ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα μόλις λεπτό

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα μόλις λεπτό



  • Μάθαμε από αναγνώστες μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν συνδημότες μας από την ΕΥΔΑΠ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Και φυσικά όσο η ΕΥΔΑΠ είναι υπό κρατικό έλεγχο άδικα παραπονιούνται αφού το δίκτυο της δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εξελιχθεί και να γίνει όπως οι πολλοί το επιθυμούν. Όταν είσαι μονοπώλιο προφανώς και δεν σε αφορά εάν οι πελάτες σου μείνουν για μία μέρα χωρίς νερό. Από την πλευρά της η ΕΥΔΑΠ τονίζει πως ουδείς θα μπορούσε να αποκαταστήσει την προγραμματισμένη εργασία πιο γρήγορα και πως είχε ενημερώσει τους καταναλωτές - πελάτες της. Δεν θα ασχοληθούμε με μια εταιρία που ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες χρεώνοντάς τους με οφειλές που κάνουν οι νοικάρηδές τους για δεκαετίες τώρα και που αυτή η κυβέρνηση θεωρούμε πως θα λύσει μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νοτίου Τομέα κ. Βασίλη Σπανάκη. Για την ιστορία η προγραμματισμένη συντήρηση έγινε στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης και η ΕΥΔΑΠ με σχετικό της έγγραφο είχε ενημερώσει για τις εργασίες τον Δήμο Ηλιούπολης. 


  • Βρώμικη παρέμεινε η πόλη μας και αυτό το Σαββατοκύριακο και η εικόνα προφανώς έχει παγιωθεί παρά τα συνεργεία καθαρισμού του ΣΚ που μας διαφήμισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αντζινάς. 

  • Νέο διαδικτυακό μέσο για την πόλη ετοιμάζεται . Όταν θα μάθουμε περισσότερα θα σας γράψουμε. Άλλωστε είναι κρίμα να έχουμε μόλις 10 τοπικά διαδικτυακά ΜΜΕ και μόλις μία μηνιαία εφημερίδα για την πόλη.

  • Ο Συριζαίος συμπαραστάτης της διοίκησης Χατζηδάκη θυμήθηκε και πάλι τα τάχα   ακροδεξιά - κουτσομπολίστικα ιστολόγια της πόλης. Προφανώς και δεν αναφέρεται σε εμάς , άλλωστε εμείς δικαιωνόμαστε για τις διαχρονικές επιλογές μας όσο αυτός  εκτίθεται με τις έως σήμερα επιδόσεις της νέας διοίκησης. Νέα τρόπον του λέγειν αφού οι μισοί της Αντιδήμαρχοι ήταν και στην διοίκηση Βαλασόπουλου. Μακάρι πάντως όλοι οι "ακροδεξιοί" να καταδίκαζαν όσο εμείς τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό. Τότε όλα θα λειτουργούσαν καλύτερα. Οι Συριζαίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα την εκλογική ήττα του 2019 και μέσα στο 2021 έρχεται και μεγαλύτερη. 

  • Για όσους έχουν αυταπάτες και οι δημοτικές εκλογές του 2023 θα είναι ανάμεσα σε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ άρα όπως και οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές του έρχονται πρόωρα θα έχουν πάλι το ίδιο δίπολο. Επομένως η ενδυνάμωση της ΔΕΞΙΑΣ στην πόλη μας είναι και ο ΜΟΝΟΣ δρόμος που θα φέρει ή δεν θα φέρει κάποιον κεντροδεξιό υποψήφιο στο τιμόνι τους δήμου. Όσοι ποντάρουν σε ψήφους αναρχικών μάλλον θα απογοητευθούν όπως και το 2019. 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: