Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Αυτοί που ενδιαφέρονται τάχα για το "καλό" της πόλης μας , έχουν στοιχίσει ήδη τέσσερα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και δεν έχουν χάσει τούβλο από την ακίνητη περιουσία τους,  παρά το "σκούξιμο" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφορά την πόλη μας. Σας οδήγησαν στο να υποστείτε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη σας προς το ΔΗΜΟΣΙΟ ή σε τράπεζες που επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νομοθετήθηκαν και τώρα παίζουν τους "αλληλέγγυους" θέλοντας να σας ξεγελάσουν και πάλι για να γυρίσουν πίσω και την πόλη μας και την χώρα μας. 

  • Μετά από την εποχή δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη που το πάλεψε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ  είναι η  ΑΛΗΘΕΙΑ με την ΛΑΣΠΗ των φιλοχουντικών και την αμετροέπεια όσων είδαν επί δημαρχίας του την πόλη να αλλάζει προς το καλύτερο και δεν τους άρεσε,  ξαναζούμε τις ίδιες καταστάσεις. Η διαφορά τώρα με το τότε , είναι πως υπάρχει κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να κάνει την χώρα μας κανονικό δυτικό κράτος και πως οι πολλοί δεν πιστεύουν στα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Όσοι το κατάλαβαν το κατάλαβαν για τους υπόλοιπους ραντεβού στις κάλπες του 2027 όπου οι ΜΟΝΟΙ που θα ενισχυθούν θα είναι οι πολιτικοί σχηματισμοί στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ! Για τον λόγο αυτό ίσως δούμε και στην πόλη μας σχηματισμούς ανάλογους με αυτούς άλλων δήμων που πουλάνε αντισυστημισμό και ενώ δεν έχουν προοπτική διοίκησης απλώς επιθυμούν μια ΔΙΚΗ τους ΦΩΝΗ στα δημοτικά συμβούλια. Ρωτήστε τους Κάρναβο και Κονδύλη τι είχαν τραβήξει με ανάλογου φυράματος δημοτικούς συμβούλους! 
  • Πως θα είχαμε στο δήμο μας και αθλητικά σωματεία που ασκούν κομμουνιστική προπαγάνδα ήταν κάτι που ακόμα και εμάς μας εξέπληξε! Περισσότερα με στοιχεία και φυσικά ονόματα καθώς επεξεργαζόμαστε οπτικοακουστικό υλικό που μας εστάλη,  από αγανακτισμένο γονέα! Για εμάς θα ήταν όλα πιο απλά εάν είχε το ΘΑΡΡΟΣ να βγει ΔΗΜΟΣΙΑ και να το καταγγείλει αλλά βλέπετε η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στην πόλη μας τρομάζει ακόμα ΔΕΙΛΟΥΣ ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ! 

  • Ενδιαφέροντα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος κος Νίκος Καραβαγγέλης για το θέμα που είχε ανακύψει με την πισίνα του δημοτικού μας Κολυμβητηρίου ( δες εδώ) .

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναγκάστηκε να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη για όσα έπραξε χθες κατά γυναίκας  σε Επιτροπή της Βουλής. Όπως ήταν φυσικό οι "ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ" για να ντροπιάζω το γυναικείο φύλο , δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν με την επίθεση σε μια "αδελφή" τους  αφού  την έκανε ένας πολιτικός που έχει ως πρότυπό του τον Άρη Βελουχιώτη! 

  • Σε δημοτικό συμβούλιο την τελευταία μέρα του μήνα προσανατολίζεται η διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης και φίλος που πέφτει πάντα μέσα στις πολιτικές του προβλέψεις ιδίως όσων αφορά τις δημοτικές εκλογές της πόλης μας ( έχει δύο στα δύο στις τελευταίες) μου έλεγε πόσο χαμηλή θα ήταν η απόδοση σε στοιχηματική εταιρία για την αποχώρηση δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης που πάνε στο δημοτικό συμβούλιο δημιουργούν ένα μπάχαλο και αποχωρούν ευτυχισμένοι!  Για να δούμε σε πόση ώρα θα αποχωρήσουν και από το προσεχές δημοτικό συμβούλιο όσοι τάχα ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης! 


  • Είτε με Κάμαλα Χάρις είτε με Τραμπ οι ΗΠΑ θα παραμείνουν η ισχυρότερη στρατιωτικά χώρα στον πλανήτη για όσους έχουν αυταπάτες ακόμα πως η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ διαλύεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...