Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

"Ενωμένοι για την Ηλιούπολη": Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη


Με μια νέα ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου επιχειρεί να πυροβολήσει την λογική. Και τα καταφέρνει! Είμαστε πλέον σίγουροι πως η δημοτική αρχή υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και η πίεση που δέχεται ο κ. Ψυρρόπουλος από τον περίγυρό του τον οδηγεί σε κινήσεις πανικού.

Γιάννης Αντζινάς: Η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς δεν έχει δήμαρχο!



Δυστυχώς απουσίαζα από το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο «της ντροπής», λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως παρακολουθούσα την «υποτιθέμενη» συνεδρίαση μέσω Διαδικτύου.

Τώρα φωνασκείτε όσο θέλετε μέσα στα δημοτικά συμβούλια ο άνθρωπος έπεσε θύμα "συκοφαντικής δυσφήμισης" !

 


Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να σχολιάσουμε το δελτίο τύπου του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου. 

Σε απόγνωση ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος οι "επαναστάτες" του ΣΕΔΗ δεν κατανοούν πως πρέπει να αλλάξουν γραφεία!


Η προσπάθεια του ΣΕΔΗ να αποκόψει τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο από την απευθείας επαφή του με τους εργαζόμενους του δήμου μας θέλοντας εν έτει 2024 να παίξει τον "εργατοπατέρα" τον έχει φέρει σε "απόγνωση". 

Τάσος Ευσταθίου: Έχει χαθεί η έννοια του δημοτικού συμβουλίου....

 


Μετριοπαθής όπως πάντα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου  στην τοποθέτησή του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που μετατράπηκε σε μπάχαλο επειδή ετσιθελικά ήθελε ο εκδότης του "Σφυγμού της Ηλιούπολης" κος Μάκης Παπαδάτος  να λάβει τον λόγο και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κορμά  δεν τον άφησε να μιλήσει. Τότε  αυτός άρχισε και φώναζε κάτι που είδαν όλοι οι παρεβρισκόμενοι. 

Τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία σε πρώτο πλάνο στο δήμο Ηλιούπολης με την εφαρμογή του σημείου αναφοράς για ΑμεΑ


Με εντολή της σημερινής Δημοτικής Αρχής που έχει θέσει ως προτεραιότητα την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με Αναπηρία, ενεργοποιείται και τίθεται σε λειτουργία για πρώτη φορά από το τέλος του 2018 το δίκτυο του Σημείου Αναφοράς για ΑμεΑ όπως ορίζει ο Ν. 4488/2017 για την εφαρμογή της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες.

Tοπογράφος σε μεγάλα έργα στη Μύκονο ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό



Ένα τεράστιο «γιατί» πλανάται γύρω από τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό, κάτω από το γραφείο του.

Μαρινάκης για Σαμαρά και Καραμανλή: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών, ακούσαμε το μήνυμα των ευρωεκλογών



Τις δηλώσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μία μέρα μετά την ομιλίες τους στο Πολεμικό Μουσείο, στις οποίες εξαπέλυσαν επιθέσεις για την πολιτική που ακολουθείται από τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ομιλία Κώστα Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΝΔ: Η κοινή παρέμβαση Σαμαρά-Καραμανλή «ζεσταίνει» το εσωκομματικό σκηνικό - Η στάση του Μαξίμου



Στους παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής διατηρούν φιλικούς δεσμούς από τη δεκαετία του ’70. Η σχέση τους πέρασε, ανά καιρούς, από τα πάνω και τα κάτω της, αλλά ποτέ δεν υπέστη οριστικό ρήγμα.

Ελίζα Σκολίδη: Το θέατρο θέλει στρατιωτική αφοσίωση, οι πρόβες διαρκούν μήνες, η διαδικασία όμως σε κάνει καλύτερο




Η νεαρή πρωταγωνίστρια προετοιμάζεται για την «Ιφιγένεια / Βορά» της Βίβιαν Στεργίου που θα ανέβει τον Ιούλιο στη Μικρή Επίδαυρο στο πλαίσιο των παραστάσεων του Φεστιβάλ Αθηνών. Πρόκειται για έναν ποιητικό μονόλογο, εμπνευσμένο από την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη σε μία πολύ σύγχρονη εκδοχή. Ενα μονόπρακτο που ερμηνεύει η υπέροχη Ελίζα Σκολίδη.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Μια χαρά "αρνάκι" θα γίνει και η Μαρί Λεπέν έτσι και καταφέρει το κόμμα της  στο δεύτερο γύρο των Γαλλικών Εθνικών εκλογών να σχηματίσει κυβέρνηση.

Εκλογές στη Γαλλία: Η μεγάλη νίκη της Λεπέν και η έκκληση Μακρόν για συστράτευση κατά της Ακροδεξιάς




«Impossible n’est pas français». Η διάσημη γαλλική φράση, που σημαίνει ότι «τίποτα δεν είναι αδύνατο στη Γαλλία», ταιριάζει «γάντι» σε όσα έγιναν και σε όσα θα γίνουν στις εκλογές της χώρας.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...