας και το ανάλογο κόστος και όσο ψάχνουμε ποιοι είναι τελικά οι διαδικτυακοί υβριστές μας ( θα δείτε εκτενή ρεπορτάζ ΑΛΗΘΕΙΑΣ "στοχοποίησης" θα τα ονομάσουν οι ίδιοι αποφασίσαμε πως εμείς στο παιχνίδι του να χαρούν αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εμείς δεν θα παίξουμε. 

Εμείς θέλουμε το καλό της πόλης και το έχουμε αποδείξει διαχρονικά και ο συγχρωτισμός μας με ανθρώπους που βάζουν το προσωπικό τους όφελος πάνω από το καλό του κοινωνικού συνόλου δεν είναι για εμάς ΣΟΦΗ επιλογή. 

Εμείς δεν θα συγχρωτιστούμε με τους "ψεκασμένους" στις πλατείες της "αγανάκτησης" δεν είμαστε βολεμένα κομματόσκυλα όπως και ο τελευταίος δημότης αυτής της πόλης γνωρίζει και φυσικά ό,τι και να κάνουν εμείς δεν θα σταματήσουμε να "ξεβρακώνουμε" με τα κείμενά μας την υποκρισία όσων το παίζουν "Μεσσίες" της πόλης και συνομιλούν διαδικτυακά σαν μην συμβαίνει ΤΙΠΟΤΑ με κόκκινους και μαύρους φασίστες. 

Πολύ σύντομα μάλιστα θα "εξαφανίσουμε" και άλλους fake λογαριασμούς στο facebook αφού προφανώς επειδή κάποιοι ντρέπονται ως βολεμένοι να ασκήσουν με όνομα και επώνυμο ΚΡΙΤΙΚΗ στη διοίκηση ή και σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταφεύγουν στην εύκολη λύση . Τρολ και βρίζουμε χωρίς στοιχεία όποιον μας κατέβει. 

Να πούμε λοιπόν στους ενεργούς πολίτες πως εμείς βλέπουμε τον δήμαρχο να κινείται μέσα στην πόλη περισσότερο από τους προηγούμενους αλλά προφανώς η κομματική τους μυωπία είναι τέτοια που για αυτούς είναι άφαντος! 

Και αντιδημάρχους βλέπουμε και ανάμεσα σε αυτούς που κριτικάρουμε ΣΚΛΗΡΑ και ας μην ανησυχούν εμείς ΔΕΞΙΟΙ είμαστε και θα παραμείνουμε και θα πετύχουμε να υπάρχει και ΔΕΞΙΑ φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. 

Γιατί προφανώς και ΔΕΞΙΟΣ είναι αυτός που δεν τιμάει τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και δεν συγχρωτίζεται με κόκκινους φασίστες. 

Την ώρα λοιπόν που τα φασιστάκια συγχρωτίζονται κατηγορούν την διοίκηση για έλλειψη Δημοκρατίας! 

Προφανώς και αυτή θεωρούν Δημοκρατία τα "κονσερβοκούτια" , τις τσιρίδες του Αραμπατζή και τα καλά λόγια στον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα ή στον κομμουνιστή Δ. Κιντή. 

Μας συγχωρείτε φασίστες τέτοια "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" εμείς δεν την θέλουμε κρίμα που κάποιοι από εσάς δεν ζούσατε την επταετία να κάνατε χρυσές δουλειές με τους ξεφτιλισμένους καραβανάδες της χούντας και τον στρατό της που ηττήθηκαν κατά κράτος από τον τουρκικό στρατό στην Κύπρο και που φυσικά εάν δεν είχε επέλθει η αποκατάσταση της Δημοκρατίας η χώρα θα είχε χάσει και μεριά νησιά του Αιγαίου από αυτά που κόπτεστε πως τάχα θα "ξεπουλήσει" η παρούσα κυβέρνηση. 

Με τον στρατό που έχουμε και με βάση την κοινή λογική κάθε προσπάθεια στρατιωτικής σύγκρουσης με τους προκλητικούς γείτονές μας θα σήμαινε απώλεια και νέων εδαφών. 

Γι' αυτό όσοι επιθυμείτε να ανάψετε κεριά στην Αγία Σοφία χαλαρώστε λιγάκι γιατί εάν ακούγατε και παλιότερα των Εθνικιστή Ίωνα Δραγούμη δεν θα μας έριχναν οι Τούρκοι στην θάλασσα και δεν θα χάναμε τον δυναμικό Ελληνισμό της Μικράς Ασίας. 

Ακούσατε τους "στρατηγούς" και τους εκτελέσατε άδικα στο Γουδί αφού η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε αυτή να είχε αντιληφθεί πως οι στρατηγοί της μιλούσαν την γλώσσα του μεγαλοϊδεατισμού και υπερεκτιμούσαν τις δυνατότητές τους. 

Διαβάζω και από ΔΕΞΙΟΥΣ διαδικτυακά αστειότητες για την στρατιωτική ισχύ της χώρας και αναμένω από την παρούσα κυβέρνηση να μην ακούσει τις σειρήνες των τζάμπα "εθνικιστών" που άνετα θα μπορούσαν να υπηρετήσουν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ή του ΠΑΜΕ. 

Κομμουνιστικός εθνικισμός! και τάχα Ορθόδοξες συμμαχίες με "αρκούδες" που διαχρονικά εκπροσωπούν το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ και δεν μπορούν να απειλήσουν (ευτυχώς) με την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ τους την πολιτισμένη ΔΥΣΗ. 

ΥΓ: Ως μέσο χαιρετίζουμε τις συνελεύσεις γειτονιάς και το θεωρούμε βήμα θετικό. Καλούμε τους δημότες να συμμετάσχουν με τις προτάσεις τους και φυσικά ως δημοκράτες αποδεχόμαστε στη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση του δήμου να αποφασίζει τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων μας. Άλλωστε η δική της αποτελεσματικότητα θα κριθεί στις κάλπες του 2023 και όχι όσων επιμένουν πως μπορεί να δημιουργηθεί κοιμητήριο μέσα στον αστικό ιστό. Συνεχίζουν τον λαϊκίστικο κατήφορό τους και εμείς συνεχίζουμε να διαφωνούμε μαζί τους παρά τις υποτιθέμενες κοινές ιδεολογικές μας καταβολές. Γιατί προφανώς και η σημερινή ΝΔ δεν είναι αυτή ούτε του Κωνσταντίνου Καραμανλή , ούτε του Αντώνη Σαμαρά αλλά του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο νοών νοείτο. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: